אחרי כ"כ הרבה זמן את נזכרת?

אחרי כ"כ הרבה זמן את נזכרת?

אני לא מתכוונת להיות רעה, זה פשוט יוצא לי. אני לא מתכוונת לפגוע בך, ובכל זאת, בכל זאת אני ממשיכה לפגוע בלב הכ"כ שביר הזה, שלך, שאוהב אותי, אלוהים יודע איך, אלוהים יודע למה, למרות הכל, עדיין. הלוואי והלילה אני לא אבכה שוב מתחת לשמיכה, הלוואי והלילה כשיצאו הכוכבים אני לא אצטרך להיזכר במשפטים מטושטשים על הבטחות של נצח. הלוואי והלילה כשהירח יאיר הוא גם יחזיר את הלב שלי למקומו. הלוואי ולא הייתי כ"כ מתוסבכת, הלוואי והייתי נותנת לך לאהוב אותי מבלי לברוח, דווקא עכשיו, אחרי שעברה פאקינג חצי שנה. איך זה שעבר כל-כך הרבה זמן ורק עכשיו נזכרת שאת מפחדת? מטומטמת. את ילדה קטנה שעברה הרבה, את ילדה עם הרבה צלקות בנשמה, את רוצה לצרוח אבל לא תמיד את יכולה אז את שותקת את עצמך מבעד לשמיכה, את רוצה להגיד שאת אוהבת אבל המילים לא יוצאות, ובמקום להגיד דברים טובים את כועסת, ומקנאה, ומתעצבנת, וחושבת על פרידה, איך זה שאחרי חצי שנה את פתאום נזכרת שלא מתאים לך עכשיו? שאת רוצה קצת לבד למרות שהביחד הזה עשה לך כ"כ טוב. יותר מאוחר, אחרי שתחזרי ממנו, אחרי שתתחבקו ביחד מתחת לשמיכה והוא ינשק אותך ויגיד שהוא אוהב [וגם את תגידי שאת אוהבת אותו המון] [ובאמת תתכווני לזה] את תקראי את המילים האלה של עצמך ותחשבי - אוי נו, איך יכולתי לחשוב ככה, איך יכולתי לחשוב על לעזוב כשזה כל-כך טוב לאהוב? אבל לא טוב לי עכשיו, יש לי גושים בגרון [את כל הנוזלים שלי 'בזבזתי' אתמול] ואני רק פשוט לא רוצה לפגוע בך, תבין, זה לא שאני לא אוהבת אותך, זה שאני מחפשת תירוצים לא לראות אותך כי אני קצת מפחדת כרגע, מהכל, אני לא אוהבת את הדמות שמשקיפה אלי מבעד לראי, אני לא מבינה איך אתה ממשיך לאהוב אותי כשאני כ"כ רעה אליך, אני שוברת אותך, ועצוב לך בגללי, אוף, אני באמת לא אוהבת את הדמות שמשקיפה אלי מבעד לראי. לפעמים אני אוהבת אותה, סליחה - לפעמים אני אוהבת אותי כשאני יודעת שעשיתי משו טוב בעולם הזה, אבל עכשיו כל מה שאני מתחילה לבנות אני הורסת, על כל דבר קטן אני כועסת, אני כועסת כי אני אוהבת אותך כי אני חושבת עליך כי אני מתגעגעת אליך כי אני מפחדת מהכל. הלוואי ואני אצליח להפסיק לכעוס כ"כ, הלוואי ואני אהיה טובה אליך כמו שאתה טוב אלי, כי אני אוהבת אותך הכי-הכי, אני אוהבת אותך כמו שילד קטן אוהב גלידת שוקולד עם פצפוצים, אני אוהבת אותך כמו שצלם אוהב את השקיעה, אני אוהבת אותך כמו שצייר אוהב את המכחול ו אני אוהבת אותך כמו שאני אוהבת את הגלים של הים, הלוואי והלילה אני לא אבכה שוב הלוואי וכשאני אראה אותך אני לא אכעס על כל שטות שתעשה, שלא תעשה, שתגיד, שלא תגיד, הלוואי ואני אצליח להראות לך כמה אני באמת אוהבת בלי פחדים מזדיינים בלי רעידות דואגות בלי מסיכות בלי משחקים, כי אני אוהבת אותנו מדי כדי לתת לנו ללכת לאיבוד. אז החזק לי את היד חזק ואל תיתן לי לברוח כי אני יודעת טוב מאוד איך לשקר ולעזוב, אני טובה בלדבר אבל אני כזו קטנה, אז בבקשה, אל תעזוב לי את היד, כי אני אוהבת אותנו מדי כדי לתת לנו ללכת לאיבוד.
[הצילו. למה אני כ"כ מפחדת פתאום?]

