אחרי המיני סדרה

Crichton

New member
אחרי המיני סדרה ../images/Emo58.gif

אם פארסקייפ תחזור, קרוב לוודאי שזה יהיה בתור סרט. על מה הייתם רוצים שהסרט יהיה, או מה תיהיה העלילה שלו ? אני הייתי רוצה שהוא ימשיך את המיני-סדרה, בהתחלה הוא יתאר איך כדור הארץ התאחד וכעת הוא הנקודה האסטרטגית החשובה ביותר במלחמה הקרבה בין הניבארים, לשומרי השלום. כזכור לכם, ספינה "פשוטה" של הניבארים הצליחה לגבור על ספינת הזלביניון של שומרי השלום. ומכיוון שהם חושבים שהם הכי טובים והכי נאורים בגלל ה"mind cleansing" שלהם - האנשים האלה שעושים שלום שהופיעו במיני סדרה לא יוכלו להשפיע עליהם. מכיוון שכדור הארץ ניהיה נקודה אסטרטגית (למה, ימציאו משהו... אני רק רוצה לראות מה קורה לכדור הארץ אחרי המיני סדרה), מבצרים את הירח, שמים עליו טונה של תותחים, ארמדה של ספינות של שומרי השלום מתכנסות כדי להגן על כדור הארץ.. המתחרת הניבארית בעיצומה.. ציאנה בתפקיד ראשי שם.. וג'ון ארין גרייזה סקרופיוס וברכה מככבים בהרבה סצנות אקשן ודרמה. מה אתם חושבים ?

varty

New member
הסיפור שלי הוא כזה

קודם כל ממש לא הייתי רוצה לראות את צ''יאנה בתפקיד ראשי. עם כבר דמויות משנה במרכז הייתי מעדיפה את סיקוזו. לגבי הסיפור הייתי רוצה לראות יותר רקע על הגזע של סיקוזו. הייתי רוצה לראות עוד אנשים מכדור הארץ שיצטרפו להרפתקאות של קרייטון, שיתנו לו תמיכה נוספת לגבי האוייבים בחלל, יותר מעורבים. הייתי רוצה לדעת על עברה של ארין, אולי בפלשבקים, ולדעת עוד על הבן המשותף שלהם. לדעת מה קורה לדארגו...(אני בטוחה שהוא שרד) סקרופי כמובן יהיה בצד של ג'ון עם מטרות נסתרות. עם כל הבלגן הזה שיבנו עלילה :)

למעלה