אחרי הפעם הראשונה-

אחרי הפעם הראשונה-

רק רציתי להודות לכל אותם חברי הפורום שעזרו לי ברעיונות\הצעות וכו'. היום התחלתי והיה אדיר! אני מניח שאמשיך לנדנד מדי פעם ולשאול שאלות... בכל מקרה,רציתי לשאול מה דעתכם על סיום מפגש ע"י צלצול שעון טיימר- שמצלצל ומודיע על תם הזמן - כמובן שאני מכוון את השעון שיצא בשיא המתח! תודה רבה שוב!

naring

New member
צריך להיות מדויק מאד בשביל זה

כמעט בלתי אפשרי. ברגע שאתה מגיע למקום שאתה רוצה להפסיק בו - תפסיק. משחק תפקידים הוא די נזיל בזמן, אתה לא יכול לצפות מראש כמה זמן תיקח כל פעולה, בטח לא ברמה של דקות.

Sabre Runner

New member
טוב, מהניסיון המועט שלי במשחק חי...

אנחנו מסיימים את המשחק פחות או יותר במקום בו הייתי שומר ויוצא ממשחק מחשב בסוף היום - אחרי אירוע או רצף אירועים גדול, אחרי זמן מסויים בו הרגשנו שהספקנו הרבה ואפשר להגיד שאנחנו עוצרים והדמויות הולכות למקלחת ולישון. לפעמים זה קרה ב-20:00 בערב (כשאנחנו צריכים לצאת ב-19:00 כדי להגיע לארוחת הערב בבית) ולפעמים ב-17:00.

chatenoire

New member
שעון טיימר קצת מבאס

לתחושתי האישית, אם תפסיק את המשחק לפי צלצול - בין אם תכננת את הרגע המדויק או לא - תווצר תחושה שהמשחק נקטע בידי איזו הפרעה רנדומלית, וזה מאוד מבאס. לעומת זאת, אם תבחר את הרגע הנכון ותעצור את הפגישה עם מבט מסתורי שאומר "אין לכם מושג מה עוד מצפה לכם" (אבל לא ממש באמצע התרחשות), זה ירגיש טבעי יותר וגם יסקרן את השחקנים שלך, כמו מספר טוב שיודע מתי לסגור את הספר באטיות ולהבטיח את ההמשך מחר. כמו כן, הקול של השעון סביר שישלוף אותך ואת השחקנים שלך מתוך אוירת המשחק באגרסיביות, כמו השעון המעורר מתוך חלום, וחבל. תמיד נחמד לסיים פגישה עם טעם של עוד שמתמוסס באטיות.

תודה-בפעם הבאה

בפעם הבאה אנסה באמת לסיים כמו שהצעת-מעניין איך הם יגיבו... מצד שני,היתרון של השעון הוא שכביכול גורם חיצוני מפסיק את המשחק,ולא אני לפי רצוני. לילה טוב!

למעלה