אחרי כמה שיחות

lana24

New member
אחרי כמה שיחות

עם הפסיכיאטרית הצבאית היא הציעה לי פרופיל 24 זמני
שזה חצי שנה מחוץ לצבא ואז אני חוזרת לשרת את השנה שנשארה לי.
מצד אחד זה טוב כי אני אוכל לגשת לטיפול נורמלי- מה שהצבא לא מספק לי כרגע
מצד שני, האם באזרחות שי לזה השפעה? בתעודת שחרור זה לא יהיה כתוב. יהיה כתוב שעשיתי שירות מלא כמו כולם.

גרא.

New member
lana24,הפסיכיאטרית הציעה לך הסדר הוגן,

שיאפשר לך פסק זמן לטיפול בחפשה הזו,ולאחר מכן תוכלי לחזור בכוחות רעננים
לשרת עוד שנה.בתעודת השחרור כתובה הערה על החייל ביום שחרורו.יתר הפרטים
עלייך ועל שירותך הצבאי יופיעו בתיקך האישי.כאשר על כך כבר דברנו בעבר.יש לך
חצי שנה לעבוד על עצמך,להשתפר ולהרגיש טוב יותר,נקווה שכך יהיה.

גם לי

זה נשמע פתרון מצוין.
מצד אחד לא המשך שירות מסוייט כמו עכשיו.
מצד שני לא שיחרור על פרופיל נפשי עם סיכונים לעתיד.

מה עוד אפשר לבקש?

רק לנצל טוב את הזמן הזה.

lana24

New member
זה באמת "מה עוד אפשר לבקש"

אני מפחדת בעיקר ממה שיהיה אחכ כשאני אחזור
שכל הרגשות האלה יציפו אותי שוב למרות שבאמת אני רוצה לסיים צבא כמו כולם ולהנות מזה כמה שיותר ולהכיר אנשים

הפרופיל הזמני הזה לא משפיע באזרחות? כי גם זה עיקר הפחד שלי. שיחשבו שאני בעייתית, למרות שדכאון זה משהו שהרבה נתקלים בזה פעם בחיים
ואם אני חותמת ויתור סודיות רפואית אני חושבת שיראו את זה

תשמעי

בחיים לא ניתן להגיע לוודאות של 100% -- בטח לא לגבי העתיד.
נראה לי שהפתרון שהוצע לך זה הכי טוב שאפשר לעשות כרגע.

אין לי מושג.

נראה לי שאת כל השאלות האלה -- מהנרשם ומה לא נרשם, ואיך הפרופיל משפיע על המשך השירות -- כדאי שתשאלי בפורומים של חילים, או חיילים משוחררים.

reva7

New member
שלום לך

נכון השעה קצת מוזרה אבל זה בגלל שרציתי להגיב קודם ולא יכלתי ורק עכשיו אני יכולה

קראתי כמעט את כל ההודעות שלך כאן בפורום וכל פעם קצת חששתי להגיב כי אני לא הכי יודעת ומבינה. אני חושבת שההחלטה הזו היא נבונה ויעילה מאוד. אני מכירה מישהי שעשתה את זה גם והיא עומדת להתגייס בקרוב והיא ממש מוכנה ומזומנה ;) והזמן הזה בבית עושה ממש טוב.
מה שחשוב הוא- להיות עם היד על הדופק ולדאוג שיש לך איש קשר כשאת משתחררת כדי לדבר איתו שוב כשאת חוזרת כי באופן מוזר דיי קשה להשיג אותם והם לא כל כך מחפשים אותך (צה"ל).
כל המעבר בין תפקידים מתבצע ביום שבו את מתגייסת שוב, לפניי כן יש ועדה רפואית ובה מחליטים על פרופיל חדש וביום עצמו את נפגשת עם קצין מיון והוא מחליט לאן תלכי ומה תעשי.
כדאי לך לחשוב על אופציות שנראות לך עד אז ולהציע אותן כשאת מגיעה

שיהיה המון בהצלחה ! ואל תשכחי שבכל החלטה יש ויתור קטן, חשוב לשים לב שהויתור לא עולה על הרווח. במקרה שלך- אין ממש מה להפסיד, זה נשמע כמו רעיון ממש טוב :]

lana24

New member
תודה

קודם אני אנסה לעבור לחיל הים ולהיות שמה עם חברה שלי שהמפקד שלה יכול למשוך אותי אליהם
אני חושבת שזה יעשה לי טוב
ולצאת לחצי שנה לא כל כך עושה לי את זה ולהפך זה יותר מלחיץ אותי שזה ירשם איפשהו ואז יראו את זה בעתיד ויעשו לי בעיות, למרות שאני חושבת שלא.
אולי להיות מסביב לחברה טובה יותר יעשה לי גם שינוי קטן ולדבר עם פסיכולוגית כמו שצריך להפטר ממה שהולך איתי
החברה בבסיס שלי נוראית וזה גם משהו שמעיק עליי. אולי אם אני אהיה בחברה אחרת או עם חברה שלי שהיא תמיד מליחה להוציא ממני חיוכים ייתן לי לסים את השירות כמו שצריך

lana24

New member
לבסוף

היום אחרי שיחה עם הספיכיאטרית ואמא שלי שמאד עוזרת לי בהחלטות כשלי קשה להחליט כי אני עיוורת כשאני לא מרגישה טוב עם עצמי והגענו שלושתנו להחלטה שזה יהיה הכי טוב לכרגע ושזה ייחש שעשיתי שנתיים מלאות ושלא משנה מי יראה את זה, אם אני אחזור לשירות מלא זה ייראה כאילו התגברתי על הבעיות שלי ואני מספיק חזקה לחזור. ואני גם מאמינה שאני אחזור שלמה ושמחה :) אני רוצה להרגיש כמו פעם, להיות עצמי שוב.. כרגע יותר טוב לי. אני אתחיל טיפולים עם פסיכולוגית אמשיך לקחת את הכדור הזה ביום ואנסה להתגבר על עצמי כמה שיותר מהר.
אני רוצה להגיד לכם תודה שעזרתם לי כלכך לקבל החלטות. תמיד כיף לשמוע עידוד כשקשה לי להחליט ואני שמחה שנכנסתי לפורום הזה
לחיי עתיד ורוד :)

למעלה