אחרי כיפור...

adii1201

New member
אחרי כיפור...../images/Emo26.gif

אז איך היה?? קשה? קל? עבר מהר? מה עשיתם? איך העברתם בסוף את הזמן? שרשרו לפה חוויות יום כיפור ושאר ירקות

adii1201

New member
אני../images/Emo9.gif

אממממ האמת שהצום עצמו לא היה קשה ועבר לי ממש מהר!!!! אתמול עד איזה 8 ישבנו בחוץ כל המשפחה וסתם דיברנו ואז נרדמתי על הספה כי הייתי גמורה מעייפות
ואז ברבע ל-9 התעוררתי ושוב ישבתי עם כולם בחוץ עד 9 וחצי שיצאתי עם חברה שלי (שחזרה מהצבא כפרעליה!) לצומת הגדולה בשכונה שלנו לפגוש כל מיני אנשים וב-12 חזרתי הביתה. ב=12 וחצי הלכתי לישון וקמתי ב-1 וחצי (!!!!!!!) ואז את שאר היום העברתי בבניית מכונית ובקריאה ואמממ זהו
הבאסה היחידה בכל היום כיפור הזה הייתה שככל הנראה הצטננתי ולמרות ששתיתי 20 כוסות מים לפני שנכנס הצום (כן, ספרתי
) עדיין כאב לי הראש גם כשהצום נכנס וגם היום... סתם עשה את זה יותר קשה

LeAnnDylan

Well-known member
איך הזמן טס כשישנים ../images/Emo9.gif

הייתי רעבה רק בשעה האחרונה ואז החלטתי ללכת לישון גם אותה. ואז כשקמתי אכלתי גלידה עם שוקו, ואז קורנפלקס רגיל, ואז כריות, ואז את כל המעדנים שמצאתי במקרר. ואז עוגת שוקולד, ואני מאמינה שהיו עוד כמה דברים שכשפתחתי את המקרר נראו לי אכילים. אבל עכשיו אני יושבת פה עם כאב בטן והרגשה של 7 קילו עודפים... אוחח אני שונאת את כיפור.

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אפשר לחשוב שלא אכלת חודשים
איך היה הפאזל הזוהר בחושך?

adii1201

New member
העיקר ניסיתי למצוא לך פתרונות לפאזל שלא

זוהר בחושך
דיי את משעשעת אותי

LeAnnDylan

Well-known member
נו זה אף פעם לא היה המטרה העיקרית

הפאזל היה אמור להיות פתרון לשעת צרה בה אני לא אוכל להירדם. אז עכשיו יש לי פאזל לכיפור הבא

vikush666

New member
לא צמתי

ורוב הזמן ישנתי וקראתי. סיימתי לקרוא את הספר "משוואה עם נעלם" וזה ספר ממש טוב!

adii1201

New member
היי לפחות הספקת לעשות משו../images/Emo9.gif

אני דיי גאה בעצמי שהצלחתי לישון סופסוף ביום כיפור! אני תמיד קמה מוקדם!

lidor203

New member
וואו היה אחלה יום כיפור

שזה מוזר כי בדר"כ כלל הם חברא אצלי.. הייתי אמור להיפגש עם חברים ב10 אבל נרדמתי וקמתי ב10 ו20 וגיליתי שהם עדיין מחכים לי בחוץ |חמודים| ואז ישבנו והשתעממנו אז החלטנו להיכנס ולשחק מונופול אצלי בבית..משחק מצחיק וקורע של 4 שעות וככה עד 5 בבוקר ואז הם הלכו
...אחרי שישנתי שלוש שעות וקמתי ב8 הייתי על המחשב עד 12 ואז ישנתי ע שהעירו אותי ב6... ואז הכריחו אותי לאכול ולשתות למרות שהייתי מסטול תחת מהשינה ולא רעב/צמא בכלל... ביי בי

LeAnnDylan

Well-known member
אוי החברים שלך נחמדים ../images/Emo10.gif

אולי תשאיל לי אותם. לאחרונה החברות שלי די זו**ת

lidor203

New member
את תמיד יכולה להיות חברה שלי...

אני אפילו יעבור לגור לידך אם בא לך...

למעלה