אחרי הצבא,

elivnat

New member
אחרי הצבא,

תגידו.. גם לכם אין מושג מה אתם רוצים ללמוד אחרי הצבא/ שירות לאומי??? זה כל פעם מתחלף אצלי!!! בהתחלה רציתי עיצוב פנים... אח"כ זה השתנה להוראת תיאטרון.. עכשיו נכנס לי ג'וק לראש ללמוד בבי"ס לתקשורת "מעלה" בירושלים... אני כל כך מתקשה להחליט מה ללמוד!!! עיצוב פנים ותיאטרון אלה שני תחומים שאני אוהבת... אני יכולה לעסוק באחד מהם בתור מקצוע ובשני בתור תחביב, אבל על מה לוותר אין לי שמץ של מושג!!!

elivnat

New member
תענו...../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

קפוץ כבר

אפ7ת

New member
ממממ אננני ../images/Emo4.gif

אני אישית חושבת ללמוד עיצוב גרפי
שלומדים שם התעסקות בכל מיני תוכנות עיצוב, פוטושופ וכאלה ואז אפשר לעבוד בתור מעצבת כתבות, עיתנים, סטיקרים לא חסרה בזה עבודה למרוות שאני עדיין לא סגורה על זה חשבתי גם על הנהלת חשבונות [כמו אמא
]

אפ7ת

New member
חח משעממממם מאוווווווד ../images/Emo3.gif

אבל עבודה לא אמורה לעניין כל כך [או שכן] אבל בתכלס אני מחפשת משו שיהיה קל למצוא בו עבודה ואפשר להתפתח בו וכמובן להביא משכורת

devilz

New member
חח זה לא שלח.. התרסק.. ושחכתי מזה../images/Emo3.gif

מממ.... זה נושא רגיש אין לי מושג... חשבתי על דברים החל מהנדסת תוכנה... דרך יחבל ועד עיצוב תכשיטים...

נתוש ז

New member
עיצוב תכשיטים? זה לא בתוך תואר מסויים?

זה לא תואר בפני עצמו..לא?

devilz

New member
זה תואר בפני עצמו....

בארץ אפשר ללמוד את זה או בבצלאל או בשנקר..

devilz

New member
במקרה הזה.. זה לא דבר רע.... ממש לא....

חוץ מזה... זה תחום שאפשר לעסוק בו גם בלי לימודים פורמליים... .... אבל תואר זה בהחלט משו שמצלצל טוב...

נתוש ז

New member
אבל אוניברסיטה זה כזה חלום..

פספוס לא ללמוד שם P: אמממ...לא נורא, תוכלי ללמוד מתישהו להרחבת-אופקים מקצוע שאת אוהבת =)

devilz

New member
חלום מממ... אוקיי... ../images/Emo6.gif שאני ישנה

אני חולמת על דברים קצת שונים
חוץ מזה.... מה רע בללמוד על אומנות והיסטוריה וצורפות ודברים מגניבים
? (חוץ מזה.... מה הסיכויים שאני אשכרה הלך ללמוד אתזה...)

nomad21

New member
חשבתי על המון תחומים =\

כלכלה,פיזיקה,פילוסופיה,מחשבים (כללי לכל דבר שקשור), משפטים, יחסים בין לאומיים, מדעי המדינה, מזרחנות, תקשורת.. איך אפשר ללמוד הכל ביחד.. :J בסוף כנראה שאתפשר על מחשבים\פיזיקה וכל השאר כתחביב.. ואולי כלכלה תואר שני..מה גם שאצלי ההתלבטות הרבה יותר חשובה, אני מתחיל שנה הבאה..

nomad21

New member
ואני גם רוצה מתישהו ללמוד בישול ../images/Emo3.gif

באמת, נשמע לי אחלה לדעת לבשל טוב..

למעלה