אחרי הזרעה ראשונה

אחרי הזרעה ראשונה

שלום לכן יקירות, אני אחרי הזרעה 1 עם אוביטרל בלבד. קיימנו יחסים יום לפני ובהשבחה יצא מליון (מה זה אומר בדיוק אין לי ככ מושג) שהבנתי שזה לא להיט. אני לא מרגישה משהו מיוחד. כמו שקראתי פה, כל מניי תופעות מיוחדות ושזה משהו שגם מלחיץ אותי.. האם זה תקין? בגלל שהבנתי שהכמות לא משהו כבר מצפה להתאכזב שוב. האם לקיים גם היום? ההזרעה הייתה בחמישי. אציין שאני אחריי שנה של ניסיונות טבעיים ללא הצלחה לצערי. פסימית ומותשת, וחושבת ללכת לרופא פרטי, אשמח לתובנות...

בלונד23

New member
הי חדשה

בהצלחה!
ממה את מותשת? עוד לא עברת טיפולים וזה הראשון.
עם מליון זרעונים בד"כ לא עושים הזרעה אלא ניגשים ישר להפריה. בד"כ עושים הזרעה עם למעלה מ5 מליון.
מצד שני צריך רק אחד!
אם לא יצליח בוודאי שכדאי ללכת לרופא פרטי. הוא כמעט בטוח יתחיל אתכם ישר בהפריות. יש גם מקום לברר אם בעלך סובל מבעיה כלשהי, כי הספירה שלו נמוכה. יש ללכת לבירור מלא אצל אורולוג מומחה לבעיות זרע.

תודה על התגובה

האם יש קשר ש 8 שעות לפניי קיימנו יחסים?
בדיקת זרע שנעשה לפני מספר חודשים יצאה די תקינה מלבד המורפולוגיה 3%. בעלי ב"ה בריא. יש לנו ילד בן שנה ו 9 שהגיע טבעי. לכן אני מותשת מאוד!

ייתכן מאוד שקשור

מפתיע אותי- לא נאמר לבעלך להתנזר 2-3 ימים לפני ההזרעה?
אני מתארת לעצמי שהוא ביצע בדיקת זרע לפני ההזרעה, אולי אפילו שתיים
מה היה ריכוז הזרע בבדיקות האלו?
&nbsp

הרופא אמר שאין מניעה

לקיים יחסי מין יום לפני ואפילו כדאי כדיי להגדיל סיכויים, השאלה מה עשיתי בזה אם בהשבחה לא הייתה כמות גדולה. די מבאס.. בדיקת זרע שנעשתה לפני כמה חודשים יצאה תקינה מלבד המורפולוגיה 3%. לא עשינו בדיקה נוספת.

למעלה