אחרי כיפור...

NamelessGirl

New member
הו יופי אני לא היחידה

היי יכול להיות שראיתי אותך גם בפורום הישרדות?

../images/Emo221.gifתוריתוריתורי

איזה פורום 'ער'
אם אנחנו לא מנסים בכל כוחתינו פורום גיבורים מת לגמרי
. טוב, אז אחרי הארוחה קראתי קצת ונרדמתי לאיזה שעה. ב9 הלכתי לגן שקבענו בו, התפצלנו והלכנו לכיכר הענקית המרכזית ששם אתם פוגשים בערך את כל היישוב. פגשנו אנשים הזויים, כמו המדריך שלנו בכיתה ד' בצופים, שזה מטוווררף לגמרי ומוזר. היה קצת יבש כזה, והייתי צמאה. בד"כ אני מתחילה להיות צמאה/רעבה רק בבוקר, אבל הפעם זה היה גם בערב
. בערך ב1 ומשהו חזרנו לגן ההוא, וחברה שלי התחילה לספר על הספר שנתנו לנו לקרוא בספרות "אני כריסטיאנה פ" שזה סיפור אמיתי על ילדה שבגיל 12-13-14 התחילה לקחת סמים וזה התגלגל לזנות כדי להשיג כסף וספר מזעזע כזה. אין מצב שאני קוראת אותו לבוחן
. בכל אופן, התחיל להיות ממש קר, אז רציתי לחזור הביתה להחליף בגדים ולחזור, היה בערך 2 ומשהו, אבל בסוף נשארתי בבית
נרדמתי והתעוררתי ה5 בבוקר, נרדמתי והתעוררתי ב10
. מ10 הייתי צריכה להעביר את הזמן, אבל חפיף. סה"כ היה צום די קל

../images/Emo221.gifאופס העלבתי את פורמינו.

הוא כן ער, אבל כאילו, צריך להעיר אותו
. עזבו אני עייפה
/ נראה לי הפחדתי פה את כולםXD

LeAnnDylan

Well-known member
באמת הפחדת אותם ^^

חוץ מזה שום פורום שאני נמצאת בו לא מת ^^

matanxmou

New member
בסוף לא צמתי...

זתומרת אני גם ככה לא מאמין באלוהים אבל בכל זאת ניסיתי בתחילת יום כיפור להכנס לאוירה ולצום. אבל אחרי כמה שעות נשברתי ועישנתי. ואז אחרי שעה חזרתי הביתה לאכול ויצאתי עוד פעם. וזה לא שהייתי מת אם לא היה לי אוכל באותו רגע... פשוט שהיום כיפור הזה מביא איתו אווירת רעב מטורפת חח..

hodaya157

New member
../images/Emo178.gif

הלך דווקא דיי טוב..........עברתי מבי"כ-להסתובב..... בלילה אחרי בי"כ יצאתי עם אחותי ואחי הקטן, והגענו למקום שומם משו פחד...פתאום אחי צורח לי באוזן שיש מעלינו עטלף..*בעע רעננה מלאה בכאלה..
* אז צרחתי ותפסתי ת'ריצה של החיים שלי..... ומאז הרגליים שלי מתות....חחח נשבעת נראה לי שמעתי קליק מהמותן, נראה לי נשברתי..
אבל חוץ מזה עבר ממש מהר ונחמד.....!!

LeAnnDylan

Well-known member
הו קליקים מהמותן רולז!!

חע
עטלפים
העיקר שנהנית^^

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif500 חלקים זה קל

*מועתק מהודעה בקומונת חסרי חיים ומשועממים. 27327. זאת לא פרסומת סמויה
* טוב, לא. אבל כששתי אחיות מחליטות שזה פאזל קבוצתי גומרים את זה בשנייה.. היה משעמם.. בשישי בערב הייתה לנו ארוחת שישי כי אנחנו כאלה חילונים חוטאים וראינו הארי פוטר והאסיר מאזקבאן. וראינו גם ג'ונגל סיטי ושודדי הקאריביים 2 פעמיים (קאפטן ג'אק ספארו!!)
זה בערך הכל.. סתם עוד יום כיפור..

darklighter

New member
אני../images/Emo190.gif

אממ שעתיים אחרי הארוחה המפסקת הלכתי להסתובב בחוץ עם חברות שלי וצ'יפס ובדרך נדחפו כמה אנשים לא הכי סבילים...אבל זה כיפור אז סולחים להם. חזרתי הביתה הלכתי לישון וקמתי שעתיים לפני שנגמר הצוםXD

למעלה