אחרי הרבה זמן

אחרי הרבה זמן

הרבה זמן כבר לא כתבתי מה קורה חברה אני מתגעגע אליכם כבר הרבה זמן לא השתתפתי בפורום כי ניתקתי בבית את האינטרנט מבעיות תקציביות לעומת הצורך. אבל הנה שוב אני כאן לא שכחתי אותכם אתם חמודים ואני מתגעגע אליכם .....אולי אני יבוא למפגש ואז נוכל לדבר שוב כמו אז..... אני גם אבוא למסיבה של הלל ביום חמישי..... ואולי גם למפגש באותו יום אם קיים דבר כזה עדיין ואני ממש מצטער שלא עניתי לכל אלו שפנו אלי בעניין הצילומים כי גם לא היה לי אינטרנט וגם כל אלו שצולמו.... מה לעשות המצלמה נשברה לי ועד שקיבלתי חדש לקח זמן ולכן אני מתנצל על כך מראש.... אגב הבן שלי מה זה גדל המון ונהיה גבר חמוד קטן הרבה יותר ממה שהיה למי שרוצה לראות אותו אולי בקרוב באחד המפגשים נראה מתי אוכל להביא אותו איתי..... בקרוב ממש נשיקות וכו' לכוללללללם באהבה שמוליק ולהתראות בקרוב

רבינו - אכן, שנים...

מה שלומך? מה חדש? מפגשנו בימי חמישי עדיין נמשכים רק תשים לב לכך שהם מתחילים בדרך כלל בשעה מאוחרת משהיינו רגילים בעבר ורק לקראת השעה 00:30 מתקבצים אנ"ש ל'טיש' השבועי. אני אהיה מחר גם בה.ל.ל. (מוקדם) וגם ב'טיש' אליו אגיע לקראת השעה 01:00 כשבין לבין, אלך לעשות עיניים לירמי קפלן
נראה אותך?

עובבי

New member
אוי הזכרת לי ימים........

למד איתי איזה גרינפלד. תמיד ידעתי שהוא יחזור בשאלה. מנהגו היה ללמוד פרק תנ"ך כל יום. כבר אז אמרתי לו שלא יחקור במופלא ממנו.

למעלה