אחרי הזרעה...

בבוצי

New member
אחרי הזרעה...

אני היום אחרי הזרעה . (אחרונה לפני ivf) ברגע שקמתי מהכסא (רבע שעה אחרי ) ראיתי שעל הנייר ששכבתי עליו יש כתם רטוב . האם יכול להיות שנוזל הזרע יצא החוצה?

לי מ ו ר

New member
זה בסדר

לי זה קרה פעם, והרופא שעשה את ההזרעה אמר שאין מה לדאוג והרוב הגדול של הזרע במקום הנכון.

ellieg

New member
ממה שהבנתי

הרוב אמור להכנס פנימה. הם מזריקים לתוך הרחם ומשם הוא לא יוצא. בהצלחה

בבוצי

New member
חיממו לי את הלב...

אני חייבת לשתף אתכן במשהו מאד מרגש שקרה לי לפני כחצי שעה. קיבלתי טלפון הביתה מהטכנאית של האולטרסאונד במרפאה. (להזכירכן- אותה טכנאית שסיפרתי עליה ביום שישי, היא באה במיוחד בשבילי לעשות לי אולטראסאונד ,למרות שזה לא יום עבודתה , וחסכה לי נסיעה של שעה וחצי למרפאה מחוץ לעיר. ובנוסף- גילינו שהיא גרה לידי ,היא לקחה אותי למרפאה איתה והחזירה אותי אחרי הבדיקה הביתה) הטכנאית סיפרה לי, שהיא לא ראתה אותי היום בבדיקה (במעקב זקיקים). אז היא הבינה, שמשהו מתקדם אצלי (מעקב לשם הזרעה). היא ביררה הבוקר עם האחיות ומצאה, שאני עתידה לעבור iui אחר הצהריים. היא התקשרה לאחל לי המון הצלחה בטיפול. ושאזכה להגיע אליה למעקב הריון במהרה. אני עדיין מתרגשת מכך מאד .זה מאד מחמם לי את הלב. כיף לפגוש אנשים כאילו באמצע הדרך...

בבוצי

New member
אחרי הזרעה...

היום עשיתי הזרעה אחר הצהרים. סליחה על התיאור..הרגע יצאתי מהשירותים וכשניגבתי ראיתי קצת הפרשות חומות...על נייר הטואלט. בדקתי יותר לעומק עם עד,(של שבעה נקיים- לכל הדתיות שמבינות..) ולא ראיתי כלום. משהי נתקלה במצב כזה, מה עושים? ממה ההפרשות יכולות להיות?

neta2

New member
לא נראה לי שיש סיבה לדאגה.

לעיתים יש דימומים קלים או מיני הפרשות אחרי הזרעה , בכל זאת זו פעולה חודרנית ולא נעימה. אל דאגה. בהצלחה

בבוצי..

אין ממה ךהיבהל, יכול להיות שבמהלך ההזרעה היתה פציעה קלה. גם לי זה קרה, ואפילו לא הרגשתי כל כאב...

פיצקית

New member
גם לי זה קרה

רק בהזרעה אחת, עקב חוסר עדינות של הרופאה שממש הכאיבה לי. מה שחשוב הוא שלמחרת הדימומים כבר נעלמו כלא היו...

d2b2

New member
ייתכן ובמהלך ההזרעה קצת נשרט שם

צוואר הרחם אבל זה בהחלט קורה ולא משהו שאמור להדאיג כך שנראה לי שאת יכולה להיות רגועה ונקווה שהכתמים הללו הם האחרונים לתשעת החודשים הבאים !!! אמן .

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. הפרשות למיניהן אחרי הזרעה הן בהחלט צפויות. החל בנוזל מיד אחרי ההזרעה וכלה בדם אדום או חום בימים הקרובים. דם שנובע משריטה או פציעה שלה נרתיק או קצה צוואר הרחם. הכל צפוי ותקין. המלצה, אם את אכן שומרת נידה אל תבדקיכלום בימים הקרובים, שכן כל כתם יסבך אותך בשאלה של רב אם הוא מטמא או לא. יותר מזה, לכי רק עם תחתונים צבעוניים או תחתונית שחורה, ואל תבדקי גם את נייר הטואלט. כל כתם מעורר שאלה וחבל על הטרחה. חוצמזה, שאת תמיד מסתכנת בכתם שאכן מטמא- לא חאראם? בהחלט מחמם את הלב לשמוע על היחס האנושי החם שאת מקבלת מהטכנאית. אני מקוה שבעוד שבועיים תבשרי לה שהעזרה שלה נשאה פרי. בהצלחה מחכים כאן לבשורות טובות ממך
נועם

למעלה