אחרי ניפוח שני...

אחרי ניפוח שני...

מרגישה די בסדר אם כי לא משהו יש לי מין תחושה לא נעימה - לא ממש כאב אלא משהו מציק במקום שבו מזריקים חוץ מזה אבינוח סגר רק 1 ואמר שיותר מזה הוא לא סוגר בבת אחת מקווה לזריקת עידוד בצורת ירידה במשקל

רוייקו

New member
אין משמעות לכמות ה´סמק´ שהוזרק

לכם מבחינה מיספרית.. כיאילו .. יש נטיה כזו לזרוק מספרים .. אבינוח הזריק לי 6 .. סובחי ניפח אותי ב 7 .. רובין פינצ´ר אותי בארבע... פחח, איך שזה נישמע... אבל צריך להבין שאין משמעות למיספרים אלה לנתונים של כל מנותח ומנותח. ניקח לדוגמא שני מנותחים עם אותה טבעת, באותו גודל, שנותחו על ידי אותו מנתח שביצע בהם את הניתוח בדיוק באותה הגישה. לאחר חודש הזריק להם המנתח 2 סמק נוזל לפורט. הנוזל הידק את מנגנון הבלון וסגר לא´ האומלל את כל המעבר, כך שלא יכל אפילו לשתות מיים.. רץ אץ הוא למנתח לפותחה ונשם לרווחה. ולעומתו ב´, לא הרגיש בהגבלה, המשיך לאכול ואף שמן, שלא נדע. מיזהו יודע מה ההבדל בין א´ ל ב´ ? שיענה לי עד מחר, בפקודה !!!

זה פחות או יותר מה שאבינוח הסביר לי

אבל הוא כן מודד כמות של 1 סמ"ק במזרק אולם לפי מה שאני מבינה אותה כמות אצל אנשים שונים גורמת לתגובה שונה ולכן הוא כל פעם סוגר ב 1 סמ"ק כאשר הוא אומר שאפשר לסגור כל חודש... אני ב´

כאבים בצד שמאל???

התחילו לי הבוקר. אני יודעת שדיברו על זה פה לא מזמן אבל לא קראתי כי לא היה לי צורך ועכשיו יום אחרי הניפוח זה קורה גם לי... מישהו להסביר לי מה זה? למה?

zoei1

New member
זה בדיוק ממה שאני סובלת! בגלל

זה הלכתי לעשות שיקוף לפני שבועיים! לא מצאו כלום וחנה אמרה שזה יכול להיות משינוי הרגלי אכילה או לבדוק אבנים בכיס מרה. אני לא זוכרת אם זה התחיל לי אחרי הניפוח או לפני... נהפכתי לסנילית. שאלתי את ד"ר אבינוח בזמנו והוא אמר שזה תופעה שכיחה. איך את מרגישה עכשיו?

רוייקו

New member
עופריקו, מה שלומכם ? מה שלומה של

מיכל ואיך בבית החדש ? איך הולך בכלל ? שבת שלום רוייקו

amnon_p

New member
בוקר טוב שכנה,

מקווה שהניפוח ייתן לך את הדחיפה שאת מצפה לה. אצלי למשל, השפעת הניפוח השני מזערית ולכן, ניפוח שלישי כנראה בדרך. שיהיה בהצלחה, אמנון

רוייקו

New member
לחץ באיזור הפורט יכול להיות ביטוי

לנפח גדול של ארוחה או לעיסה מספקת. אכילה לא זהירה יוצרת לחץ על הטבעת - לחץ שעובר ממנה אל הפורט ובגלל זה מיוחשים בפורט. יכול להיות שהגזמת מתישהו אחרי הניפוח ?

רוייקו

New member
אמנון .. יש לי כמה שאלות ..

אז ככה.. זו הפגזה לא קטנה. תתכונן. מתי היה הניתוח לתיקון ההרניה ? אתה יודע איזה רשת הוכנסה לך ? אתה לא תאמין איזה צלקות וירטואליות נותרו לי מהניתוח הזה. לא רואים זכר לניתוח. וואלה. דבר שני.. זה ההתאוששות. כמה זמן לקח לך להתאושש מהניתוח ? אני כבר סובל זה היום השביעי. ממש כואב ומגביל. הבטן שלי תפוחה רצח, השלפוחית כניראה מודלקת כי יש לי לחץ ודקירות כיאילו יש לחץ להשתין, אבל כשאני מנסה להשתין אין הרבה.. כמו כן, אני פוחד להשתעל או להתעטש, אללה יסטור, שלא נדע. בקיצר, כואב כיאילו ניתוח פתוח. בצדק ?? איך היה אצלך ? מחכה וגם מצפה .. רוייקו

תגובות...

תודה לכולם על האיחולים... אמנון...שכני היקר...תודה על ההתעניינות והברכות...תגיד לא נראה לך שבתור שכנים אנחנו צריכים להיפגש לקפה??? רוייקו...לא יתכן שהגזמתי בכלום כי אני עדין לא אוכלת או יותר נכון עד היום בערב לא אכלתי כלום מוצק אלא רק נוזלי (מרק,מעדן וכו´) . הערב אכלתי לראשונה מוצק או יותר נכון חצי מוצק כי אכלתי קציצה ולעסתי היטב. הכאב קצת פג אולם עדין מציק. נראה לך שאולי זה אבנים המרה שמשתוללות לי?

amnon_p

New member
בוקר טוב יעל,

בהחלט מקובל עלי להפגש. אשלח לך במסר אישי את מס´ הטלפון שלי ואת יכולה להתקשר או להחזיר לי מס´ טלפון ואני אתקשר. אמנון

amnon_p

New member
בוקר טוב רועי,

אז ככה, אני לא ממש זוכר מתי היה תיקון ההרניה האחרון, אבל זה היה משהו כמו לפני 3 או 4 שנים. היו עוד מס´ תיקוני הרניה מאז ניתוח הצמצום הראשון שעברתי בשנת 89. בניתוח האחרון התיקון היה של הצלקת הניתוחית הגדולה. הרשת היתה רשת גורטקס נדמה לי שמכסה כמעט את כל חלל הבטן הפנימי. לגבי הצלקות, חרוזי לא סוגר בהדבקה אלא עם סיכות. בעקרון במסגרת הזמן שאתה מזכיר (7 ימים) כבר לא היו כמעט כאבים אלא עקצוצים קלים. לאחר הוצאת הסיכות (10 ימים לאחר הניתוח) העקצוצים נעלמים כמעט מיד. אני בעקרון חזרתי לתפקוד מלא, כולל עבודה לפני שהוציאו את הסיכות כך ששוה לבדוק אם התפרים שלך לא מודלקים או משהו. חוץ מזה, כפי שאתה בוודאי יודע, כל גוף מגיב אחרת לניתוחים מכל סוג, יכול להיות שהגוף שלך רגיש יותר. בכל מקרה, שווה להתייעץ ברופא, בייחוד לגבי השלפוחית. להשתמע אמנון

למעלה