אחרי חודש ביחד..

stam 4

New member
אחרי חודש ביחד..

יש לי חבר חודש ומשהו.. ואני מחבבת אותו, והולך לנו ממש נחמד, עד לפני 3 שבועות הינו נפגשים כל יום, ויוצאים כל יום, הינו בחתונה, הכרתי את הורים שלו, חברים שלו.. ולפני 3 שבועות התחלתי קורס, ואני סוגרת שבוע, ושבת שעברה.. עכשיו מה הבעיה, או יותר נכון תהייה- אני אמורה להרגיש כלפיו משהו? כלומר אני מחבבת אותו, וכשאני איתו ממש כיף לי ואני נהנהת, וכשלא ראיתי אותו שבועיים או בכלל שבוע- התגעגעתי, ואני אוהבת לדבר איתו.. אבל מצד שני- אני לא יודעת אולי אני אמורה להרגיש משהו יותר מזה אחרי חודש? ואח שלי פתאום רוצה להכיר לי מישהו למרות שהוא יודע שיש לי חבר ואני לחצי שניה חשבתי על זה.. אבל יש סיכוי שזה פשוט בגלל שאני רגילה להיות לבד, זה קשר רציני ממש ראשון.. וגם יש לי מישהו בקורס שכנראה מנסה להתחיל איתי למרות שהוא יודע שיש לי חבר, וזה נחמד לי, אבל אני בחיים לא אעשה כלום ! אבל זה עדיין נחמד.. אז מה אתם אומרים? אני חושבת שלכל אדם זה אחר לכן אני לא ממש דואגת אני פשוט שואלת..

Miss Thang

New member
:)

תראי, אצלי לפחות רגש מתפתח בצורה איטית ומפוכחת. לא מאמינה בכל סיפורי ה-"התאהבתי בו בשניה שראיתי אותו". אני חושבת שדווקא מה שאת מתארת נשמע בריא ומציין התקדמות יפה של קשר בחיתוליו (טוב לך איתו, נוכחותו נעימה לך, את נהנית לדבר איתו וכו'). הלאה, אם תרגישי שהקשר נתקע במקום - תחליטי כבר מה לעשות; כרגע לדעתי מיותר לתהות ולחשוב על דברים כאלה. בקשר לאנשים שמנסים לשדך לך. לדעתי התחושה שגורמת לנו לא לרצות להכיר אנשים חדשים, נובעת בד"כ ממחויבות עמוקה שלרב לא מצויה בשלבים המוקדמים של הקשר. לכן, זה משהו שאת והבחור מחליטים - האם אתם יוצאים עם אחרים במקביל או לא. אין כאן איזו אקסיומה שתקפה לכולם, זה אינדיבידואלי לכל קשר.

לדעתי....

טוב אז לדעתי זה שאת נהנת איתו וכיף לך לדבר איתו זה כבר טוב..... תחכי, לאט לאט זה יתפתח ליותר, האהבה האמיתית היא האהבה שמתפתחת מקשר חזק ומקשורת טובה הבנה וכו'.... תשקיעי, תמשיכו להנות..... בתקווה שזוהי תהיה האהבה האמיתית שלך... כשתחזרי הביתה מהקורס תקדישי לו ותעשו שסופ"ש יהיה הזמן המיוחד שלכם... שיהיה לך המון בהצלחה!!!

בלאגנית

New member
זה בסדר מתוקה ../images/Emo13.gif

תמיד בהתחלה זה ככה תזרמי בקשר עם הנוכחי ולאט לאט יהיה בסדר
בהצלחה!

תגובה

אם את נהנית אתו, זה העקר. עליך לעשות מה שטוב לך. אם את רוצה להשאר אתו, פתחי את הקשר אתו. אם תרגישי, שמתאים לך כעת קשר פשוט יותר אתו כמו ידידות, עברי לזה.

למעלה