אחרי הבחירות..

אלון גל

New member
אחרי הבחירות..

וייבן שרוניהו מגדלים בירושלים ויחזקם וייבנה בורות רבים ויבנה בורות רבים... שלום כיתה א` שנת תשקע איזה מגדלים בנה שרוניהו בירושלים ואיזה בורות? כן בים, מה אתה אומר? נכון בים! הוא בנה מגדלים באויר וכרה קברים רבים

hreuven2

New member
הסתה שמאלנית

אנחנו לא כמוכם-כמות הקברים שכרה ברק גדולה ביותר ואנחנו נשתדל לא להזכיר אותם.ה6 בפברואר יסיים שלב בחיים בארץ הזו-שלב של שפיפות קומה וחרטה שבאנו לארץ הזו,ואנשים קטנים כמוך וכמו חבריך ימשיכו לכתוב חמשירים וללכלך ואנחנו רק נרחם עליכם,אפילו לא נשנא אתכם.מי שונא אחים חולים במחלה קשה?רק רחמים בליבנו

zed246

New member
ממשלת ישראל כממלכת יהודה

מי שלא מכיר את ספר ירמיהו כמו שצריך לא יבין את כל מהשמעות של הדברים אותם אומר כעת. אבל נסו בכל זאת. כמו שממלכת יהודה פנתה פעם לבבל ופעם לפרעונים כך גם ממשלתנו, פעם לפאלשתינאים ופעם לעם. וגם מלכינו, סליחה, ראשי ממשלותינו, יביאו לחורבן ועוד כמה ``גיא ההרגה`` יופיעו. אפילו יש מיקום מגביל לגיא בן הינום - עזה, לבנון, רמאללה, הר דוב. רק תבחרו. עוד כמה הקבלות מעניינות: ``למה דרך רשעים צלחה`` - למה אנחנו נותנים לפאלשתינאים מה שהם רוצים? ``מספר ערייך היו אלוהיך יהודה`` - מספר ח``כיך היו הבטחותיך ברק. ``תבוא רעה מצפון`` - רק תשאלו את החיילים החטופים שלנו. ``בית ה` בית ה` בית ה` הוא`` - הארץ שלנו הארץ שלנו הארץ שלנו היא. אבל אנחנו לא תופסים את זה.

אלון גל

New member
אכן יהוה אמר..

אכן יהוה אמר ככתוב בספר שנכתב על ידו שהארץ הזאת היא לנו אבל.. אבל קטן... אין אלוהים ואין יהוה!!! אם יש דבר שבו אני בטוח הוא שאין דבר כזה!!!! כמה דם עוד יישפך בגלל השטויות האלו לא הגענו למאה ה 21? אתה מדבר על ערבים פרימיטיבים? ואתה לא פרימיטיבי?!!

zed246

New member
אני אתאיסט

כבר אמרתי את זה לך... אני לא חושב שממה שאמרתי ניתן להבין שאלוהים הוא ההצדקה נגד הערבים. אני הזכרתי את הערבים בפרימיטבים? ובקשר למאה ה21... זה רק מספר, תפסיקו להיתייחס אליו כל כך ברצינות.

למעלה