אחרי הבדיקות

אחרי הבדיקות

מצטערת על האיחור הזה.. פשוט היה לי מבחן ענקיי היום במתמטיקה וחרשתי מיום שבת/ראשון... ולא הדלקתי בכלל תמחשב.. אז זהו- אני מעדכנת יום ראשון בבוקר הלכתי לבדיקות דם, היא לקחה לי 3 מבחנות דם.. בראשונה היה לי בסדר.. טיפה בחילה. לא משו רציני.. אמבחנה השנייה היה לי בחילה יותר חזקה.. אבל גם התעלמתי, היא שאלה אותי אם הכל בסדר ואמרתי לה שיש לי קצת בחילה וזה.. ואז התחלנו לדבר.. כאילו שהיא תיראה שהכל בסדר.. במבחנה השלישית היה לי בחילה ממש ממש חזקה.. והתחיל לכאוב לי הראש קצת.. אבל לא משו חריג.. כאבי ראש ובחילות קורים- זה לא חריג.. אז אמרתי לה והיא לקחה אותי לאיזה מיטה שהיתה שם, בדרך למיטה (הדרך היתה איזה.. 4 צעדים מאיפה שישבנו) התעוורה לי הראייה והלכתי בזיגזגים, עד שהיא הושיבה והשכיבה אותי, הרימה לי תרגליים, ודיברה איתי.. לראות שאני חיה.. חח.. יצאתי משם ואבא שלי קנה יל סופגנייה.. חח בגודל של הראש שלי, משו ענק, מלאאא סוכר.. משו טעייםם... אני והוא אכלנו את זה ביחד והוא הסיע אות הביתה כי היה לי אישור להפסיד שיעור עד 9וחצי.. החור הזה של המחט מהבדיקה כאב לי כל היום וגם קצת ביום שאחרי.. בצהריים הלכתי לחולון- לבדיקת עיניים, לראות אולי מה שקורה זה בגלל בעיה בעיניים. למרות שלא נראה לי בכלל הגיוני שכל הדברים והתסמינים האלה יקרוץץ בגלל איזה בעיה בעיניים.. לא יודעת. אז עשיתי אותה, ויצא שיש לי עיניים סבבה, חח מושלמות :) . זה לא משם. התוצאות של הבדיקות דם- חלק הגיעו יום שני, והחלק השני ביום חמישי. בדקתי תתוצאות של הבדיקות- אלה שהגיעו ביום שני- הכל בסדר שם. עכשיו אני.. רק מחכה לתוצאות שיגיעו יום חמישי.. ובדיקת הEEGהיא ביום רביעי שבוע הבא... נראה מה יהייה.. וואי.. אני סוף סוף עושה משו עם זה.. לא מאמינה על עצמי... :)

חייםלוי

Member
מנהל
בקיצור לא נהנית מהבדיקות ../images/Emo3.gif

מצד שני הן לא אמורות לגרום הנאה. בינתיים שללו כל מיני דברים העלולים לגרום לתופעות שלך. זה גם טוב. לך תדע מאיזו צרה באות תופעות כאלה. עכשיו נחכה, כולנו בסבלנות לתוצאות ה EEG

איזה סבלנות

אני בלחץ. מה יהיו התוצאות שלה. והבדיקה עצמה זה רק עוד שבוע, והבדיקות בטח יהיו עוד מלא זמן, איזה אני יעשה את זה, איך זה יהייה, אם התוצאות יהיו חיוביות אז מה ההשלכות ומה קורה אחר כך, ואם התוצאות יהיו שליליות- איך זה? אני לא בריאה- יש לי משהו, ואת זה לא גילה את מה שיש לי, אז מה כן? אהה טוב אני גם מחכה לפגישת פורום שיש מצב שאני יגיע אליה, אולי, יכול להיות..

גוּזיד

New member
אה.. והיום אני כבר בקטע של

לעודד אנשים אז חמודה =] אל תדאגי, יהיו לך עוד הרבה בדיקות דם. [למרות שאני כל כך אוהבת את הדקירות האלה לפעמים.]

לבובה מפח- מניסיון של אחרים

תבררו לפני שאתם הולכים ל-EEG שניתן לקבל את התוצאות , או על ניר או CD. היה כאן מישהוא שהיתה בעיה , ולכן לא יכל לקחת את התוצאות לרופא ממומחה ליעוץ נוסף.(נידמה לי בבית חולים וולפסון).

יפעת 1 2

New member
היי - שמחה שעברת את זה

ואת עושה עם זה משהו. יהיה בסדר חמודה גם את ה-EEG תעברי בשלום הכל למטרה טובה...שיהיה בהצלחה!

למעלה