אחרי כמעט 4 שנים ביחד

White Dragon

New member
אחרי כמעט 4 שנים ביחד

החלטנו שהגיע הזמן... במרץ אנחנו הולכות לאחד את שמות המשפחה שלנו ולחגוג עם המשפחה והחברים הקרובים פה, ואז לטוס לישראל ולחגוג עם המשפחה והחברים שם. ו... מסתבר שאחת מהטיסות עוברת דרך אירופה (כשטסים מאוסטרליה כל דבר יכול להיות בדרך....
) וחשבנו - אם כבר אז כבר - נתחתן "על אמת". כרגע אנחנו חושבות על ברלין - אני יודעת שזוגות גאים יכולים להתחתן בגרמניה - ותהיתי אם אתם תדעו אולי קצת יותר על כל העניין - באילו מדינות אחרות באירופה אפשר להתחתן (חוץ מגרמניה והולנד) ואיך זה בדיוק עובד - מה הפרוצדורה. אני פשוט לא יודעת איפה לחפש מידע על זה באינטרנט כי אני לא דוברת שום שפה אירופאית... המון תודה מראש, קליאו עם פרפרים בבטן

ronnl

New member
אוףףף

אני עוד לא התחתנתי (צירוף של נסיבות) ומחכה לכך בקוצר רוח אבל ממה שידוע לי בהולנד חייבים אחת מבנות הזוג להיות אזרחית(או תושבת?) הולנד אבל אין לי מושג לגבי שאר המדינות!בהצלחה ו

eig

New member
מלאן תלאפים מזל טוב

יו איזה כיף... בכל אופן, אין לי מושג מה להגיד על אירופה, את מוזמנת להתחתן בקנדה :) אבל זה כנראה לא ממש "בדרך" :) אז המון מזל טוב והיפ היפ הריי כן ירבו.

itay82

New member
In Berlin

It's not really a wedding, more like a contract. ou have that in France as well. If you want a wedding "by the book" best to go to the Netherlands/Sweden/Denmark. I don't reall have any time to look for the appropriate links, but if you want to, write me in private and I'll seewhat I can dig up. In any case, if you decide to passin Berlin or Stockholm, say hi. And of course... Congrats :)

itay82

New member
In Berlin

It's not really a wedding, more like a contract. ou have that in France as well. If you want a wedding "by the book" best to go to the Netherlands/Sweden/Denmark. I don't reall have any time to look for the appropriate links, but if you want to, write me in private and I'll seewhat I can dig up. In any case, if you decide to passin Berlin or Stockholm, say hi. And of course... Congrats :)

itay82

New member
in Berlin

ro99

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo23.gif

מצטערת לאכזב אותך, אבל בגרמניה אין נישואים גאים. הארצות היחידות בארופה שמאפשרות נשואים גאים הן הולנד ובלגיה. ספרד כנראה תצטרף להן בקרוב. בבלגיה לפחות אחד/ת מבני הזוג צריך להיות בלגי. מנסה לגלות איך זה בהולנד. יש גם אפשרות של civil partnership, והיא אכן קיימת בגרמניה, דנמרק, פינלנד, צרפת, אייסלנד, נורבגיה, שבדיה ושווצריה. אני מצרפת לך בנתיים קישור לדף מידע אבל אמשיך לברר אם אנשים שהם לא תושבים יכולים להתחתן בהולנד. אולי תגיעי לאינפורמציה בעצמך דרך העמוד הזה כי יש בו מיליון ושלושה קישורים...

ro99

New member
בהולנד אחת מכן צריכה להיות הולנדית

אז זאת לא אופציה.
כנ"ל גם בבלגיה (אחת מכן צריכה להיות בלגית).

odedee

New member
בקיצור...

תטוסו דרך קנדה (הסכמנו שמאוסטרליה כל מקום הוא בדרך, נכון?). קנדה מאפשרת גם לזוג לא-תושבים להתחתן. אם אני זוכר נכון עוזי אבן ועמית קמה התחתנו שם לפני כמה חודשים ועכשיו דורשים ממשרד הפנים בישראל להכיר בנישואין שלהם. ו... המון מזל טוב! גם אנחנו רוצים

White Dragon

New member
המון תודה על המידע

אני רואה שעל פיסת הנייר כנראה נצטרך לוותר - לפחות עד שהאדיוט שנבחר פה לראש הממשלה שבוע שעבר ילך הביתה. למרות שאני בטוחה שאיכשהו קנדה יכולה להיות בדרך, הכרטיס היחידי שמצאנו מאוסטרליה לישראל שעובר דרך ויאטנם, עובר דרך אירופה - ואני לא חושבת שנצליח לשכנע אותם שקנדה שם...
זה לא יותר מידי מעציב אותי - אנחנו עדיין מאחדות את שמות המשפחה וחוגגות את זה עם כל הקרובים אלינו - רק לחתיכת נייר נחכה קצת יותר
והמון המון תודה על כל המזל-טובים - האמת שאחרי כמעט 4 שנים ביחד, זה שהיא חיה איתי בישראל כמעט שנה, הגירה לפה וכל השאר זה לא נראה כזה צעד ענקי - אבל עדיין יש פרפרים בבטן
ואם אנחנו בברלין נשמח להפגש! סביר להניח שנהיה שם כמה ימים ונלון בקרויצברג.

sirpad

New member
דנמרק,

אני לא יודע אם זה בדרך, אבל זה אפשרי. אני חושב שכדאי תמיד להתקשר מראש ולהזמין תאריך. הינה לינק

למעלה