אחרי שאיבה!

אחרי שאיבה!

כן, עשיתי את זה היום שאבו לי 4 זקיקים, שמתוכם הוציאו רק 2 ביציות. מקווה מאוד שהם יתחלקו להם בשקט והכל יהיה בסדר! מה אתן אומרות? טוב, לכל אלה שצריכות לעבור שאיבה , אני לא יכולה להגיד שזה כיף חיים וממש נהניתי, קצת כאב אבל בעיקר התרגשתי מאוד! אחר כך ישנה תחושה לא נוחה ברחם אבל זה עובר. עד עכשיו (השאיבה הייתה בשמונה) כבר כמעט כל הכאבים מתחילים להעלם! צריך לישון טוב אחרי וזהו להעביר את היום עד מחר שיגידו לי מתי לבוא להחזרה! אז המון הצלחה לכולן, תהיו חזקות כל אחת בשלב שהיא נמצאת בו... אוהבת אתכם, ליאת.

paz ezra

New member
שיהיה

לך המון בהצלחה והעיקר שיהיה היריון מהיר לפעמים לא הכמות קובעת אלא האיכות.

בבוצי

New member
../images/Emo24.gifהיי ליאת,

אני שמחה שהכל מאחוריך, מחר תורי... הקדימו לי את השאיבה כי האסטרוגן שלי הרקיע, ויש חשש כבד לגירוי יתר. לא הבנתי את הקטע של הביציות? לא מכל זקיק נוצר ביצית? מה קרה ל-2 הביציות מהזקיקים האחרים? לקחתי 2 ימי חופשה למחר ולמחרתיים, האם זה מוצדק? מאחלת לך שתקלטי מהר ,ותקבלי את המתנה

Galit29

New member
ליאת שיהיה המון בהצלחה

אם עשית את השאיבה ללא הרדמה - כל הכבוד לך. בבוצי, שיהיה לך בהצלחה מחר!

hyb

New member
בבוצי המון בהצלחה ../images/Emo45.gif

מחזיקה לך אצבעות ומתפללת שהגרוי הבא יהיה בגלל הריון

בולה101

New member
הי ליאת והי בבוצי ../images/Emo24.gif

כנראה שזה השבוע של השאיבות וזה אומר שבעוד שבועיים אתן פותחות לנו שרשורים על בטות גבוהות. אז מחזיקה לשתיכן אצבעות אני שזוהי ההפרייה הראשונה שרק השבוע התחלתי דיכוי קצר ואני כבר בדיכי

hyb

New member
מחזיקה לך אצבעות../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. תנוחי לך יומיים, עד שיחזירו לך שני עוברים משולמים. אחד מהם יעשה אותך אמא בעוד תשעה חודשים
. נועם

למעלה