אחרי המפגש השלישי !!!!

נשאון

New member
אחרי המפגש השלישי !!!!

אוקיי נכון הוא החל טעון ובאווירה לא חיובית , אבל דברים אילו לפעמים פותחים צוער דיי רחב לחשיבה מחודשת מה הקבוצה רוצה ( ואת זה בהחלט צריך לעשות ביחד ) ולא כל אחד עלדעת עצמו . אני מאמין שתובנות מגיעות מכל מיני כיוונים וראינו זאת היום , אני בהחלט רואה לחיוב את מה שקרה כי זה הוכיח כמה הקבוצה היא דעתנית ובעלת כח והשפעה " הידד לנו " בכל מקרה אנשים יקרים פה זה הזמן לפתח ליצור להגות ליישם ולבנות קבוצה הומוגנית בריאה וחברית המון אהבה ונפגש בכנס

pozpaz

New member
הקדמת אותי ../images/Emo13.gif

אני יושב מול המחשב ... מנסה לכתוב הודעה בראשי אחרי המפגש... שום דבר לא בא נכון, לא התיישב בדרך שבה רציתי שזה יעבור. בכל אופן.. חברים יקרים.. דבר ראשון, הרשו לי להודות לנוביקס פעם נוספת על היוזמה והמיקום. אין ספק שהמפגש הפעם היה טעון רגשית! יחד עם זאת, זה רק מוכיח שאנחנו אנשים, בני אדם, בעלי רגשות וכמו שנשאון כתב.. אנשים דעתנים , בעלי עמדה וכוח רב! מיותר לציין שלא הכל דבר נסכים.. ולמרות שאני שותפים לאותו גורל - אין אנו שותפים לאותה דרך. לפחות לא לאותה דרך חשיבה. אני שמח על הקבוצה הזאת מכפי שמילים יוכלו לתאר. אנחנו בכל פעם למדים האחד מהשני על דרכים נוספות לראות, להבין, להרגיש ולשמוע. כמו בכל דבר החיים - גם לכאן מגיעות יכולות הקומפרמיזם שבנו. הפגישה התחילה במטען שלישי - בעזרת כולנו, הוא הפך למטען חיובי - כי אנחנו אנשים חיוביים! פלוס לאורך כל הדרך!!! למצטרפים החדשים (והיו לא מעט הפעם) - חזקו ואימצו ומקווה לראותך גם בפעם הבאה. יצא לכם לראות את הקבוצה בפן לא חיובי. ולו רק לכמה רגעים... אל תתנו לזה להשפיע על החלטה כזאת או אחרת. אני גאה לקרוא לכל אחד מכם חבר... ומרגיש בר-מזל על שאתם בחיי! בלעדיכם לא הייתי.... ! כל שנותר לי הוא לחכות שוב שבועיים ארוכים ושלמים על מנת לחוות איתכם פיסה של אושר.. אתם ממלאים את חיי ובכל פעם מוסיפים לי פיסה חסרה בתצרף החיים! אם ובמידה יצא לי בפגישה זאת לפגוע במישהו במילותיי או תוקפנותי (שנבעה מרגשנות יתר לנושא) - אני בזאת מתנצל ויורד על ברכי בתחינה! אני אוהב אתכם - פוז.

אתה ממש חמוד ../images/Emo8.gif

פוזי אתה ממש חמוד! לרגע לא התבלבלתי כי הבנתי שזאת רק המצוקה שלך.... Mr B

GayBiker

New member
יום אחרי המפגש, אני יכול לכתוב את דעתי

אתחיל מכך שאני מסכים עם כל מילה שנשאון כתב אך בכל זאת אני רוצה לספר לכם איך אני ראיתי את פני הדברים, לפחות במהלך התרחשותם, בלי "לעשות חשבון", בלי לייפות אותם ובלי קוסמטיקה. מכיוון שאינכם מכירים את מבנה האישיות שלי אספר לכם שכשאני כועס אני נוטה להתכנס בתוך עצמי על מנת לא לפרוק, חס וחלילה, את כעסיי על אנשים שלא "הרוויחו" את מקלחת הצוננים שלהם ביושר, או במילים אחרות, אנשים שאין זה מן הראוי שאפרוק את כעסיי עליהם. מידת ההתכנסות שלי בעצמי היא ביחס ישר למידת הכעס בה אני נתון. מי ששם לב עד כמה אפטי הייתי במחצית הראשונה של הערב, יכול עכשיו להבין מה התחולל בראשי ובנבכי נפשי באותו זמן. ולמה כעסתי? הנה ציטוט מפיו של המנחה המיועד: "השיטה בה אני מטפל|סדגשֻ| נקראת..." מטפל? מטפל?! מעולם לא חשבתי שאנחנו קבוצה טיפולית. אני הייתי בטוח שאנחנו קבוצה חברתית עם מכנה משותף אחד ברור (או כמה מכנים משותפים) - קבוצה שתפקידה למשוך את חבריה מעלה, לחזק אותם, ותוך כדי כך גם להכיר חברים חדשים אבל טיפול? טיפול?!?!?! אם כבר מדברים - מהי הכשרתו המקצועית, בתחום הטיפול, כמובן, של המנחה? ניסיון בא בתוספת להכשה ולא במקומה. אז... מבלי לייפות את פני הדברים - כן. הייתי עצבני!!! אפילו הייתי קרוב בשלב מסויים להחלטה לפרוש באמצע (וישנם חברים ששיכנעו אותי להשאר עד הסוף. תודה לכם!!!). בכל אופן, זו המידה בה לא אהבתי את המתרחש. ההחלטה לוותר על טיפול (?!) באה בדיוק בזמן ומיד אחריה הפסקה שכל כך הייתי זקוק לה. החלק השני, בהנחייתו של replay4me, היתה ההנחיה הטובה והאהובה עלי (ואני מאמין שעל כולנו). בחלק זה של הערב נהניתי וגם ניתן היה לראות אותי מחובר יותר למתרחש סביבי. ריפליי - כל הכבוד!!!

replay4me

New member
../images/Emo24.gif תודה GB על המחמאה :)

גם אני הרגשתי את אותה הרגשה של התנשאות של "המטפל" שלא הגיע מהמקום שאנחנו מגיעים . כולנו מגיעים לקבוצה על מנת למצוא חום אהבה וחיזוקים . כולנו מרגישים שאנחנו משפחה אחת החולקת נושא משותף . עשיתי כמיטב יכולתי על מנת למנוע את ההתפזרות של הקבוצה ... אוהב אותכם ונהנה להיות חלק מכם .

למעלה