יש לו בכלל חברים?לביבי כבר לא אף חבר באירופה.
אם יש הם לא צועקים את זה בריש גלי.יש לו בכלל חברים?
בוודאי -יש לו בכלל חברים?
צולם 10 במרץ 2023.בוודאי -
![]()
8.302 Aufrufe · 84 Reaktionen | ראש הממשלה בנימין נתניהו בהצהרות משותפות עם מנהיגי המדינות של פורום קראיובה בוורנה, בולגריה: "ראש הממשלה בויקו בוריסוב, תודה לך על האירוח ועל ההזמנה הנפלאה הזו. הנשיא אלכסנדר ווצ'יץ', ראש הממשלה אלכסיס ציפראס וראש הממש
ראש הממשלה בנימין נתניהו בהצהרות משותפות עם מנהיגי המדינות של פורום קראיובה בוורנה, בולגריה: "ראש הממשלה בויקו בוריסוב, תודה לך על האירוח ועל ההזמנה הנפלאה הזו. הנשיא אלכסנדר ווצ'יץ', ראש הממשלה...www.facebook.com
זה מה שמחרמן אותך?אחרי שאורבן יפול
הצ'כים חברים טובים.לביבי כבר לא אף חבר באירופה.
מבחינתך שתישרף המדינה העיקר רק לא ביבילביבי כבר לא יהיה אף חבר באירופה.
כך רוב הרל"בניקים. אפשר למצוא את זה כאן מפי לא מעט גולשים (אמנם רק חלקם תושבי ישראל) וכמובן שזה נצפה ברחובות קפלן דרך קבע.מבחינתך שתישרף המדינה העיקר רק לא ביבי
אל תכעס אבל גם אני לא בעד ביבי למרות שאני ימני ,וגם חושב שהוא והממשלה שלו צריכים לעוף, אני לא מחבב קפלניסטים ולא אוהב המון דברים שהם אומרים אבל יש גם דברים נכונים במה שהם אומרים.כך רוב הרל"בניקים. אפשר למצוא את זה כאן מפי לא מעט גולשים (אמנם רק חלקם תושבי ישראל) וכמובן שזה נצפה ברחובות קפלן דרך קבע.
זה בסדר גם אני ימני אנטי ביבי וגם אביב ימני אנטי ביבי, אבל הזדעזעתי כשאביב דיבר בעד הרצון שביבי ייאסר ויישפט בהאג.אל תכעס אבל גם אני לא בעד ביבי למרות שאני ימני ,וגם חושב שהוא והממשלה שלו צריכים לעוף, אני לא מחבב קפלניסטים ולא אוהב המון דברים שהם אומרים אבל יש גם דברים נכונים במה שהם אומרים.
גם פה לא אהבתי מה שג'קי העלה
מי זה אביב? כן מזעזע צודקזה בסדר גם אני ימני אנטי ביבי וגם אביב ימני אנטי ביבי, אבל הזדעזעתי כשאביב דיבר בעד הרצון שביבי ייאסר ויישפט בהאג.
אין כל קשר בין דברי ללהיות בעד או נגד ביבי. יש להיות נגד ביבי וזה לגיטימי למהדרין ויש לתמוך בשריפת המדינה כדי להשיג עוד 2 קולות במסגרת זו. שני דברים שונים בתכלית השוני.אל תכעס אבל גם אני לא בעד ביבי למרות שאני ימני ,וגם חושב שהוא והממשלה שלו צריכים לעוף, אני לא מחבב קפלניסטים ולא אוהב המון דברים שהם אומרים אבל יש גם דברים נכונים במה שהם אומרים.
גם פה לא אהבתי מה שג'קי העלה
לא יודע אם זה נכון או לא (בינינו, יודע מצוין וזה הרי לאלביבי כבר לא יהיה אף חבר באירופה.
ומה עם צ'כיה וסלובקיה? אגב את החברות שלו עם נשיא פולין התקשורת שלנו הרסה בכך שהיא התעקשה להאשים את הפולנים בשותפות מלאה לשואה.לביבי כבר לא יהיה אף חבר באירופה.
באירופה יש 50 מדינות ואפשר אולי למצוא כמהומה עם צ'כיה וסלובקיה? אגב את החברות שלו עם נשיא פולין התקשורת שלנו הרסה בכך שהיא התעקשה להאשים את הפולנים בשותפות מלאה לשואה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.