אויש, הדרי שלי }{

לתת לו את זה - זה דבר שקצת קשה לי לעשות. אני מעדיפה להגיד לו את הדברים. עוד מעט אני אבוא אליו, הוא כבר יודע שמשהו לא בסדר כי אני כל הזמן כועסת עליו בימים האחרונים, ונהיית עצובה מכל פיפס, אמרתי לו היום בבוקר שאני צריכה לדבר איתו על משו, ואני חושבת שכשאני אבוא אליו אני אשב ואני אגיד ואני אפרוק [חברים כבר אמרו לי שזה הדבר הכי נכון והכי בריא לעשות] ובטח אני אבכה קצת אבל אולי זה קצת ירגיע, או ינחם, או משו... נורא מוזרות לי כל התחושות שאני מרגישה בכמה ימים האחרונים, כלפיו, וכלפי כל מערכת היחסים הזו. פוחדת כ"כ. לא יכולה להסביר את עצמי אבל. חברה שלי שאלה אותי אתמול, כשבכיתי לה בטלפון: "ממה את כ"כ מפחדת?" "לא יודעת..." אמרתי. ואז ניסיתי להעאלות בראש סיבות לפחד הזה ולא עלתה לי אף סיבה אחת הגיונית. אבל את יודעת מה אומרים, הדר... ללב הגיון משלו. נקווה שהיום כשאבוא אליו אצליח להביט בו בעיניים ולנצח את הפחד הזה. אוף.

דידי...

כבר הבנתי שקשה לך לתת לו את המה שכתבת. מקווה שבאמת השיחה הזאת תעזור.. ממה את מפחדת דידי? אולי מזה שטוב לך? שיש לך מי שליצדך? שיש מי שיודע להיות שם שקשה? שיש מישהו שאיתך כל הזמן? אה? אולי את צרכיה לתת לעצמך להרגיש את הטוב הזה. לתת לעצמך להיות מאושרת.. את התשובות לשאלות האלה. את צריכה לענות בעצמך.. דידי. הוא שם.. תסתכלי עליו.. אל תברחי ממנו...

ארגמן*

New member
יקרה שלי

"ואולי זה הזמן להפסיק לפחד ולהמשיך לצעוד כי יש לך לאן". ( המילים שלך שמחזירות אותי לאיזוןכשדמעה נושרת והלב עצוב) מותר לפחד,פחד הוא חלק מהחיים אבל הוא חוסם אותנו ולא מוביל לשום דבר ואל תשכחי שיש בך המון חלקים אחרים.
.

אלוהים... איך שעשית

לי לחייך עם ההודעה הזו... אוחחח. תודה תודה תודה. את מדהימה. אני אוהבת אותך, כבר כתבתי לך את זה פעם. }{

קראתי אותך ../images/Emo47.gif

[ואת בטח כבר אצלו..] יודעת מה? אני מבינה אותך, ואת הפחד שלך אני מבינה את הצורך הזה פתאום לרצות להיות לבד אחרי כל הפעמים שרק רצית להיות בביחד. אני גם מבינה שאת אוהבת אותו הכי שיש, ובעצם רק פחד בלתי ברור מפריד אותך מהאהבה. יודת עוד משהו? אני מבינה שאת ילדה חזקה וחכמה ויש לך לב ענקי אחד שכמו שאמרת לפעמים יש לו הגיון משל עצמו, והוא מבולבל.. אבל הוא יעשה את הדבר הנכון אל תוותרי עליכם רק בגלל פחד, תקראי הרבה את מה שכתבת כאן, את מה שבלב שלך תאמרי לו איך את מרגישה, שיידע מה מסתתר מאחורי הכל שלא יהיו אי הבנות טיפשיות שיביאו חלילה לסוף. אין ממה לפחד, ואם טוב לך.. תזרמי ילדה כמו שכתבת, את יודעת מה לעשות. ממה את מפחדת? אמממ.. שאלה טובה גמאני שואלת את עצמי מידי פעם ולא מצאתי תשובה עד עכשיו... יש לך זמן, יש לך את כל הזמן שבעולם מחזיקה אצבעות איתך והכל יהיה בסדר

