אחרי שאורבן יפול

יש לו בכלל חברים?
בוודאי -

jackie111

Well-known member
בוודאי -
צולם 10 במרץ 2023.

איציק5111

Well-known member
כך רוב הרל"בניקים. אפשר למצוא את זה כאן מפי לא מעט גולשים (אמנם רק חלקם תושבי ישראל) וכמובן שזה נצפה ברחובות קפלן דרך קבע.
אל תכעס אבל גם אני לא בעד ביבי למרות שאני ימני ,וגם חושב שהוא והממשלה שלו צריכים לעוף, אני לא מחבב קפלניסטים ולא אוהב המון דברים שהם אומרים אבל יש גם דברים נכונים במה שהם אומרים.

גם פה לא אהבתי מה שג'קי העלה

evglev1

Well-known member
מנהל
אל תכעס אבל גם אני לא בעד ביבי למרות שאני ימני ,וגם חושב שהוא והממשלה שלו צריכים לעוף, אני לא מחבב קפלניסטים ולא אוהב המון דברים שהם אומרים אבל יש גם דברים נכונים במה שהם אומרים.

זה בסדר גם אני ימני אנטי ביבי וגם אביב ימני אנטי ביבי, אבל הזדעזעתי כשאביב דיבר בעד הרצון שביבי ייאסר ויישפט בהאג.

Harrington

Well-known member
מנהל

אין כל קשר בין דברי ללהיות בעד או נגד ביבי. יש להיות נגד ביבי וזה לגיטימי למהדרין ויש לתמוך בשריפת המדינה כדי להשיג עוד 2 קולות במסגרת זו. שני דברים שונים בתכלית השוני.

Harrington

Well-known member
מנהל
לביבי כבר לא יהיה אף חבר באירופה.
לא יודע אם זה נכון או לא (בינינו, יודע מצוין וזה הרי לא ;-)), אבל ככל שזה המצב זה די מבאס עבור אירופה. זאת בין השאר בהתחשב בכך שישראל (וארה"ב) בימים אלה ממש מצילות אותה בטחונית להרבה מאוד שנים קדימה, לפחות מפני איום משמעותי אחד.

evglev1

Well-known member
מנהל
לביבי כבר לא יהיה אף חבר באירופה.
ומה עם צ'כיה וסלובקיה? אגב את החברות שלו עם נשיא פולין התקשורת שלנו הרסה בכך שהיא התעקשה להאשים את הפולנים בשותפות מלאה לשואה.

jackie111

Well-known member
ומה עם צ'כיה וסלובקיה? אגב את החברות שלו עם נשיא פולין התקשורת שלנו הרסה בכך שהיא התעקשה להאשים את הפולנים בשותפות מלאה לשואה.
באירופה יש 50 מדינות ואפשר אולי למצוא כמה
מדינות שלא מחרימות וכרגע לא מגנות אותנו.

אני שמח שאתה גאה בכך.

למעלה