אחרי "פול האוס" תשודר...

Gitana

New member
אחרי "פול האוס" תשודר...

"שתי טיפות מים" זה המידע היחיד שפורסם בינתיים בפורום "הוט" כך שלא ידוע אם מדובר בטלנובלה בספרדית או בסדרה קוריאנית ששינו את שמה. ניסיתי לחשוב על איזו טלנובלה די חדשה על תאומות או תאומים אבל מאחר והבקיאות שלי בטלנובלות בשנתיים האחרונות שואפת לאפס לא הצלחתי לגלות באיזו טלנובלה מדובר. חשבתי גם על איזו סדרה קוריאנית שעוסקת בתאומים והאפשרות שמצאתי היא שאולי מדובר בסדרה "You're Beautiful" כי הרי שם מסופר על אחות שיש לה אח תאום והם דומים כמו "שתי טיפות מים" והיא מתחזה אליו. זה יהיה מצויין אם ימשיכו לשדר סדרות קוריאניות...רק הבאסה תיהיה אם דווקא יבחרו את אלה שתורגמו אחרי עבודה קשה של אנשים פה בפורומים. בכל מקרה, זה יהיה מעולה אם כמה שיותר אנשים יוכלו לשאול בפורום בהוט באיזו סדרה מדובר ומהו שמה המקורי כדי שיוכלו לפתור לנו את התעלומה באיזו סדרה מדובר. (הלואי שזאת באמת סדרה קוריאנית!!!!!!) הנה קישור לפורום הוט: http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=1266&lang=he

kler18

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo41.gifcinderella man

אם מדובר על סידרה קוראנית ועל תיאומים זהים אז זה רק יכול להיות סינדרלה מן משנת 2009 שבו מככב בתפקיד כפול Kwon Sang Woo הלוואי
הלוואי
שהכוונה לזו
סידרה נהדרת

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifאני בספק שזה YB ../images/Emo2.gif

אבלללללללללללללללל!נקווה!~ אני רוצה לראות אותם הורסים את התרגום המושי מושלם שלנו

kler18

New member
../images/Emo140.gifההרגשה שלי התאמתה זו הסדרה באמת../images/Emo99.gif

סידרה מקסימה ,ראיתי אותה לפני כ- 4 חודשים בתרגום אנגלי ומאוד נהנתי ממנה
מדובר בתיאומים שהופרדו בלידתם האחד גדל עם אביו ואימו החורגת וסבתו העשירה מאוד
ואילו השני גדל בבית יתומים כי אמו הביולוגית לא יכלה לגדל אותו לכן מסרה אותו . הסידרה מתמקדת בעולם האופנה , הזולה מול אופנת העילית.
עם השחקן : KWON SANG WOO החתיך והמהמם שיחק גם ב-
מדרגות לגן עדן עם JI WOO
וגם ב- BAD LOVE. מבטיחה לכם הנאה

ARayOfLight

New member
גם אני צפיתי בסדרה לפני כמה חודשים

השחקן הראשי בסדרה בהחלט משחק יפה, אם כי לפי דעתי זו סדרה פחות טובה. לעלילה יש פוטנציאל, יש רגעים מקסימים והבימוי די טוב, אך בסופו של דבר, הרגשתי פספוס מסוים. אם אתם ממש מכורים לדרמות קוריאניות, תצפו בה. אם לא, כדאי שתוותרו, כי היא תשעמם אתכם.

kler18

New member
../images/Emo20.gifתנסי ב-../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif MYSOJU

שם רואים יותר טוב

אכן זאת הסדרה שאמרו כאן לפניי ../images/Emo6.gif

ןזו ללא ספק סדרה קוריאנית !! זו התגובה שקיבלתי מפורום הוט: רונה שלום, "שתי טיפות מים" היא סדרה קוראנית ושמה באנגלית Cinderella Man תשודר בערוץ ויוה החל מ-8.1.10, מדי שישי ב-15:10, 2 פרקים ברצף. ש.ח. – שבת ב-21:30 . בברכה, שירות לקוחות HOT לפחות זה לא שידור חוזר
תודה לכל מי שראה כבר והמליץ
יש למה לצפות !!

MalkiNuna

New member
איזה כיף התחלתי לראות ונתקעתי אני ממש שמחה

שתשודר כאן

למה נתקעת? איך הייתה ההתחלה?

לפי מה שאמרו כאן אז נשמעת סדרה ממש טובה.
בינתיים צוחקת שוב מפול האוס
ואפילו הצלחתי להדביק את אח של בעלי
הוא התמכר לפול האוס לחלוטין
וגם חמותי חזרה לראות קוריאניות
אין עליהם

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני מתה על הוטטטטטטטטטטטטטט

ASSIAGIRL

New member
יש!

רציתי רראות אותה, אבל לא בזמן הקרוב. עכשיו זה ישודר, מה יותר טוב
תודה

kiCkiC

New member
אוקיי...

היא הייתה נשמעת לי מעניינת אבל אז נזכרתי שזו הדרמה שאסור היה לראשי לנשק את הראשית כי היא קטינה
בכל אופן תודה לאל שזה לא עוד מיחזור!!

למעלה