אחרי שבוע בפורום.

CHIKOLULU

New member
אחרי שבוע בפורום.

אין ספק שיש כאן אנשים נהדרים. אני מבחין בזה בין השורות שאני קורא. אני מבין שכל אחד הצטרף לפורום מסיבתו שלו. הייתי שמח אם היה שיתוף גדול יותר במה שבאמת מתחולל או קורה בתוכנו ,ואני אסביר. מחשבות הן דבר בלתי פוסק. איך אומרים? "הראש עובד שעות נוספות..". יש מחשבות אישיות שבמילים אחרות ,הן אומרות מי אנחנו. ובעצמנו אנחנו יכולים להיות רק גאים
אני לא מתכוון לסיפורי חיים וטלנובלות ,זה יכול להיות שבריר שנייה של מחשבה משמעותית. זוכרים את "מגע אחר" שכתבתי? חוויתי את זה באותו הרגע וכתבתי לכם. אחרים יוכלו לפרשן את שכתבתי בכיוון אחר ,אך התגובות שקיבלתי חיזקו אותי בחוייה שלי ונתנו לאחרים קצת לדעת עליי. אני אוהב לצחוק ,לפרלטט להשתגע ממש וכו' ,אבל גם לשים קלפים על השולחן. לא צריך להיחשף ,אבל שיכירו אותך. ככה זה הופך ליותר אמיתי ורב ערך. טוב לי שגיליתי את הפורום וחביריו ,ואשמח לדעת יותר בכדי שאוכל להיות אמיתי עם עצמי ואיתכם.

העכביש2

New member
אני אוהב את הראש שלך...

בשבוע אחד בפורום פתחת לפחות 5 או 6 שירשורים שנוגעים למה שאנחנו מרגישים, איך אנחנו רואים דברים בחיים...קצת פסיכולוגיה בגורש וקצת רגש... בהחלט מסוג האנשים שמתמקדים בעוד דברים חוץ מכסף בחורות ומכוניות. סחטיין עלייך אחשלי
תוספת מצויינת לפורום, מקווה שתשאר..

CHIKOLULU

New member
תודה רבה על הקומפלימנטים...

אני מנסה להציל כרגע את המחשב שלי ממתקפת וירוסים פתאומית .. אז נדבר...

מותר לי

New member
צ'יקולולו!!

אתה מכה במקומות הנכונים
אני אתעורר קצת ואגיב (קמתי לפני רבע שעה בערך
)

מותר לי

New member
../images/Emo45.gif

גם אני הייתי רוצה לראות בפורום יותר שיתופים, מחשבות, דיונים... זה בהחלט מראה משהו על מי שנמצא מאחורי הניק. שמחה שאתה משתף אותנו ונותן לנו להכיר אותך
אולי יום אחד גם אני אצא מה"נעילה" שלי ואשתף יותר...

למעלה