אחרי שאיבה ובתקופת ההמתנה

מצב
הנושא נעול.

מורטת העצבים... מקווה שהפעם זו הפעם המצליחה עד הסוף המאושר סוף סוף!!! זה טיפול רביעי שלי אבל בכל זאת- מישהי יודעת על סימנים מסויימים? משהו?

משהו ששכחתי לשאול בביה"ח...

מורטת העצבים... מקווה שהפעם זו הפעם המצליחה עד הסוף המאושר סוף סוף!!! זה טיפול רביעי שלי אבל בכל זאת- מישהי יודעת על סימנים מסויימים? משהו?
בדיקת הבטא נעשית 14 יום מההחזרה נכון? יש מקרים שעושים אותה 12 יום אחרי החזרה? כך שמעתי.. בטיפולים קודמים עשיתי בטא אחרי 14 יום אבל הטיפול הזה היה קצת שונה אז אני לא ממש בטוחה...

ענבל 2

New member
המון המצלחה מחזיקה אצבעות

בדיקת הבטא נעשית 14 יום מההחזרה נכון? יש מקרים שעושים אותה 12 יום אחרי החזרה? כך שמעתי.. בטיפולים קודמים עשיתי בטא אחרי 14 יום אבל הטיפול הזה היה קצת שונה אז אני לא ממש בטוחה...
בטא בד"כ ביום ה12, לפעמים ביום ה14 אם זה נופל על יום שישי שבת או חג.

שאלתי עכשיו את הרופא שאמר לי ביום

בטא בד"כ ביום ה12, לפעמים ביום ה14 אם זה נופל על יום שישי שבת או חג.
שאלתי עכשיו את הרופא שאמר לי ביום
ה- 14 כך שיש לי עוד מספיק זמן לחכות.. בהחלט תקופה מורטת עצבים הייתי אומרת... אבל אין מה לעשות. אחכה ואתפלל לתוצאות חיוביות והמשך תקין.

s h r o n i t

New member
מחזיקה אצבעות לחיובי ../images/Emo45.gif

מחזיקה אצבעות לחיובי

מחזיקה אצבעות ומתפללת ../images/Emo50.gif

מחזיקה אצבעות ומתפללת

MIF2004

New member
ריקי יקרה !

ריקי יקרה !
אין משהו מורט עצבים כמו ההמתנה הזו שבשיא של כל טיפול... מקווה שאיכשהו החג קצת מעביר לך את הזמן יותר בקלות, ומסיח את דעתך. שיהיה המון המון בהצלחה לביציות, לעוברים שיוחזרו ולדגירה מוצלחת עם בטא חיובית בעוד שבועיים. מחזיקה לך אצבעות חזק, חזק, חזק!

ריקי בש

New member
תודה רבה! האמת שרק היום חזרתי לעבוד

ריקי יקרה !
אין משהו מורט עצבים כמו ההמתנה הזו שבשיא של כל טיפול... מקווה שאיכשהו החג קצת מעביר לך את הזמן יותר בקלות, ומסיח את דעתך. שיהיה המון המון בהצלחה לביציות, לעוברים שיוחזרו ולדגירה מוצלחת עם בטא חיובית בעוד שבועיים. מחזיקה לך אצבעות חזק, חזק, חזק!
תודה רבה! האמת שרק היום חזרתי לעבוד
ולא מתוך פינוק או משהו פשוט בשבת בצהריים קיבלתי כאבים כאלה שממש שיתקו אותי ותכננתי לחזור לעבודה אתמול אבל בסוף דחיתי בעוד יום אז אני בהחלט מתפללת לתוצאה חיובית ולא פחות חשוב- להמשך תקין ופורה ועגול לאורך כל הדרך!!! ובבקשה לא לרפות את האחיזה של האצבעות!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה