אחרי החגים..

אחרי החגים..

"אחרי החגים יתחדש הכל יתחדשו וישובו ימי החול האוויר, העפר, המטר והאש גם אתה, גם אתה תתחדש" אז זהו החג נגמר לו.. היה כייף.. אבל מתחילה מסע.. מסע שבו הולכים אל הלא נודע... מסע שבו צריך הרבה הרבה כוחות.. מסע שבו אצטרך להיות חזקה.. אז תהיו איתי..כל אחד בדרכו שלו. אז אחרי לילה ללא שינה ארזתי את כוחותיי האחרונים ואני יוצאת..

odery

New member
למי שיש

חזון ,אמונה וחברים המסע יהיה מאתגר אולי גם קשה אבל יוכתר בהצלחה.בהצלחה אהובה,בכל.

סאני42

New member
אנחנו איתך ... כל אחד ו"חבילתו"

הרבה בריאות אושר ושמחה. והכח??? יבוא מלמעלה....

טיטניק1

New member
אהובה היחידה והמקסימה!

ראשית, קבלי חיבוק ענק! את הכוחות הנדרשים אפשר לשאוב מדור המדבר..לאחר כל העבדות...הפרך..יצאו אל המדבר..אל דרך בלתי נודעת..ולמרות זאת יצאו ..ושרדו 40שנה -בזכות האמונה! אהובה,לעיתים נראה לנו כי אזלו כוחותנו..כי אין בנו אתהכח להמשיך הלאה..עלינו לזכור בזמנים כאלו..כי טרם כל נסיון שבא על האדם הוא מקבל כוחות בהתאם לאותו נסיון שיבוא עליו.לכן,גם אם נראה שקשה..ואין בנו כח ..זכרי כי אי שם ברזרבה יש בנו כוחות חבויים השמורים לנו לרגעים הללו.ואת הכוחות הללו חייבים בכח לאסוף ולצעוד צעד ועוד צעד קדימה!! חיזקי ואמצי..ודרך צלחה!!

ותשחק

New member
מעוד../images/Emo24.gif ועוד../images/Emo24.gif

גם משלנו וגם חיבוק של עצמך את עצמך, היכן שאת נמצאת.. ואז גם לא צריך הרבה מילים.

לקיחת כח ועוד כח.....

הכח תמון בתוכך ורק בך ואם תתני תאפשרות לעצמך אז את תתגברי ותמצאי פתאום שקיימים בך כוחות על....ויש בך... את יודעת .....זה בתור משל והנמשל מאליו..... אדם שיש בו כח אבל לא כח אדיר ורואה שפתאום עומד לצנוח עליו מקרר ויש בידו בררה אחת או לתת לזה ליפל עליו ושם חייו נגמרו..או שהוא פשוט נלחם ועושה מאמץ לפחות לנסות להציל מעצמו משהו ...אדם פתאום מקבל כוחות ורואה שמה שהוא לא יכול להרים במצב סטנדרט פתאום במצב של לחץ זה כן אפשרי..... איך זה? רק בגלל שהוא רואה את חייו מול עיניו והוא מבין שאו שהוא מציל את עצמו או שזה נגמר.... הנמשל יש בנו כוחות על.. רק שאנחנו לא מיודעים לזה כי כל כך הרגלנו את עצמנו לחיות סטטים למצב הקיים ופשוט להבין שזה אני וזה מה אני מסוגל ואל תתבע ממני מעבר... אבל זה בכלל לא ככה אם בכל דבר שאדם עובר בחיים הוא יראה שמה את גורל חייו ויבין שהוא חייב להיות הוא ורק הוא אחראי לחייו.. פתאום יראה שיש בו כוחות מה שלא ידע עלהם ככוחות קיימים בו בכלל... לא לחנם אמרו חז"ל " פתחו לי פתח כחודו של מחט ואני אפתח לכם פתח כפתחו של אולם..... אם רק האדם יתן מעצמו קצת ובאמת אז משמיים כבר ייתנו לו את השאר למרות שהתרגלנו שהכל מסתדר לנו תמיד איך שרוצים אם רק ניתן מעצמנו קצת יותר מבטיח לך שמשמיים כבר יסיעו ביידך הלאה... אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם והרבה כוחות חדשים ושיהיה לך המון בהצלחה..........

אiר1

New member
בהצלחה אהובה

הולכים אל הלא-נודע, אל ה-לך תדע, אל הלא נודעעעעעעעעעעעע בהצלחה בהמשך המסע....

יוצאת ובעצם נכנסת ...

הנפש זקוקה להכנה ... וגם הגוף , רק שאינו יודע לשאול ... וכחטיבה אחת , כולנו בנסיבות דומות לשלך, מי יודע היכן היינו , ולידע מאין יוצאים ואנה נכנסים ... אהובה היקרה , שמעריצים מעולם לא חסרו לך , דעי כי עבד ה` הוא לבד חופשי ... אין פרץ ואין צווחה ברחובותינו ... יהי פועלך ברוך , וה` ישמור צאתך ובואך , אמן סלה ...

למעלה