אחרי פרידה

Reign Of Chaos

New member
אחרי פרידה

כמה זמן בערך אחרי הפרידה שלכם מבן הזוג דיברתם איתו?

free soul

New member
לא דיברנו...

כשנפרדים מאדם לא אמורים לדבר, היריי פרידה היא דבר מוחלט, נתק מוחלט מהאקס.

Reddit

New member
עדיף שלא לדבר בכלל..

זה רק מבלבל וצובט את הלב. אצלי יצא שדיברתי אחרי מספר חודשים, אבל זה די חסר טעם וכל אחד ממשיך לדרכו.

adi1331

New member
אחרי פרידה

קורה שמדברים, אפילו לאחר כמה חודשים טובים. (זה קרה לי מס' פעמים). אבל לדעתי זה מיותר. מה הפואנטה בשאלה?

אממ....עם האקס שלי אני עדיין

מדברת פה ושם, אבל זה לא משהו רציני, שיחות שטחיות כאלו של מה נשמע מה חדש. בדרך כלל הוא זה שיוזם את השיחה.. ודיברנו שוטף גם אחרי שנפרדנו, כל הזמן בערך :/ חוץ מהפעמים שהיינו רבים בהן (כן, גם אחרי שנפרדנו רבנו, כנראה שזה מסביר גם למה נפרדנו..חח) ובעקרון הפסקנו לדבר רק כשאני מצאתי אהבה חדשה, ואז כבר לא היה לי בכלל צורך או רצון לדבר איתו.. אבל עד עכשיו מדי פעם מדברים במסנג'ר בלבד, פעם ב..מה נשמע וכו'.

Reign Of Chaos

New member
תודה רבה על התשובות.

קצת הופתעתי, למען האמת. רוב חבריי, כמעט כולם, דיברו אחרי הפרידה עם האקסיות. בפרידה שלי ושל חברתי הסכמנו שעוד נדבר, אבל לפחות לא בשבועיים הראשונים. רוב חבריי אמרו לי שהם דיברו עם חברותיהם אחרי כמה ימים, אני כבר שבועיים לא מדבר עם חברה שלי (אני עוד קורא לה חברה שלי, ברשותכם) בחלק מהמקרים הקשר אחרי הפרידה הביא אחר כך לחזרה לקשר רומנטי, שלפעמים צלח ולפעמים לא. אני יודע שאין פה מקום לסטטיסטיקות. אבל עדיין מעניין אותי. כי אני רוצה בסכ"ה לחזור לחברה שלי.

אני הייתי אומרת...

אל תיבנה על זה.. כל אחד מסתכל מהמשקפיים שלו..(אתה משלך.. אבל גם לה יש משקפיים...-->או שלא?..! חחח) אם אתם אמורים לחזור אחד לשניה אתם תחזרו.. בכל מקרה, קשר אחרי פרידה לא מומלץ,אם כי נפוץ.. הפיקחים שבנינו לא יענו את עצמם בקשר כזה, אלא יחתכו אותו כשיבינו את הלך הדברים..

omer73

New member
תלוי,

היו מצבים שיצא לדבר עוד כמה פעמים לאחר שנפרדנו, היו מקרים שיצא להפגש ודיברנו. סתם שאלה, מה את מצפה לשמוע? שזה בסדר לדבר אחרי פרידה?

זכוכיות

New member
תלוי ומשתנה,

יש בני זוג שנעלמו מחיי, אבל הם אותם בני זוג לא- משמעותיים, קשרים קצרים (חצי שנה גג), שאני לא מחשיבה כחלק מ"אהבותי הגדולות" או אהבותי בכלל. עם בני הזוג שאהבתי והיו חשובים לי, בכלל לא ניתקתי את הקשר, מעולם, מרגע הפרידה ועד לעצם היום הזה.

ס א ט י ן

New member
לא הפסקנו....

ממשיכים לדבר פעם בכמה ימים... האמת? לא יודעת עד כמה זה טוב...

nate2000

New member
בערך חודש אחרי

וגם זה כי היה לבחור יומולדת. מאז הוא התקשר אליי לאחל לי מזל טוב ליומולדת שלי ומאז עברה יותר משנה שלא שמעתי ממנו. למען האמת לא אכפת לי כ,כ מה עובר עליו.

אני לא דיברתי עם האקס שלי חודש

אחרי חודש בערך חזרנו לדבר....... למרות שכל מי שמסביבי אמר לי שלא כדי לעשות את זה כי זה יזיק לי (גם הוא עצמו אמר את זה) אבל החודש שלא דיברתי איתו היה כ"כ קשה שלא יכולתי לעמוד בזה.... אז אנחנו מדברים עכשיו...בערך.....

תגובה

לי יש חברה, שכמה פעמים היתה חברתי וכמה פעמים היתה רק ידידתי, ונפרדנו וחזרנו לסרוגין. היה לנו טוב עם זה, ונהנינו להיות ביחד גם בידידות וגם בחברות. כך צריך להיות, שנהנים מהקשר גם כשמצבו משתנה, וממשיכים לדבר ולהיות ידידים טובים גם אחרי שנפרדים כחברים.

sweetdreams

New member
שנתיים וחצי..

וגם זה רק בגלל שנתקלנו אחד בשנייה בטכניון..

עם האקס האחרון

אני בכלל לא מדברת, והיינו יחד שנתיים וחצי, הוא לא חסר לי בכלל. והבחור לפניו, עליו אני עוד יותר לא חושבת והוא מידי פעם יוצר קשר, ואני נחמדה אליו, אבל מבחינתי אין לי כ"כ מה לומר לו ולא הייתי מתקשרת.

אני

עם האחרונה כמה שבועות אחרי לשיחת סיכום אחרונה. עם הלפני אחרונה שמונה חודשים אחרי לאותה מטרה. פשוט היה לי קשה לאזור אומץ להתנצל בפניה על שפגעתי בה.

s w e e t 18

New member
לא דיברנו כלל

אני אישית נורא נפגעתי והעדפתי לא ליצור קשר איתו כלל

למעלה