אחרי יום עצוב

אחרי יום עצוב ../images/Emo7.gif

שלום לכולם . אתמול לא הייתי כאן, סבא שלי נפטר ביום רביעי בערב... ואתמול היינו בלויה בחיפה. הוא נפטר לאחר שבחודשים האחרונים הוא ממש סבל, בגיל 96. (הלוואי על כולנו). אז המצב קמצ קשה עכשיו כי יושבים שבעה אצל ההורים שלי בבית. (מדובר באבא של אבא שלי). אני רוצה רק להגיד שאני ממש שמחה ומאושרת שזכיתי שהוא יחגוג איתי ביום הנשואים. ולמרות שזה היה ממש מבצע לא קל להביא אותו , התעקשתי על כך, ועל כך אני ממש שמחה. ברשותכם אני שמה פה את המזכרת האחרונה שלי ממנו , ביום המאושר בחיי. סבא- תנוח על משכבך בשלום, ותמסור לסבתא שם למעלה חיבוק גדול ממני. אוהבת רויטל

kisses

New member
לרויטל היקרה קבלי את תנחומי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מקווה שלא תדעו עוד צער ושנדע רק שמחות

shelycat

New member
תנוחמי לך ולמשפחתך../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

תהה נפשו צרורה בצרור החיים.

תמרה*

New member
התרגשתי ובכיתי איתך

אני בטוחה שהחתונה שלכם עשתה אותו מאושר. תנצרי את הזכרונות מי ייתן ולא תדעו עוד צער.

אתי@

New member
משתתפת בצערכם ../images/Emo10.gif

בתקווה לימים טובים יותר...

רויטל היקרה

אין הרבה תנחומים שאפשר לנחם ביום כזה, אבל תזכרי שהוא חי חיים ארוכים ויפים, וברגעים כאלה ממש רוצים שההסבל יגמר. כל הכבוד לך שהתעקשת להביא אותו לחתונה. סבתא שלי נפטרה לפני כתשעה חודשים, והיא לא תזכה להיות בחתונה שלי (למרות שהיא מאוד מאוד רצתה, ואפילו לא ידעה שאנחנו מתחתנים). היא כבר מאוד סבלה בתקופה האחרונה בחייה, וממש ביקשה כבר למות. אבל למי שנשאר זה תמיד קשה, תחזיקי מעמד. עירית

אופה3

New member
משתתפת בצערך,

קראתי וכאב לי, כל הכבוד שהבאת אותו לחתונה, משתתפת בצערך, תהיה נשמתו צרורה בצרור החיים, ומנוחתו עדן.

יעלי9

New member
משתתפת בצערכם

הרגעים המאושרים בחיינו מאירים גם את רגעי הכאב. מי יתן ולא תדעו עוד צער

lital_f

New member
משתתפת בצערך... ../images/Emo16.gif

גם לנו היה חשוב שהסבתות והסב יגיעו כולם לחתונה ואני מבינה את ההתעקשות.

הילית*

New member
רויטל יקרה, קבלי את השתתפותי

מאחלת לך שלא תדעו עוד צער ותזכרי תמיד שסבך זכה להיות איתך ביום החתונה וברגעים מרגשים אחרים בחייך ותנצרי תמיד את הזכרונות הטובים ממנו ! שלך הילה

אני מודה לכולכם על התנחומים

כיף לי שיש לי אתכם . ונורא התרגשתי לקרוא את כל מה שכתבתם אוהבת רויטל

fila

New member
משתתפת בצערך../images/Emo142.gif

ושלא תדעו עוד צער fila

maal

New member
רויטלוש!../images/Emo24.gif

קבלי תנחומים חמים על מותו! אין ספק שזה רגעים שאת מוצאת את עצמך במצב נפשי כ"כ עצוב! איתך באבלך. מלי

למעלה