"שיידע מה מסתתר מאחורי הכל,

שלא יהיו הבנות טיפשיות שיביאו חלילה לסוף. אין ממה לפחד, ואם טוב לך.. תזרמי ילדה." אוחחח, כ"כ המון תודה. משננת לעצמי את המילים שלך. אוהבת אותך, מלכה שלי.

ארקדי.

איך שהיזכרת לי את השיר של ארקדי דוכין- "מרגיש אשם"... "כל פעם שאהבה נוגעת בי איתה מגיע הכאב ועצב אין סופי עוטף אותי אני מרגיש אשם על זה שטוב לי מרגיש שרוע יכסה על כל הטוב..." והפחדים האלו יכולים כל כך לחנוק ונראה לי שזה בסדר להיבהל ולפחד. ונראה לי גם שאהבה כמו שאת מתארת יכולה להביס את הפחדים האלו. ונראה לי גם שהוא לא יעזוב לך את היד כל כך מהר... וגם את לא. רק אושר. רק.

השיר הזה

של ארקדי הוא שיר גדול והוא באמת נוגע בי עכשיו יותר מתמיד. המונים של תודה על התגובות שלך, תמיד. זה כ"כ עוזר ברגעים כאלה. באמת תודה. את מקסימה.

behappy

New member
מדהימה שאת..

את הכל כתבתי לך כבר אבל חייבת לכתוב לך גם פה.. <אי אפשר לסמוך על תפוז הרשע הזה גמככה > תני גם לעצמך מקום. תני לעצמך קצת מנוחה,ולנשום ולהיות לבד. בלי כלמיני הגדרות וחוקים וחומות. פשוט קחי את הזמן והמרחב שאת זקוקה להם. ואז הכל נעשה הרבה פחות מבולבל ומפחיד.. ומותר לך לפחד מהטוב הזה מותר לך לפחד ותבדקי את הפחדים האלו ותנסי להבין מאיפה ולמה ותנסי לחשוב על איך מפה את ממשיכה,ואיך את נושמת למרות הפחד,ויחד איתו,עד שייעלם. כלכך הרבה שינויים וכלכך הרבה רגשות וכלכך הרבה עומס.. אז פלא שאת צריכה רגע לעצור ולבדוק?.. אוהבת המון. ומחבקת ושלך,תמיד.

שיר,

אף מילה שבעולם לא תצליח לתאר את ההערכה הענקית שיש לי כלפייך. אני מנסה לבדוק את הפחדים, למרות שלא כ"כ מבינה, וזה - זה הכי מתסכל בעצם. אבל אני אנסה חזק יותר. שיר-שיר שלי, אני אוהבת אותך. }{

