כן
ח חן המלך2 New member 11/7/09 #23 ושאלה לגבי העבודה העבודה הזו עדיפה על עבודה בארץ?או שרק בגלל הקטע של החוויה של להיות בחול?אפשר לשלב טיול תוך כדי עבודה?איך עושים זאת? האם הוויזה שניתנת לי יכולה לשמש אותי גם ללימודים במקום?
ושאלה לגבי העבודה העבודה הזו עדיפה על עבודה בארץ?או שרק בגלל הקטע של החוויה של להיות בחול?אפשר לשלב טיול תוך כדי עבודה?איך עושים זאת? האם הוויזה שניתנת לי יכולה לשמש אותי גם ללימודים במקום?
ח חן המלך2 New member 13/7/09 #28 אה חח למה אתה מכנה פראיריות לעבוד בחול?Zה לראות עולם וגם לשלב טיול בארה"ב וגם לשפר את האנגלית וכו' מה רע?
אה חח למה אתה מכנה פראיריות לעבוד בחול?Zה לראות עולם וגם לשלב טיול בארה"ב וגם לשפר את האנגלית וכו' מה רע?
K kalil New member 13/7/09 #29 כי ברוב המקומות מנצלים אותך אתה עובד מתחת לסכום המינימום שם, קורע ת'תחת, לוקחים לך יותר כסף ממה שאמורים על מחיה וכו'. לדעתי לא שווה לנסוע. אבל אולי אני טועה.
כי ברוב המקומות מנצלים אותך אתה עובד מתחת לסכום המינימום שם, קורע ת'תחת, לוקחים לך יותר כסף ממה שאמורים על מחיה וכו'. לדעתי לא שווה לנסוע. אבל אולי אני טועה.
N N o v o c a i n e New member 10/7/09 #9 ........... אם בשחרור הצבא היה מסדר לך עבודה בחו"ל+רכב צמוד+בית, באמת נראה לך שאנשים היו חותמים קבע?