אחרי ניתוח- עדכון
שלום בנות מקסימות. אז זהו אובחנתי סופית ואני מקווה שאתן מקבלות אותי בזרועות פתוחות לאחוות האנדואיות. הניתוח בוצע ע"י קאופמן (המקסים!) ב- 17/8. הניתוח ערך כשעתיים ועבר ללא תקלות, ההתעוררות הייתה מלווה בדימום כבד וכאבים חזקים וקיבלתי מורפיום (שטישטש אותי לחלוטין) וזריקת וולטרן. המרדים שהיה אצלי
שרט לי את הגרון עם הטובוס במשך יומיים הייתי צרודה מאוד והיה קשה לדבר. עכשיו נשארו רק כאבי הכתפיים שמשגעים אותי. בשיחה עם קאופמן יום אחרי התגלתה לי תמונה עגומה יותר ממה שחשבתי. אני הרי שנתיים וחצי סובלת מכאבים אופיניים לאנדו' ואוכלת מכולם (כמה וכמה רופאים !! ) סרטים שאני מפונקת ובחורה רגישה ואין לכלום
. אז חשבתי שמקסימום אולי יש איזה מוקדון קטון מאחורי הרחם וזהו. אז זהו שלא.... היו מוקדים על שלפוחית השתן, האורטר הימני, דופן הבטן הימנית ומתחת לשתי השחלות, כל אלו הוסרו. החצוצרה השמאלית חסומה לגמרי אך לא מודלקת ולכן השאיר אותה כמו שהיא. נשאר מוקד די גדול על הרצועה השמאלית של הרחם שהדביק אליו את הרקטום וחדר לתוכו. קאופמן ניסה לשחרר את ההידבקויות אך ללא הצלחה גדולה ואמר שהדרך היחידה להסיר את המוקד הזה היא כריתת רקטום כי הוא חדר די עמוק. איזה יופי, כל התופעות של כאבים בקיום יחסים, ביציאות ושלשולים במחזור- הכל נשאר איתי. לגבי הפוריות, הוא מעריך שיש לנו כחצי שנה של שקט לפני המצב חוזר לקדמותו ושנחזור כבר בחודש הבא ל- IVF (אזכיר שאני כבר אחרי 7 טיפולים...). אני רק רוצה לשבח, שוב, את ד"ר קאופמן שעשה אצלי עבודה יסודית ככל האפשר ונתן את היחס האישי ביותר שאפשר לקבל (דוגמא- התכתבתי איתו אתמול חצי יום ב- SMS כי אחד התפרים הפריש נוזל צהוב והיום הוא קיבלת אותי באמצע המשמרת שלו בכרמל וטיפל בתפרים... אין רופאים כאלו). ותודה לכן בנות הפורום על התמיכה וההכנה הנפשית לקראת הניתוח ולליאל המקסימה על כל הדאגה
שלום בנות מקסימות. אז זהו אובחנתי סופית ואני מקווה שאתן מקבלות אותי בזרועות פתוחות לאחוות האנדואיות. הניתוח בוצע ע"י קאופמן (המקסים!) ב- 17/8. הניתוח ערך כשעתיים ועבר ללא תקלות, ההתעוררות הייתה מלווה בדימום כבד וכאבים חזקים וקיבלתי מורפיום (שטישטש אותי לחלוטין) וזריקת וולטרן. המרדים שהיה אצלי