אחרי מקלחת

ענברי17

New member
אחרי מקלחת

כבר חודשים מפנטזת על זה..... אני יוצאת מהמקלחת, עטופה במגבת בדרך לחדר שלי. אחי קורא לי מחדרו "ענברי, בואי שנייה...." אני מהססת ונכנסת, טוב, מאחי אני הרי לא מתביישת. אבל הוא לא לבד, יושב בחדר עם החבר הכי טוב שלו, זה שנראה כל כך טוב ומושא הפנטזיות של הרבה בנות. הם מקשיבים למוסיקה, אחי על הכסא, החבר יושב על המיטה. אני במבוכה והם מחייכים, מנסה לברוח אבל הם לא נותנים לי..... החבר תופס אותי, מושיב אותי על ידו על המיטה אני לא יודעת איך לנהוג, נבוכה אבל מתה להשאר. מעיר הערות על הריח הטוב אחרי המקלחת, ומציע "בצחוק" שאולי אוריד את המגבת, מה פתאום, השתגעת לגמרי אני עונה, והוא ממשיך לצחוק. והוא מניח יד על הירך, ככה, טיפה מתחת למגבת, ומסתכל לי בעיניים, ואני לא זזה. ואחי יושב ומסתכל עלינו. והוא ממשיך לטייל עם היד שלו, וזה נעים, ואני רוצה שימשיך........

אם אני הייתי יכול לעשות לך את זה..

אז הייתי עושה את זה בשמחה.נשמע כיף מהצד של חבר של אחיך...

anna43

New member
עפה לי ההודעה באצמע

ענבר....... תמשיכי בפנטזייה

danny1232

New member
בחדר של טל (הצד שלי לכל הסיפור...)

ישבתי בחדר של טל. סתם, שמענו מוסיקה, קצת זפלין, קצת פינק פלויד. רצינו קפה, אבל שנינו היינו קצת כבדים אחרי הבירות והסיגריות אז הוא קרא לאחותו. אחותו התקלחה, וכשסיימה הוא קרא לה שוב,לבקש ממנה אם בא לה להכין קפה, או לפחות להעמיד מים בקומקום. טוב, גם הוא לא תיכנן שהיא תבוא רק עם מגבת... והיא כ"כ יפה. אני אוהב את הילדות עם המראה הבתולי. אנחנו כבר מעל 21, והילדות, התיכוניסטיות, כ"כ סקסיות. צעירות. לא יכולתי לעצור את עצמי. נתתי לה יד, רק להגיד שלום. עאלק. המגע היה כה נעים. משכתי אותה אלי. היא התיישבה עלי... "ענבר, אולי תורידי את המגבת" הצעתי לה... לא יודע מאיפה זה יצא. היא צחקה וממש לא הסכימה. ואני ילד טוב. כשאומרים לי לא, אני מבין ועוזב. היא ישבה עלי כאמור. ולא הצלחתי לעצור את יד ימין מלהכנס בין רגליה מתחת למגבת. טל היה המום. הסתכל בשוק. ואני... טוב, היא לא התנגדה. רק חייכה קצת במבוכה. אז המשכתי... יש לה עור נעים לענבר.

למעלה