אחרי חיבור לאייטיונס

מודטחדש

New member
אחרי חיבור לאייטיונס

לפני ששדרגתי ל-IOS-10, התברר לי (אייפון 6) שכשחברתי את הטלפון לאייטיונס, ירדו לטלפון כמה GB של כל התמונות שלי מהמחשב.
הם מילאו לי את כל הזיכרון (16 GB העלובים שיש לי).
כדי לאפשר 1.1 GB שנדרשים להורדת ה-10, מחקתי אינספור אפליקציות, את כל המוסיקה.....
לא ראיתי שום אפשרות למחוק את אלפי התמונות האלה, אפילו לא אחת מהן.
למעט אלה שכבר היו על הטלפון.
מה עושים? בבקשה.
אגב. המעבר ל-10 הלך (טפו טפו) חלק לחלוטין.
 

se7en77

New member
באייטונז שהמכשיר מחובר עוברים לחלק של התמונות

ומסמנים שם אילו תמונות לסנכרן , אם רוצים למחוק את הכל פשוט מורידים את הסימון מסנכרן תמונות.
 
למעלה