אז אתמול

באתי אליו, ובהתחלה סתם ישבנו וצחקנו עם אחותו, ואחרי שהיא יצאה מהחדר, והוא סגר את הדלת, הוא התיישב על ידי במיטה שלו ונתן לי נשיקה ושאל מה שלומי. "אני... אני בסדר" התחלתי לגמגם [כי אני אפ'פעם לא יכולה להגיד שאני לא בסדר גם כשאני באמת לא בסדר] "את לא בסדר" הוא אמר מיד, וביקש שאסביר מה לעזעזאל קורה לי בימים האחרונים. עם החברים הקרובים שלי יכולתי לדבר במשפטים שלמים, ישבתי איתם שעות בטלפון בכמה ימים האחרונים ודיברתי, ובכיתי, ואמרתי את מה שמרגיש לי [למרות שאני בעצמי לא הבנתי מה קורה לי ממש] אבל פתאום כשישבתי לידו והוא חיבק אותי חזק כ"כ, המילים שלי נתקעו. "אני לא יודעת מה קורה לי, אבל... אבל אני חושבת ש... אני חושבת שאני מפחדת" "מפחדת?" "כן, מפחדת." "מפחדת ממה?" [מחבק אותי חזק] "מפחדת מזה" [מורידה את הידיים שלו ממני בברוטאליות] הוא הביט בי כלא מבין וראיתי שאדום לו בעיניים וכ"כ רציתי לצרוח שמגיע לו יותר טוב מזה, מישהי שלא תפחד ולא תכעס ולא תוריד את הידיים בגסות, "אין לך ממה לפחד" הוא אמר אחרי כמה דקות של שתיקה ואז נשכבנו על המיטה והיינו מכורבלים בתוך השמיכה, וניסיתי לו להסביר לו, בגמגום, שאני לא יודעת מה יש לי, אבל שקצת חנוק לי עכשיו, "ואולי אני צריכה קצת זמן לבד עכשיו" אמרתי פתאום והקול שלי נהיה צרוד בלי שאפילו רציתי, נשבעת. "את חושבת שזמן לבד יעזור לך?" הוא ליטף אותי בשיער. "לא!" עניתי בהחלטיות גמורה, בלי לחשוב אפילו. אולי לא הייתי צריכה להגיד את זה ככה. "אז מה? אז מה את רוצה?" הוא שאל בכ"כ הרבה הבנה, לעזעזאל, למה אתה כ"כ טוב אלי תמיד? "אני לא יודעת מה אני רוצה, וזו בדיוק הבעיה, אתה מבין?" "לא, לא ממש." "זה בסדר. גם אני לא." [צוחקים צחוק מריר.] לא עבר הרבה זמן ואני התחלתי לבכות כמו תינוקת, אמרתי לו שהייתי כ"כ רעה אליו לאחרונה, ושמגיעה לו מישהי כ"כ הרבה יותר טובה ממני, ואמרתי לו שעמוס לי עכשיו וכנראה שאלו רגשות שהצטברו אצלי במשך הרבה זמן ועכשיו הם מתפרצים בלי כוונה, וסיפרתי לו שאתמול כל הלילה בכיתי והוא אמר שגם הוא אתמול כמעט ולא הצליח לישון. אוף. אחרי שנרגעתי מהבכי ואחרי שהוא חיבק אותי חזק ניסינו ביחד לחשוב מה עושים. כי זה לא הוגן כלפיו שאני מתייחסת אליו ככה וזה לא בסדר שאני בורחת כל פעם מחדש כשמשו מציק לי. הוא רוצה שאני אספר לו ואגיד לו כשמשהו מציק לי אבל הוא לא מבין שאין שום דבר גראנדיוזי שמעיק עלי כרגע, לפחות, ושזה הכל ביחד, זו הצטברות של שאריות מפעם ושל עכשיו. ניסינו לחשוב על מה עושים עם הפחדים האלה שלי, עוד לא סגרנו את העניין ולא הגענו למסקנה חד משמעית אבל חיבקנו אחד את השניה ואמרנו אחד לשניה שאנחנו אוהבים. ופתאום שלושת המילים הללו קיבלו משמעות עמוקה הרבה יותר משהיא היתה מקודם, ולמרות שהוא עדיין כעס ונפגע ולמרות שאני עדיין פחדתי והייתי עצובה - עדיין אהבנו ועדיין אוהבים אחד את השני וזו לפחות נחמה קטנה בתוך החושך. אחרי זה סתם דיברנו, וצחקנו, ואמא אמרה שהיא בסביבה אז שהיא תבוא לקחת אותי עוד מעט. האמת היא שכ"כ רציתי להישאר איתו אבל ידעתי שאולי כרגע שנינו צריכים לחשוב ואם היא כבר בסביבה - אז שאולי זה זמן טוב, בעצם, ללכת. קצת לפני שהיא הגיעה שוב שכבנו מחובקים מתחת לשמיכה והעיניים שלו פתאום התחילו להיות נוצצות אלי