אחרי ניתוח

דנהדנה2

New member
אחרי ניתוח

ביום שני האחרון עברתי ניתוח לפרוסקופיה (להפרדת הידבקויות ) + היסטרוסקופיה ניתוחית (להסרת מחיצה ברחם). הניתוח עבר בהצלחה (לטענת סוריאנו שניתח אותי בפרטי). כעת 6 ימים לאחר הניתוח יש לי מידי פעם דימומים וגם התכווצויות חזקות בבטן, האם זה תקין? ועוד שאלה... עשו לי בניתוח שלוש פתחים בבטן אשר סגרו אותם עם דבק על הפתחים שמו פלסטרים קטנים, סוריאנו ביקש מימני להוריד אותם היום במקלחת, אבל ניסיתי והם דבוקים ממש חזק אז פשוט השארתי אותם, יש למישהי דרך איך להוריד את הפלסטרים מבלי שיכאבו? תודה לכן....

מירית117

New member
החלמה מהירה

גם לי היה אחרי הניתוח כמה ימים של דימומים , כל עוד הם לא חזקים ואין חום זה בסדר. לגבי הפלסטרים תנסי למרוח מעט שמן ולעסות את האזור המודבק אולי זה יעזור

זואילי

New member
החלמה מהירה ../images/Emo140.gif

אל תילחמי בפלסטרים. עם המקלחות הדבק שלהם יחלש ואז בהמשך תוכלי להסירם. גם אני הורדתי פלסטרים אחרי שבוע. לא קרה כלום... לגבי דימומים והתכווצויות - דברי עם ד"ר סוריאנו. תרגישי טוב

החלמה מהירה

לגבי הדימומים וההתכווציות לדבר עם סוריאנו בהקדם. לגבי הפלסטרים אין לי תובנות אצלי היתה פתיחה בטן כך שלא היו פלסטרים .....אלא המון סיכות......... תרגישי טוב ולא להתאמץ....להשתדל לנוח כמה שיותר לא לשכב יותר מידי וכמובן הליכות איטיות (הליכת שופינג) עוזורות יופי להחלמה.

דנהדנה2

New member
מעדכנת...

קודם כל תודה רבה על התגובות. היום הצלחתי בעזרת הרבה מים וסבון להוריד את הפלסטרים (זה לא כאב כמו שחשבתי...). לגבי הדימומים הם פחתו וכעת יש קצת, לגבי ההיתכווציות הן ממשיכות וזה ממש כואב. דיברתי עם סוריאנו והוא אמר לקחת כדור נגד כאבים.

למעלה