אחרי פגרה ארוכה...

yonix88

New member
אחרי פגרה ארוכה...

לכל נבחרת הרומנטיקנים (היי מגי :)

זמן רב עבר מאז שפרסמתי דבר מה בפורום-בית הנחמד הזה.

הגעתי אליו (אל הפורום) בתקופה לא פשוטה - והוא קיבל את כל כאביי מכל הלב (תרתי משמע, גם שלי וגם שלו).
כתבתי פה דברים לא פשוטים, לי, וגם קראתי דברים מעניינים מאוד. זו הייתה תמיכה שהייתי צריך, שעזרה לי לחזור ולזכור מי אני ומה אני, ובעיקר כמה.

היו אלה חודשיים מאוד אינטנסיביים, שאחריהם יצאתי לשביל ישראל וקצת למסע כללי בארץ. בחודשיים ההם שפכתי כאן את ליבי מספר פעמים. העלתי שתי סוגיות בעיקר, בכמה צורות, שהעלו כמה נושאים מעניינים, שהחלטתי לקחת לי איתי לטיול במטרה למצוא תשובה. הסוגייה הראשונה הייתה הכמיהה שלי להכיר את העלמה לה נועדתי והסוגייה השנייה הייתה הרצון לעשות להשלים עם אלו שהתגלו כלא העלמה שלי.

אז אני שמח לבשר שעשיתי סולחה עם כל האקסיות שלי ופגשתי את אשתי!!!

סתם לא.

אבל כן מצאתי תשובה דיי פשוטה. נראה לי.
בגדול:
היה זה פומבה חברנו החזיר החכם שאמר פעם ''עליך לשים את אחורייך בעבר''. זה נכון. העבר עבר.
לגבי האישה, האחת, המחצית השנייה (או לבנות - הגבר, האחד, החצי השני) - זה יקרה, או שזה לא יקרה, אבל בכל מקרה - זה לא כאן עכשיו.
מה שחשוב הוא מה שעכשיו. כיפ??
דוגרי, אין פשוט מזה
וכמובן שגם אין מסובך מזה.

בכל מקרה, רציתי להודות לכל מי שהיה פה, על שהיה פה, להכיל לשמוע ולתמוך. זה היה מציל.

אז בברכת שבת שלום, למגי ולכל החבר'ה הטובים והטובות,
שנדע לשים את אחורינו בעבר,
שנדע לאהוב ולקבל את עצמנו ועולמנו,
ונהיה כאן.

Mate22

New member
:)

אם זה היה פייסבוק, הייתי עושה לייק. זה לא פייסבוק...
אז פשוט לייק :)

Megie

New member
מקסים

כתבת מדהים ולא יכולתי לחשוב על ניסוח טוב יותר.
כמו המשפט "מי שחי את העתיד לפי העבר שורף את ההווה"
אני שמחה שקיבלת גישה אופטימית, וזה ברור שאנחנו כאן עכשיו, מחר ובעתיד.. ואתה כחלק מאיתנו, מוזמן להשאר יחד איתנו.. וגם אם תחליט להברוח קצת-במקרה הספציפי הזה-לא נשכח אותך מהעבר בו היית שותף פעיל פה.
בכל מקרה, שיהיה המון הצלחה במציאות זוגיות ועד אז תהנה ממה שיש, אין ספק שיש לנו הרבה וכשמתמקדים רק בדבר אחד, שוכחים כמה יש גם מסביב וחבל לאבד את כל זה, כל דבר בזמנו.

אז שיהיה שבוע מדהים, ואנחנו פה

למעלה