אחרי כמה זמן

אחרי כמה זמן

תוכונים מגיעים לבגרות

עוד משהו..

כפי שזכור לכם אני רציתי קוקטיל שיאהב אותי ויש לי זוג תוכונים שלא.. ובנתים אני מזניח אותם אני לא טורח לזכור לנקות להם את הכלוב אני לא נמצא איתם ונראה לי שהם כבר חולים... אם יש לכם תגובה על זה......

קווטר

New member
כן יש לי תגובה

תתחיל להתיחס אליהם או שתמסור אותם כי חבל שהם סובלים אצלך.

הבעיה היא אצלם לא אצלי

אני רוצה אבל הם פוחדים אי אפשר לעשות איתם כלום -למה האתה מתכוון שאתה אומר להתייחס?

אתה אשם!

אתה קונה זוג תוכונים פראים ומצפה שאפשר יהיה לעשות איתם משהו? ועוד מאשים אותם בזה שהם מפחדים ממך? מה אתה ילד בן שש? אתה לא מבין מה זה בעל חיים שמפחד ממך? שבשבילו אתה איזה מפלצת ענקית ומפחידה? אז בגלל שהם פוחדים אתה עושה להם דווקא? באמת נראה לך שהם מבינים שאתה מצפה מה להיות חמודים וחברותיים כמו בהאכלת יד? הם לא בני אדם! הם לא מבינים! והם לא מוחתמים אז הם פשוט מפחדים ממך!! זו לא סיבה להתעלל בהם! אם אתה לא רוצה אותם תמסור ותם אבל אל תתעלל בהם! זה ממש צער בעלי חיים! בכלל לא אכפת לך אם הם חולים...! אתה יודע גם קוקוטיל מוחתם זה הרבה עבודה ללמד אותו להתרגל לבית ואליך ולעשות דברים! הוא לא נולד יודע את זה! אז מה אם הוא לא יעשה דברים שרצה מה תעשה? תרעיב אותו אולי? תדקור אותו? מה בדיוק תעשה לו? בנאדם כמוך לא מגיע לו שיהיו לו בעלי חיים! ואם תשאל אותי גם לא מגיע לך בכלל לחיות! תתביש בעצמך! אתה זבל של בנאדם!

בסדר בסדר

הבנתי את הנקודה לא צריך להתפרץ ככה...תהרגי אותי וזהו..!! לא עשיתי להם כלום עזבתי אותם שיחיו איך שיחיו ביחד אבל כן דאגתי לאוכל ושתיה לא צריך להגזים וכשקיבלתי אותם כן הלכתי לבדוק שהם בסדר רק שעכשיו הם נראים קצת שונים (וזה לא נמשך כל כך הרבה זמן רק כמה ימים)

וחוץ מזה

למה נראה לך שרשמתי את זה לכם סתם? כי היה בא לי? לא כי ידעתי שזה לא בסדר ורציתי תגובות ממכם

אני לא מבינה את האנשים האלה

זהו אחרים קנו לי אני לא אשם כמו חברה שלי,יש לה כלבה דיי חולה והיא אומרת שהיא לא אשמה ההורים קנו לה לא היא רצתה.מעצבן

תקשיב

אל תצתדק לי פה עכשיו אוקיי? באמת אוליי אתה גם מצפה שהם יגידו לך תודה על זה שאתה נותן להם אוכל ומים? ממה שרשמת ברור שאתה לא נהנה מהם ולא ממש אכפת לך מה קורה איתם ומ שאתה עושה אתה עושה רק כי אתה חייב.. יענו לשמור אותם לא מתים... אז בוא תעשה גם לך וגם להם טובה ענקית ותמסור אותם! ככה ממך ירד הקטע של לטפל בהם והם יהנו מחיים הרבה יותר טובים עם מישהו שבאמת אכפת לו מהם.. מה אתה אומר?

טאניוש

New member
מנסה למצוא מילים עדינות../images/Emo11.gif

אתה אחראי לכל חיה שאימצת! אם אתה לא רוצה את התוכונים שלך תמסור אותם למישהו שכן ידאג להם. ואם אתה לא אוהב אותם ואין לך סבלנות אליהם אל תצפה שהם יאהבו אותך. לי יש זוג תוכונים פראים (ונכון לעכשיו גם 3 גוזלים). אני אוהבת אותם מכל הלב למרות האופי הלא פשוט של הציפורים שלי (כן!כי הם שלי!) והם מחזירים לי.התוכון שהיה פראי לחלוטין אוכל לי מהיד. הם שמחים כשאני ניגשת לכלוב (לא בתקופת הדגירה וגידול גוזלים,ואני מבינה בליבם). אז סבלנות! 'תאמת נורא נורא התעצבנתי עליך...

