אחרי נטישה ארוכה......

The Cat Woman

New member
אחרי נטישה ארוכה......

חזרתי לפה!!! המחשב לא היה בבית שבוע שלם ומכאן מקור הנטישה, ואח"כ פשוט לא הייתי מפאת חוסר זמן (בגרויות, לימודים... איכסה שכאלה) דרך אגב- אני הולכת היום לסלסה בכצנלסון... אם זה מה שיש- מנצלים!

The Cat Woman

New member
טוב..... סתם סיפור על מה שהיה אתמול

בקושי היו אנשים! יכלתי לספור אותם על הידיים שלי ושל 2 ידידים שלי... הכי מצחיק- באתי עם 2 ידידים שלי ולא רקדתי עם אף אחד מהם בסוף! רקדתי עם איזה אחד שנראה לי למד את כל הריקודים האפשריים, אנחנו קוראים לו "מר גמיש"... ועוד משהו מצחיק- באתי עם צעדים בסיסיים ביותר ורקדתי עם אנשים מרמה 4 ו5 רואדה! שזה חתיכת פדיחה אם לא יודעים ספץ את כל הסיבובים (כמוני למשל). אבל חפיף- אם יש מוביל טוב שהוא לא איטריה... הכל טוב! בכל אופן... היה לי מזל כי משום-מה כל אחד שם החליט שהוא מלמד אותי דברים... אז למדתי פסטיבלים למיניהם (?) וטוסט וכל מני שטויות כאלה. זה די מזל להגיע עם בסיס וללמוד כמעט הכל בשעתיים...

moshkahouse

New member
יום חמישי זה היום של סלסרו

ולא משהו מאיפה את בארץ! למה ללכת לכצנלסון שאפשר (וכדאי) ללכת לסלסרו...

The Cat Woman

New member
יום חמישי זה.............. מה??

למה ללכת לכצנלסון? כי אין גישה לשומקום אחר... אין רישיון ואין כסף לסוע כל יום חמישי באוטובוסים ומוניות מחוץ לעיר... חוצמזה שבכצנלסון יש דווקא רקדנים ברמה שבאים לרקוד וכן, רקדתי גם איתם...!

moshkahouse

New member
למה שלא

תתארגנו כמה חברה (חייב להיות לך מישהו עם רישיון בחברה), שימו דלק (אם הולכים 5 ברכב זה יותר פחות 10 שקל לאדם) ובואו לעיר האורות והתרבות (ואני לא מתכוון לאורות מהשטרה ותרבות הפשע)

למעלה