אחרי הפרק היומי

jt7785

New member
אחרי הפרק היומי

אף אחד לא יוכל להגיד שיש פרקים גרועים!!!! פרק ענקייייייי!!!

jt7785

New member
טוב בעצם

כן תוכלו להגיד כי לעומת שני הפרקים האחרונים זה פשוט היה פרק ממש יוצא דופן איך צחקתי יא אללה במיוחד כשקלסו ופז השתחוו לאריק You're a god! ענק

פרק ענקקקקקקקקקקקק!!!!

כל כך קורע!! אהבתי את הקטע שקלס ופז הוללו את אריק על כך "ששכב" עם אמא של דונה.... זה קרעעעעעע אותי!! רקע!!!

MMM007

New member
איזה מצחיקים היו קלסו ופז...

ואיזה מטומטמים... נקרעתי מצחוק

Kryptonite

New member
פרקק גדוולללללללל!../images/Emo168.gif

כל כך הרבה ציטוטים שולתיייםםםם!!!!!!!!!! אני אומר - ישר לחתימה! "בואי נומר שכשרוצים לומר ששור מרגיש טוב, אומרים שהוא בריא כמוני" "-איכס זה אפור! -לורי! -יש! זה אפור! (Yay it's gray!)" "משהו מוכן לפתוח את הדלת כשי שואכל להרוג את אריק?!?!?!?!?!" פרק ענק. אהבתי אהבתי אהבתי אהבתי אהבתי אהבתי.

Bitca

New member
חחחח הקטע בסוף עם פז וקלסו..../images/Emo6.gif

שהם השתחוו שהם שמעו שהתחתונים של מ'ידג..! ענקקקקקקקקקקקק!
"you are a God!" אוי איך צחקתי...

mor kutcher

New member
עד עכשיו אני לא מפסיקה לצחוק../images/Emo70.gif

you're a GODDEST!!!!!!!!!!!! איזה קורעים!!!!!!!!!!!!!!!! היה מצחיק בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!

karin agajany

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

אוי הקטע עם מידג' והכול היה כל כך מצחיק כמעט כבר לא יכולתי לנשום

יוו אני אהבתי ת'קטעע....

שכזה דונה החזיקה את התחתונים של מידג' ואז הם נהיו זוהרות בצבע אדום והיה כזה קול של רוח קדושה (שפז באותו חדר עם תחתונים של אישה) האאאאא

The Mad Hatter

New member
חולני...

אבל מצחיק. עוד מישהו שם לב שהם תרגמו את lord בקטע שרד עושה כאילו הוא חטף התקף לב ל-ה'? משעשע. פרק ממש מצחיק-במיוחד הקטע בסוף עם פז וקלסו (כשהם חושבים שמידג' היתה עם אריק במכונית. בע. חולני...).

aYaLoLy

New member
פרק רולזיישןןןןןן

חחחחחחחחחחחחחחחחח צחקתי שעה מהקטע שקלסו ופז השתחוו
ולא מספיק.. אחרי זה.. i think bob left somthing in the car too... חחחחחחחח פרק ענק לעומת הפרקים האחרונים

thrall

New member
כל התחתונים עפים לו בכל החדר

ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

מישהו יכול להסביר לי משהו!

הם כל הזמן קרעו לקלסו באיזה שם.. שכחתי אותו... aniway, מה זה אמר? כי נראה לי שהתרגום לא היה כל כך טוב למושג הזה...

חח צחקתי המון ../images/Emo6.gif

הדברים שהכי הצחיקו אותי: * כשדונה סיפרה לאריק על מה שקרה לקלסו עם התפו"א
הסיפור עצמו היה מצחיק
* כשקלסו ופז סדגו לאריק
כשלורי סיפרה לקלסו על "החלום שלה" אז חשבתי בהתחלה שהיא עומדת להגיד משהו על זה שהיו לו שם תפו"א..
אבל אחרי שנייה הבנתי את הדבר הצפוי למדי
וכמובן אהבתי את ההאבקות בבוץ
איך שדונה הפכה את ההיא באוויר
אבל לא הבנתי איך כל כך הרבה אנשים היו מסוגלים לגעת ככה בתחתונים האלה... כלומר.. בעעעע... סביר להניח שאם אני הייתי מוצאת תחתונים משומשים של אדם זר, הייתי נוגעת בהם בצורה הרבה יותר..נגעלת

MrJacKasS

New member
ענק ענק ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אויש זה הפרק הכי מצחיק של מש"ה שראיתי מימיי!!!!!!!!! נשפכתי על הריצפה! ועם ה- slow motion שכל התחתונים עפים על דונה
והסוף גם קורע שכולם חשבו שאריק שכב עם מידג'!

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifפרק אדיר ../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif

הכל היה כזה חמוווווווווווווווווד
וקלסו מגלח את הרגליים

למעלה