או.קיי הבהרת עניינים

תראו, כשאמרתי שאני מזניח אותם התכוונתי שאני פשוט לא איתם, כשקיבלתי אותם הייתי ליד הכלוב והייתי משחרר אותם יותר. אבל... ברגע שהבנתי שהם מפחדים ממני, לטובתם (!!!) פשוט לא התקרבתי לכלוב יותר. כמובן שאני דואג להם לאוכל, מים והכל. ואף אחד כאן לא מתעלל בהם! אני מאד אוהב בע"ח, ואין לי מה להאשים אותם כי אני מבין את הפחד שלהם, כשאמרתי בעיה התכוונתי לבעיה שלי והיא שהם פוחדים ממני. אפשר להירגע, אני ל-א, לחלוטין ל-א, מתעלל בבע"ח. ואת SEAN and INDIANA© אל תמהרי להאשים אנשים מהר מדיי. זה שלפעמים יוצא לי לנקות להם את הכלוב פעם ביומיים לא יהרוג אותם ובהחלט לא מצדיק את עונש המוות שגזרת עליי. לא חשבתי הרבה לפני שכתבתי את ההודעה הראשונה, עכשיו אני קורא ורואה שזה באמת נשמע נורא... קצת מאוכזב שהם לא הכי נחמדים אבל בוודאי ובוודאי שלא מתעלל! אל דאגה... לא נכנס עוד מקרה של התעללות בתוכונים לסטטיסטיקה.

אם כך קבל התנצלותי!

אבל בכל זאת אמרת מפורשות שאתה מזניח אותם ושנראה לך שהם כבר חולים.. ה"נראה לך שהם חולים" לא היה נשמע מודאג כ"כ.. כאילו לא אכפת לך אם הם חולים או לא... טוב אני מבינה שמדובר בניסוח לקוי ואם אכן כך אז אני מתנצלת על תגובתי הנזעמת... טעויות קורות...

טאניוש

New member
סבלנות!

תוכון היא ציפור מאד עליזה וחביבה. אם אתה מאכיל אותם קבוע הם כבר מכירים אותך. אל תפחיד אותם,אל תוציא אותם מהכלוב. תביא להם צ'ופרים,דבר איתם (הם מקשיבים נורא מצחיק! סובבים את הראש, מתהפכים,ממש כיף). כשאתה רואה שהם לא נכנסים לפניקה כשאתה מתקרב נסה לפתוח כלוב ולהכניס צ'ופר ביד לתוך הכלוב. אצלי אחרי כמה ניסיונות והרבה סבלנות הם התחילו להתקרב ובזהירות לחטוף לי מהיד. זה אפשרי גם עם תוכון פראי! אבל כמובן לא להזניח אותם ול להתיאש.

או.קיי הבהרת עניינים

תראו, כשאמרתי שאני מזניח אותם התכוונתי שאני פשוט לא איתם, כשקיבלתי אותם הייתי ליד הכלוב והייתי משחרר אותם יותר. אבל... ברגע שהבנתי שהם מפחדים ממני, לטובתם (!!!) פשוט לא התקרבתי לכלוב יותר. כמובן שאני דואג להם לאוכל, מים והכל. ואף אחד כאן לא מתעלל בהם! אני מאד אוהב בע"ח, ואין לי מה להאשים אותם כי אני מבין את הפחד שלהם, כשאמרתי בעיה התכוונתי לבעיה שלי והיא שהם פוחדים ממני. אפשר להירגע, אני ל-א, לחלוטין ל-א, מתעלל בבע"ח. ואת SEAN and INDIANA© אל תמהרי להאשים אנשים מהר מדיי. זה שלפעמים יוצא לי לנקות להם את הכלוב פעם ביומיים לא יהרוג אותם ובהחלט לא מצדיק את עונש המוות שגזרת עליי. לא חשבתי הרבה לפני שכתבתי את ההודעה הראשונה, עכשיו אני קורא ורואה שזה באמת נשמע נורא... קצת מאוכזב שהם לא הכי נחמדים אבל בוודאי ובוודאי שלא מתעלל! אל דאגה... לא נכנס עוד מקרה של התעללות בתוכונים לסטטיסטיקה.

למעלה