אחרי הסערה

אלוניס

New member
אחרי הסערה../images/Emo188.gif

אם הייתי כותבת במהלכה לא הייתי רואה את המסך בגלל הדמעות. אני מרגישה שאני עוברת מהפכה בפנים. מוציאה הכול, מנערת אבק, זורקת החוצה מה שכבר לא מגיע לו להיות בפנים. השעון צלצל היום קצת אחרי שבע. התכנון (התקווה מאתמול) היה ללכת על הבוקר לסטודיו סי. זה לא קרה. במקום העברתי בוקר מלא דמעות. כבר כמה לילות אני לא ישנה טוב. חלומות מאוד קשים ומטרידים. אני לא זוכרת את רובם אבל התחושה בבוקר היא שלא ישנתי כמעט. הבוקר התפרקתי לגמרי. ובכיתי המון. והחבר המקסים שלי העביר איתי את כל הבוקר. הקשיב, חיבק ועודד. הוא אמר לי לא לעצור כלום. ואיתו אני יכולה לעשות את זה. כשהייתי קטנה שנאתי לבכות כי זה רק הראה את החולשה אבל לא הביא נחמה מאף אחד. אף פעם לא הרשיתי לעצמי להיפתח ככה. פתאום אני מרגישה בטוחה יותר. שזה לא נורא להוציא החוצה. אף אחד לא יברח מכול מה שאני מחזיקה בפנים. זה בסדר. ועכשיו יש לי כזו הקלה. אני עוד רוצה להביט לתוכה, לספוג אותה פנימה. יצא לי זמן מאוד עמוס. עבודה אינטנסיבית, יום הולדת שלושים, יום הולדת לאחותי הקטנה, מחזור ממש קשה ושפעת והסיוטים האלה בלילה ממש לא עזרו. ואוכל, בתחום הזה כבר אמרתי לעצמי הכול. זה בסדר, זה יעבור, לא נורא, לא באמת חרגתי בצורה קטסטרופלית. לגבי הספורט - מקווה שמחר יהיה לי כוח לזה. כרגע אני עדיין מרגישה חלשה פיזית. מה שעובר עליי בפנים משפיע על הבריאות הכללית. כבר יודעת להבין שצריך לנוח וזהו. מקווה להיכנס יותר בימים הקרובים. קראתי את כל מה שנכתב כאן והתרגשתי מאוד. טוב להיות כאן. ותודה לכל מי שמשתף ותומך. אתם נפלאים.

bell2002

New member
לפעמים רק מזה שאני קוראת

כאן בפורום, אני מבינה שאני לא לבד. מאוד לא לבד. ואם אני לא לבד סימן שיש מישהו איתי ושאני איתו (כי אחרת זה היה לבד). לקרוא אותך זה להיות בטוחה שאת איתי ואני איתך, אז את לא לבד. נגעת לליבי, כתבת מתוכי את כל מה שאני פוחדת להגיד. וכך גופי מגיב, גופי במקום נפשי. אני נחוצה ודרושה לכל כך הרבה ובכל התחומים אני דורשת מעצמי ואחרים דורשים ממני (כי התרגלו שכך זה אצלי) להיות 100% מושלמת. אמא נהדרת, אישה טובה, בת מסורה (כן, ואפילו כלה טובה, כזאת שאפשר לומר ולבקר והיא תבלע ותשתוק וגיסה מפרגנת שחושבים שהיא לא מבינה), עובדת חרוצה ,בעלת ראש פתוח והשגית. וכמובן, גם חתיכה וגם יפה וגם מטופחת וגם חייכנית וגם רזה וגם וגם וגם. אי אפשר להכיל כל-כך הרבה. המערבולת סופה להגיע ולדרוש את מחירה. אז כך זה, ואני עוד לא יודעת איך מתמודדים עם הכל ועל מה מחליטים לוותר. (למרות שהחלטתי שלהיות כלה וגיסה אפשר גם בפחות ממאה אחוזים, וכדי שיעריכו אותי התחלתי לנשוך בחזרה - אבל זה עדיין לא השתרש אצלי כקטע קבוע). אבל לפחות את האכילה אני מפרגנת לעצמי, אכילה שפויה ללא בולמוסים - עדיין אוכלת מהכל אבל ללא בולמוסים. ידעתי שיהיה ארוך - ולסיום: אלוניס קחי חיבוק חם ממני גם. את לא לבד.

