אחרי הגשם תמיד יש קשת

A-naT

New member
אחרי הגשם תמיד יש קשת

.. ורק בזכותכם אם אני אתחיל להודות לכל אחד אישית אני בחיים לא אצא מזה.. אז קצר ומתומצת, על התירוץ שלא ישנתי מי יודע מה הלילה ואני סחוטה תגלי.. הופתעתי לראות את התגובות שלך שם, כשאת בעצמך צריכה כל כך הרבה תמיכה. זה רק מוכיח מה שכולם פה יודעים.. יעלי(=פלומנה) תודה רבההה התמיכה שלך מדהימה רונה: מצטערת שהעצבתי אותך.. באמת מצטערת. אני בסדר עכשיו, אז את יכולה לשמוח :0) למייק המדהים, אתה גדול. לא יודעת מאיפה באת, אבל תשאר פילינ` לוסט, ועופרי, ועדנה.. תודה גדולה ונשיקה

feelin^lost

New member
עינתי...

חמודה...קמתי היום בבוקר בהרגשה לא ממש מעולה, ועשה לי טוב לשמוע שאת מרגישה יותר טוב... נשיקות... :-() שי

מייק 48

New member
תודה לך חומד !!

תודה לך A-naT חומד שאת כאן בפורום !! את מחזקת ומעודדת את הבנות המקסימות ושולחת להם קרני אור !! זה הדדי כנראה ואת ניזונה גם מהחום והאהבה של כל המתוקות והמלאכיות. בקיצור - המשכי להיות כאן עם כולם, את חיונית ונדרשת !! אני אמשיך לבוא לכאן, למקום המדהים הזה (לא רואים רבים כאלו והאמיני לי שראיתי כבר הרבה בחיים) !!! בתודה ובאהבה מייק

עינת, יקירה

מצטערת שלא הייתי פה אתמול בשבילך.... אבל אני מאושרת שהחיך חזר לפנייך. תודות להמון חברות שלך פה. תמיכה, בנות, תמיכה....כמה שזה חשוב... ואת צודקת, אחרי הגשם תמיד יש קשת כמו שאחרי יום רע יבוא יום טוב.... אוהבת אותך והקדשתי לכולכן שיר למעלה...הרבה בגלל מה שכתבת אתמול. שלך תמיד מאיה

למעלה