מהחושך, ושאלתי אותו אם הוא בסדר [איזו שאלה טיפשית לשאול כשאתה בעצם יודע שהוא בכלל לא בסדר] אז הוא אמר שמתחשק לו לבכות ואמרתי לו שזה בסדר ופתאום אני הייתי החזקה שוב ולא פחדתי בכלל באותו הרגע וחיבקתי אותו ואמרתי לו שאם אני בכיתי, גם לו מותר, וסתם שכבנו מחובקים עוד כמה דקות עד שאמא צלצלה והייתי צריכה כבר ללכת. בלילה הוא התקשר אלי והוא סיפר לי שקצת אחרי שהלכתי הוא בכה. אחרי זה הוא הלך לחבר הכי טוב שלו והם עשו שטויות של ילדים כמו תמיד וזה עבר לו קצת אבל עדיין... הרגשתי כ"כ רע עם עצמי איך לעזעזאל גרמתי לחבר שלי להיות עצוב ולבכות, והוא תמיד חזק כזה תמיד והוא תמיד עוזר לי ואני הפלתי אותו יחד איתי ועשיתי לו לבכות. אני שונאת להיות ריגשי כזו, אני לא טובה במצבים האלה, אני לא יודעת מה להגיד אז אני שותקת למרות שמילים על גבי מילים בוערות בי בפנים אז אמרתי לו שאני מצטערת והבטחתי לו שאני אהיה בסדר והוא אמר שאני לא יכולה להבטיח כזה דבר כי אז אח"כ הכל חוזר לי אז שוב לא סגרנו את העניין והיה חמוץ נורא-נורא והיה לי לילה לבן של כאבי ראש וחוסר שינה משווע וחשבתי על הכל וחשבתי עלי וחשבתי עליו וחשבתי עלינו ואמרתי לעצמי שאני באמת חייבת לטפל בפצעים הפתוחים האלה שאני כל פעם משאירה, כי הם לא מגלידים עם הזמן כלומר - הם כן, קצת, אבל בסוף הם חוזרים ורק כואבים עוד יותר ואסור לכאוב ככה, זה לא בריא לנפש, והבוקר כשהתעוררתי כל הערב הזה איתו היה נראה לי הזוי, בדיוק כשחשבתי על זה הוא התקשר אלי מביה"ס שאל אותי מה שלומי, ואיך אני מרגישה... חייכתי חיוך דבילי של מאוהבת ואמרתי לו שאני לא משו, האמת [כן כן, אפילו שאני אפ'פעם לא אומרת שאני לא בסדר גם כשאני לא] אבל הבטחנו שאנחנו עוד נדבר על זה ונמצא פיתרון, ואוף, עצוב לי עכשיו, מהרבה דברים, בגלל הרבה דברים, אבל אני כ"כ אוהבת אותו ואני חושבת שגם אם אני צריכה קצת זמן לנשום זה לא חייב להיות בלעדיו, אולי בכל זאת היה משו ב'לא!' ההחלטי הזה שלי, הוא יתן לי זמן לנשום כמה שאני רוצה כי הוא כ"כ מבין וכ"כ אוהב, ואפילו שאני לא מבינה אני גם אוהבת, וזה מחזיק אותי שפויה טיפה יותר
. לא יודעת כמה יצא לי לכתוב כאן, בפורום, בימים הקרובים, אבל רציתי להודות לרבים מכם מקרב לב על העזרה ועל התמיכה ועל הכל. כנראה שאני זקוקה לזה עכשיו יותר ממה שיכולתי לדעת. אוהבת אתכם אנשים שלי.

../images/Emo13.gif

למה חיוך? כי את מדהימה אותי!
דידי, אל תוותרי עליכם. שמרי על עצמך!

behappy

New member
../images/Emo23.gif

"הוא יתן לי זמן לנשום כמה שאני רוצה כי הוא כ"כ מבין וכ"כ אוהב, ואפילו שאני לא מבינה אני גם אוהבת, וזה מחזיק אותי שפויה טיפה יותר " אני מאמינה בך ומאמינה שתעשי בסוף את מה שנכון לך ומאמינה באהבה המדהימה שלכם . אוח,ילדה..אוהבת אותך.המון. תני לעצמך להרגיש הכל,גם את הפחדים שלך וגם את האהבה שלך וגם את הטוב,שמגיע בגלל שאת מרגישה המון וכלכך. ואני תמיד פה,את יודעת.תמיד. *חיבוקענק*

תלתלית

New member
אם היתי

יודעת מה יגרש את הפחד הזה... אבל אני רק בוכה פה מול מסך ארור.

קיפקף

New member
Woman -

can't live with you, can't shoot you. אולי כבר תצאי מהתסבוך שלך - תלכי לבית חולים מחלקת אונקולגיה לביקור של שעה - זה יכניס לך פרופורציות בחיים.

למעלה