אחרי התהליך האימוני

אחרי התהליך האימוני

סיימתי תהליך קואצ'ינג לפני מספר חודשים, אך אני מוצא את עצמי יוצר קשר טלפוני עם הקואצ'ר/ית מדי פעם, כדי להתייעץ בנושאים הקשורים לתהליך אותו עברנו. האם זה מקובל? איך אתם כמאמנים מגיבים לסיטואציה כזו?

קשר עם לקוחות אחרי תהליך האימון

הי לך. כמאמנת אני בהחלט מאפשרת ואפילו מעודדת את הלקוחות לשמור על קשר אחרי שסיימו את תהליך האימון. יש לקוחות (בפרט בשלבים הראשונים של סיום התהליך) שממשיכים לשתף אותי בדוא"ל או בטלפון, ויש כאלה שמעדיפים להימנע מכך. כל אחד על פי בחירתו ועל פי צרכיו. אגב, יתכן שהצורך שלך להמשיך וללבן את מה שעבר עליך בתהליך מרמז על משהו שעדיין לא לגמרי סגור אצלך ומצדיק פגישות נוספות :) כך או כך, הצורך לשמור על קשר נראה לי לגמרי טבעי ומבורך. בהצלחה כרמית אלון

לעיתים אפילו מומלץ

התהליך האימוני נמשך בין פגישה ל12 בד"כ. אבל החיים של המתאמן ממשיכים גם מעבר. תמיד יש מקום אחת לכמה חודשים להתעדכן ולראות אם המתאמן מגשים את עצמו וממשיך בדרך אליו הגיע עם המאמן. אין כוונה להמשיך יד ביד, רצוי לשחרר את המתאמן, אבל להתעדכן בתהליך שממשיך המתאמן. זה טוב גם למאמן וגם שומר את המתאמן על הדרך שלו.

קשר עם המאמן לאחר סיום התהליך - מומלץ וחשוב !

אני אישית, רואה זאת בחיוב רב. אימון הינו תהליך מורכב והשינוי/התוצאות באות פעמים רבות לאחר הפנמה והתנסות בזמן אמת. בהצלחה

למעלה