bell,

אני נדהמת. זה כאילו נכנסת לי לנשמה ותרגמת למילים מה שאני מרגישה. אבל בדיוק. אנחנו דורשות מעצמנו להיות 100% בכל דבר, עד כדי כך שלפעמים אנחנו שוכחות שאנחנו בסה"כ בני אדם כמו כולם.(אני מקווה שאת לא כועסת שאני כותבת "אנחנו" ) ואני לא אחזור על רשימת הדברים שאמרת שבהן אנחנו מנסות להוכיח את עצמנו, ואני יכולה עוד להוסיף, הרבה. אז לדעתי אנחנו צריכות לעשות לעצמנו סדר עדיפויות, כפי שאני רואה את כבר הבנת שיש דברים בהם אפשר להיות פחות ממאה אחוזים. גם אצלי הראשון שמגיב זה הגוף. אני מתנחמת בד"כ באוכל, ואח"כ שונאת את עצמי ואת הגוף שלי על איך שאני נראית, ולכן אוכלת שוב, וכך ממשיך מעגל הקסמים שקשה, קשה מאוד לצאת ממנו. אבל כאן בפורום, כמו שכתבת, גיליתי שאני לא לבד. גיליתי שיש עוד כמוני. וזה עושה כ"כ טוב על הלב, אין לך מושג עד כמה. איך הרגשתי טוב בבוקר כשיונה לבנה שאלה איפה אני. זה כ"כ טוב לדעת שיש עוד מישהו איתי, מישהו שאכפת לו, וכאן בפורום יש הרבה שאכפת להם. וזה פשוט נהדר. וואו, גם אצלי יצא קטע ארוך. אני לא מכירה עדיין את כולם כאן, אבל חיבוק לכל מי שצריך, אני תמיד מוכנה לתת, (ולקבל כמובן...).

אלוניס מתוקה../images/Emo24.gif

אחרי הסערה ,הכל שקט דממה...את איתו והוא איתך,כן גם אנחנו כאן בשבילך,אבל התאור הזה אותי כבש.
אחד לך אלוניס ו-
אחד לחבר התומך ואוהב.

מעברים

לי נשמע שאת על סיפה של תובנה. עוד משהו נולד, ולידה זה לא פשוט. הסערה הזו - מנקה ושוטפת את חדרי הנפש. זה נפלא שאת מסוגלת להוציא, שיש מישהו שם בשבילך ומולך. תמשיכי לכתוב, כאן וגם במקומות אחרים (יומן?). אם את זוכרת, תרשמי את החלומות שלך. כשתחזרי לקרוא אותם אח"כ, ממרחק של זמן, הם יגלו לך הרבה. |מזלטוב| (עוד גדיה לאוסף כאן בפורום!). אולי הענין הזה של ימי ההולדת הוא בעל משמעות וקשור לסערה?

אלוניס...../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זוגיות פתוחה, תומכת ואמיתית זו מתנה מופלאה ומדהימה!! למרות שאת מתארת קשיים אני שמחה בשבילך על ההתקדמות שתחושת הביטחון וה"ביחד".. נהדר!

שרון ש

New member
מדהימה אחת..

עניתי לך במסרים... ונדמה לי כי את יודעת שדוקא הצער הזה הוא התקדמות ענקית ..של להוציא, לשתף, לנקות. נשיקות. ( אבל מ ל א נשיקות) שרון

אלוניס

New member
איזה כיף איתכם../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

קראתי הכול היום, ועניתי מתי שהתאפשר וזה כל כך עזר. וגם עבדתי קצת וזה היה מעין ריפוי בעיסוק. מעניינת לי התחושה של השלווה שנמצאת בי פתאום. נתתם לי חשק לצאת מהבית. אז אני אצא לעשות חלק מהקניות. ככה יצא לי לעשות קצת הליכה ובחזרה זה יהיה עם "משקולות". תודה על הכול,

למעלה