אחרי לידת תאומים

אחרי לידת תאומים

הייתי מאוד מאוד רזה (תת משקל)תי 0ק א ה לרן ועליתי דיי הרבה בהריון עם תאומים שסחבתי עד שבוע 38 (30 קילו בערך), היום אחרי הנקה של 4 חודשים מלא הקטנים כבר בני 4.5 חודשים ואני לא ירדתי גרם מהלידה שבה ירדתי 15 קילו. נשארו עוד 15 קילו לרדת למשקל נורמאלי אני מנסה לאכול בריא והולכת עם הקטנים והעגלה כל יום 40 -50 דקות הליכה דיי מהירה. מה יכולה להיות הסיבה? האם זה הגיוני?

אחרי הריון

חילוף חומרים משתנה...אבל זה יתאזן. את רוצה לחזור לתת משקל? לא הבנתי כמה שקלת אז, כמה היום וכמה את רוצה להיות. בכל מקרה במהלך ההנקה שורפים המון קלוריות, וגם במהלך טיפול בתינוקות.

אז זהו שלא

ירדתי אפילו גרם בהנקה , והנקתי שניים מלא 4 חודשים והמון הליכות וריצות שקלתי 47 על גובה 1.69 , עליתי ל56 ונכנסתי להריון בהריון הייתי חייבת לעלות ועליתי 30 קילו ל86 מיד אחרי הלידה ירדתי ל71 ומאז כבר 4.5 חודשים אני תקועה במשקל הזהוזה קשה לי , אני לא רוצה לחזור לתת משקל אבל לפחות ל60 או 58 וזה לא יורד

אה הבנתי

תראי את אמא ל2 תינוקות. את צריכה לאכול טוב ולהיות חזקה ובריאה בשביל עצמך ובשבילם. אני לא חושבת שאת צריכה לשאוף לחזור לתת משקל, כי 47 זה באמת תת משקל אפילו לבחורה צעירה! (לגובה הזה) אבל את כן יכולה לרדת למספרים האלה של 60. בשביל זה צריך ייעוץ אישי אצל דיאטנית ויש לך זכות לקבל מדיאטנית של קופת חולים. את פשוט חייבת הכוונה כדי שלא יחסר לך ברזל, סידן, חלבונים, B12 וכל מיני דברים כמו חומצה פולית וכו'. לבד לתכנן תפריט יש סיכוי שלא יהיה מספיק טוב. תלכי לייעוץ, את תצליחי
בהצלחה ואיזה כיף לך שאת אמא לתאומים
זה הכי מדהים בעולם.:)

למעלה