אחרי הפסקה

אחרי הפסקה

של כמה שבועות חזרתי לעשות היום 2 קילומטר על ההליכון/מסילה(כי בכל זאת לא בכושר). והתחלתי טיפול הומאופתי כיאה למישהי שלא אוהבת להתעסק עם מטלות ביקשתי מינון לפעם ביום ולא פעמיים אז במקום לקחת פעמיים לוקחת את כל המינון פעם אחת. ומקווה לטוב .התוספים לא הצליחו לעזור לי בכל מה שרציתי ולמדתי מזה שהחלק הרגשי בהחלט משפיע על הריפוי כי אנשים אחרים שלקחו מה שאני לקחתי חוו המון שיפורים בתחום הריכוז הנפשי והגופני. ועם זאת מרגישה שהם כן תרמו לי ואני אמשיך לצרוך כרגע בי12 ברזל וויטמין די (הרןפא לא רוצה לבדוק אז החלטתי שכשאסיים בקבוק וחצי אממן לעצמי בדיקת ויטמין די כי צריך לבדוק כל בקבוק או שניים וכל בקבוק מספיק לכמה חודשים). קומפלקס בי (כל הביים ביחד), אצרוך מידי פעם כי זה קצת יקר והעיקר אצלי זה ברזל ובי12.בכל אופן מנסה הומאופתיה הפעם במטרה להתמיד (פעם קודמת הפסקתי) ונזכרתי עכשיו ששכחתי לספר להומאופת על החוסר קשב וריכוז שלי. בכל אופן אחלו לי בהצלחה וכרגיל מנסה להתמיד ומתקשה (התחלתי לחפף עם הברזל אבל לפחות אני במצב יציב עכשיו ומה שבטוח עוד חודשיים שלושה כזה אקח ברזל רק פעמיים בשבוע לתחזוק אז זאת תהיה פחות טרחה קיומית).

אבל גאה בעצמי שניסיתי והתמדתי כמה חודשים

עם התוספים והבנתי מזה שלפעמים החלק הרגשי מפריע לריפוי ולכן אחרים שנטלו תוספים שלקחתי בריאותם השתפרה לאין ערוך ואני אומנם כבר לא אנמית (שזה גם טוב), אבל בוא נאמר שלא הצלחתי לחוות את השינויים המרחיקים לכת אבל עדיין בטוחה שזה יצב אותי גופנית

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

כל הכבוד יקירה אני גאה בך ומאחלת לך המון המוו המון הצלחה

למעלה