אחרי הקנייה

Ring Bearer

New member
אחרי הקנייה

שלום חברים
להזכיר לכם אני ההוא שלא הצליח למצוא אופניים זולים ועמידים לרכיבת עיר עם גיחות לשטח. בפעם השנייה ששאלתי אתכם נדמה היה שהזרימה היא לכיוון "סמוך על חבר עם ידע" + "קנה חדשים". אז זה מה שעשיתי. גם הלכתי למוכר שאני מכיר.
כמו שחשבתי בסוף יצאתי עם אופניים יקרים לתקציב שלי (1900 כולל שרשראות, כפפות וסבל צף) ובגלל שאני לא מוצא על הדגם הזה מידע, אשמח לחוות דעתכם לאחר מעשה. האופניים הם מבית החברה החדשה XDS עם גלגל 29' ובולם זעזועים מתכוונן. מישהו מכיר את הדגם או יכול לספר על החברה?

susita7

New member
מה תעשה עם חוות דעת לאחר הקניה ??

אם כבר תן לנו אתה את חוות דעתך. נשמעות אופניים נחמדות מאד. העיקר שתהנה מהרכיבות ותנצל את האופניים בצורה מיטבית.
חג פורים שמח !

Ring Bearer

New member
שאלה טובה - הנה הסיבה שאני מבקש חוות דעת לאחר קניה

כבר בסוף הנסיעה הראשונה (8+11 ק"מ) הם התחילו להשמיע קולות מצוקה. לא חריקות ממש אבל חיכוכים. הם גם כבדים יחסית. בגדול אני מאמין שאני אתרגל אליהם, אבל אני מקווה שלא קניתי אופני מדבקה שלא שוות את המחיר. אין לי בעיה ללכת ולהחזיר אותם לחנות אם זה ככה, ולכן אני מבקש חוות דעת.

creth11

New member
אתה מקבל מה שאתה משלם . שילמת פחות מ 2000שח

במחיר הזה פלוס מינוס תקבל בולם קפיץ מעאפן מערכת הילוכים הכי נמוכה וגלגלים מהרמה הכי נמוכה. זה מה יש.
תירצה משהוא יותר טוב? שלם יותר .
החברה המסויימת אינה ידועה בדגמי איכות ולפי שראיתי בחיפוש קצר אין לחברה הזו מה שהוא טוב יותר, כלומר מראש זו חברה ברמה נמוכה כמו שכתתבו לך זה קצת ניראה יקרה למיפרט אבל שוב בהבדלים זניחים.
לא תיקנה מרצדס במחיר סוסיתא!
משום חברה לא תקבל אופניים ברמת מתחילים סבירה לשטח במחיר שמיתחת ל 2000שח
אם יש בעיות? תחזור לחנות לכיוונים אבל לצפות לאיכות ביצועים ושקט במחיר הזה ? חלומות לפחות בישראל .
תרכב תהנה ושתחליט להיתקדם ותקצה תקציב לפחות כפול תחזור להיתייעץ לפני שאתה קונה?

zoharzafon

New member
למה?

מה זה ישנה?
לא תקנה אותם?
אתה מצפה שנחמיא לך על כישורי הקניה שלך? או שנספר לך שהשקעת 1,900 ש"ח בקניית משקולת?
פעם הבאה תשאל לפני.

steiff

New member
לא מכיר את הדגם אבל מבחינת המפרט...

אופניים באיזור בסיסי ביותר ובמחיר קצת גבוה בשביל התמורה שמתקבלת...

אם הם חורקים כדאי לקחת למכונאי שיבדוק מה חורק ויתקן.

למעלה