אחרי הרבה מחשבה

Boozet270

New member
אחרי הרבה מחשבה

אחרי הרבה זמן של חשיבה, כל הזמן... סוג של הבנתי הרבה דברים... קודם כל זה שיש לי קוצים בתחת... לטוב ולרע, ונמאס לי לחכות שמשהו יקרה בשבילי. האמת תמיד עבדתי עם הסיסמא תגרום לדברים טובים לקרות בשבילך. אז כן... הבנתי שאני דו ואני לא מפחדת להתמודד עם ההשלכות החברתיות שזה נושא עימו. עכשיו בעיה שלי היא כזאת, אני רוצה חברה...מאוד, אבל אני לא יודעת איך ומאיפה אני אוכל להכיר. אני יודעת שאני לא רוצה שזה "ידלוף" לשכבה, זה סתם יקשה הכל... כי מה לעשות נוער יכול להיות אכזרי לגבי מה שהוא לא מבין.. ופה בערך נגמר המגע שלי עם נוער... וגם אם היה עוד, אני לא יכולה לבוא למישהי ולשאול אותה משהו כזה... איך אתן נפגשתן?

moshik bz

New member
אני רק יכול להגיד

קודם כל הכבוד על ההכרה העצמית שעברת גם אני לא יוצא עדיין מהארון כי מפחד מהתגובה של הנוער בסביבה שלי ואני מבין אותך, בת כמה את אגב? כי בשכבות יותר גבוהות התגובה החברתית היא לא יותר מידי קיצונית לדעתי להכיר אנשים כמוך, את יכולה לנסות באיגי (חפשי בגוגל, לא זוכר תכתובת חח ) בהצלחה שיהיה לך

tamar05

New member
זה שאת משלימה עם עצמך זה כבר צעד

מאוד גדול. אבל תזכרי שאפחד לא לוחץ עלייך ואין סיבה שתחפזי להסיק מסקנות. וכבר אמרתי לך שאני ממש מזדהה איתך בכל הקטע של השכבה וזה.
ממ.. להכיר בנות את יכולה באיגי,מפגשי פורום וכאלה.. וגם פה.:] סליחה שאני לא עונה במסן, כבר הבנת שהוא ממש דפוק><

tamar05

New member
ווי זמיר.

למה אמרתי תחפזי?
אני צריכה הפסקה מללמוד ללשון.

Boozet270

New member
תודה

תודה על התמיכה ואני בת 16 וחצי. והאמת אין לי בעיה לספר להורים הם יבינו כך או אחרת, אין לי בעיה עם אחים ואחיות (כן כן זה ברבים... :S).... טוב אז אני מניחה שאני עכשיו על הסירה שכולם שטים עליה, מקשר לקשר.... נקווה שמשהו טוב יגיע , או לפחות מספיק קרוב שאני אוכל לקפוץ אליו :)

למעלה