אחרי הצבא,

BenMrEs

New member
../images/Emo194.gif תלוי בך

תקשורת זה התחום שאני אוהב (לא אוביקטיבי), אבל מה שחשוב שתלכי עם מה שהכי נוח וכייף לעסוק בו.

elivnat

New member
אז זהו...

שיש שני תחומים שאני אוהבת, ואני מתלבטת במה מביניהם לעסוק...

BenMrEs

New member
כן אני חדש פה

חשבתי לנסות להשתלב נראה לך שאני יצליח?

L a S

New member
לגמרי

יש כוון, אבל אין מושג מה ללמוד.. הכל מפחיד:|

אממ...

אני רוצה בע"ה ללמוד עיצוב פנים, אבל אני לא ממש יודעת אם יתאפשר, ואם לא אז עיצוב גרפי וליבנתוס, את לא יכולה לנטוש אותי בעיצוב פנים לבד מה עם "איילת את ליבנת בע"מ עיצוב פנים לפנים"?!?!?!
... סתם, תעשי מה שאת הכי רוצה, או שתשאלי אנשים שלמדו את המקצועות האלה ותשאלי אותם איך זה..

דללה

New member
האמת?

אין לי מושג. לא חשבתי עדיין על תחום שמעניין אותי באמת.

חשבתי גם כן על כמה...

דבר ראשון ובטוח- לימודי קונדיטאות. דבר שני - תקשורת. דבר שלישי- רפואה אלטרנטיבית.

Karin917

New member
אממ...../images/Emo203.gif

כנראה שאלמד עיצוב אופנה ואח"כ אבין שזה לא בשבילי ואלך ללמוד משהו שכל הורה היה רוצה שהילדים שלו ילמדו

devilz

New member
רוצה נפתח ביחד חברת אופנה../images/Emo9.gif?

אני אחראית על הצד של התכשיטים ואת על הצד של הבגדים?

Karin917

New member
בהחלט!../images/Emo3.gif../images/Emo203.gif

למה אנחנו לא מדברות יותר?

R e A

New member
ממ להיות בתחום התקשורת.

להיות עיתונאי, או קופירייטר אנערף. אחד מאלה...

נתוש ז

New member
ועכשיו שאני חושב על זה...

אין לך עוד איזה 3 שנים עד שתצטרכי להחליט? זה מספיק זמן לחשוב על הכול..כאילו זו לא אמורה להיות התלבטות שמלחיצה אותך או מפריעה לך מאוד כרגע..אולי נושא שחושבים עליו..אבל אל תתאמצי להחליט כבר עכשיו, זה ישתנה עוד 10,000 פעם.. אני חשבתי שאני בטוח הולך לביולוגיה..והחלטתי את זה בפעם אחת, ללא התלבטות, עם המון נחרצות. אבל כשאני עומד לפני זה, ואני מברר על מעבר לתחום עיניין, אני מבין שהדברים הרבה יותר מורכבים...ותמיד אפשר לעשות דו חוגיים, אבל צריך לבחור גם לפי ביקוש (אני לא אומר שצריך ללמוד רק על פי ביקוש- ללכת ללמוד מחשבים אף על פי שזה משעמם, אבל זה באסה ללמוד 8 שנים ולקבל משכורת של 5,000 שקל בחודש בגלל שאין ביקוש..או להיות בלי עבודה). בקיצור...כשתעמדי לפני ההחלטה, תראי שזה יותר מורכב, ואז גם תהיי יותר החלטית... אבל ממש מסקרן אותי, מה כל כך מעניין בעיצוב פנים? כאילו פעם ראשונה שאני שומע על אדם שבאמת רוצה ללמוד את זה...

למעלה