אחרי שאיבה ראשונה

מיכל240

New member
אחרי שאיבה ראשונה

היי, אז אני אחרי שאיבה ראשונה, צדקתן והחלק של השינה הוא באמת הקטע הטוב :)
שאבו לי 6 ביציות, כולן משחלה אחת. בשחלה השנייה היו זקיקים קטנים מדי. מישהי מכירה מקרים כאלו ולמה זה קורה?

בנוסף, אמרו לי שהפרו 3 מתוך ה-6. אין לי מדד להשוואה אבל זה נחשב סביר שהפרו חצי מהן? טוב? מעט?

ושאלה אחרונה, באיזה יום מומלץ לעשות את ההחזרה? רצוי כמה שיותר ימים אחרי השאיבה? עושים לי ביום השני.
תודה

אנדי40

New member
שלוש הפריות זה נהדר.

כמובן שהכול יחסי אבל יש הפריות, כבר בונוס.
החזרה עושים או ביום השלישי או ביום החמישי, תלוי בכל מיני פרמטרים.
צריך לראות אם העוברים מתחלקים וגדלים, אני מאמינה שהרופא/ה שלך יודיע/תודיע לך ברגע שיהיה עוד מידע.

מיכל240

New member
מחזירים לי ביום השני

תודה אנדי, כן אצל כל אחת זה ממש אחרת.
מוזר לי קצת עניין השאיבה רק משחלה אחת, אבל מקווה לבשורות טובות אחרי ההחזרה וזה מה שחשוב

כיף שאת אחרי השאיבה!

זה יפה מאוד!
לגבי הכמות- משתנה מאחת לשנייה, בסופו של דבר צריך הפריה אחת טובה!!!
מתי עשית את השאיבה? איך את מרגישה?
אצלי למשל, בשאיבה ה1 הגוף היה מותש, היו לי כאבים במשך 4 ימים, היה גירוי וקל ובכל זאת החלטתי להחזיר עובר יום 3.
לעומת זאת, החודש עשיתי שאיבה, שעה אחרי כבר הייתי בלי כאבים , והרופא מראש החליט להקפיא (לתת לגוף לנוח אחרי הדקפפטיל) וההחזרה תיהיה רק חודש הבא.
ההחזרה ביום שני תיהיה עם עובר יום 5?

מיכל240

New member
השאיבה עברה ממש בסדר!

היי צילי וגילי
עשיתי את השאיבה ביום שני, הרגשתי רק בשעה הראשונה אחרי השאיבה קצת כאב בבטן, אבל אח"כ הרגשתי בסדר גמור ואפילו למחרת כבר הלכתי לעבודה.
עשו לי את ההחזרה ביום השני (כלומר ביצית מופרית בת יומיים). הרופא שלי אמר שהיה עדיף ביום השלישי, אבל בגלל שזה יוצא מחר וביום העצמאות הכל סגור, הוא העדיף להחזיר היום, ביום השני, ולא לחכות ליום הרביעי או החמישי.
מסתבר שכל ה-6 ביציות ששאבו תקינות לחלוטין, אבל 3 הביציות מתוך ה-6 שהופרו הן אלו שעשו להן מיקרומניפולציה. בתור זוג שהוגדר כ"לא מוסברים", אני מבינה היום שכן יש לנו הסבר ואולי זה מסביר למה כל ההזרעות עד היום לא צלחו.
קצת הדאיג אותי ששאבו רק משחלה אחת (בשחלה השניה היו זקיקים קטנים מדי), כי על פניו כל הבדיקות שעשיתי עד היום יצאו תקינות).
בכל אופן הרופא החזיר היום ביצית מופרית אחת (כנראה בגלל הגיל שלי ושזו פעם ראשונה) והשתיים האחרות יוקפאו. עכשיו נשאר לקוות שבעוד 12 יום הבטא תעלה לנו חיוך על השפתיים ובעוד 9 חודשים תינוקי

אמן הלוואי

בדיוק כמו שהיה לנו בסבב הראשון, הביציות שהופרו הן אלה שעברו איקסי (מניפולציה), וכך הפכנו מלא מוסברים למוסברים ולכן החודש עשינו רק איקסי וזה הוכיח את עצמו.
מעניין שאת ה2 האחרות העדיף להקפיא ולא לנסות לגדל.
אין לי מושג לגבי השחלות, אבל שוב- העיקר שיש הפריות ואפילו הוקפאו לחודשים הבאים!! זה מצב מעולה!
בהצלחה לך ולכולנו

למעלה