אחרי גיל -40....

אפרת.א

New member
אחרי גיל -40....

אחרי גיל 40 זה מתחיל: את/ה הולכ/ת לחדר השני לקחת משהו, מגיע/ה, עומד/ת כמו אידיוט/ית ותוהה מה רצית... חוזר/ת לכיסא, מתיישב/ת, מצית/ה סיגריה והופ... נזכר/ת. ועכשיו , לכ/י תקומ/י עוד פעם... ואחר כך התופעה חולפת כי תוך זמן קצר גם אחרי שהתיישבת והצתת סיגריה את/ה לא זוכר/ת מה רצית... (ואני בכלל לא מעשנת סיגריות...) אחר כך את/ה לא זוכר/ת שרצית בכלל משהו, ובסוף את/ה לא זוכר/ת שבכלל קמת. וכמה שזה נכון לעזאזל שלמרות שאת/ה שוכח/ת כל דבר את/ה לא הולכ/ת עם עט בכיס כדי לרשום. כי את/ה זוכר/ת נהדר את מה שהיה פעם... כלומר, שפעם זכרת נהדר. רק שאת/ה לא זוכר/ת היום שהיום את/ה כבר לא זוכר/ת... וחוץ מזה, איפה הוא מונח בגלל העט??? לעזאזל. ואגב, אומרים שיש ארבעה שלבים לשיכחה: ``בהתחלה, את/ה שוכח/ת שמות, אחר כך פרצופים, אחר כך לסגור ת`רוכסן במכנסיים ולבסוף - לפתוח אותו``... (היום זה מתאים גם לזכרים גם לנקבות כך ש...) אז - - - - תגידו לי אתם - - הלזה קוראים משבר גיל ה-40 ??? ממממממ.....

קוב

New member
משבר?

ככה זה המשבר? חשבתי יותר מסובך. נו אם זה הכל אני וודאי כבר לקראת הסוף, אצלי התחיל כבר ליפני ממממממ משהו כמו......... המון שנים! מעניין איך נקרא השלב הבא, אולי המשבר הגריאטרי? ותחשבו על זה

אויייי

לא תצליחו להזיז אותי מכאן... אני נשארת...עוד קצת 39... את יום ההולדת... בעוד 6 ימים תחגוג השכנה... לא נותנת לאף אחד להכנס... ואותו מלאך...שישאר אצלה... כן כן...אצל השכנה... מכורה לאהבה.

מעגל

אפרת, החיוך המר והמתוק שמעלה שירך...הלחיים עולות ,העייניים לא יודעות השיר מקסים האין זה מוזר שאנו שוכחים כל כך הרבה אבל לא שוכחים ששכחנו... או אולי אנו כן שוכחים ששכחנו וכך אנו מצליחים להיפרד מזמנים קשים-הרי אם היינו נזכרים ששכחנו הכאב היה עולה כל פעם מחדש. אולי זו דרך מוזרה לסגירת המעגל -חזרה לילדות מהצד השני של המעגל- אולי חזרה לרחם-מקום נכסף ללא זכרון

אפרת.א

New member
מעגל...

ריצוד אור - - - אכן...קראת במדוייק את הלך מחשבתי. מר מתוק - זו הגדרה מדוייקת למדי. לולא היינו שוכחים - לפחות אני לא הייתי יולדת יותר מילד אחד! לולא היינו שוכחים - לא היינו לוקחים שוב ושוב סיכונים מחושבים לולא היינו שוכחים - הרבה תחושות, רגשות, אהבות, אכזבות היו נשארים חבויים... אכן מוזרות הדרכים לסגירת מעגל...המקום היחיד ללא זיכרון - (לדעתי) הוא ההוויה...הגרעין הראשוני ממנו נוצר היש. באין - יש... בריק - יש... בחללל - יש... אז בעצם איפה אין?!? ריצוד אור - אהבתי את השם שבחרת...:)) יום קסום לך ולכולנו - איריס.

אפרוחון..

למה דורך לי על היבלות... שמאד כואבות... בגלל נעליים לוחצות... וגם בגלל השכנות... שעלי צועקות... כי הבטחתי להן...לשנים הבאות... את כל שנותי...בלי חזרות... אז בבקשה...תן חיבוק ונשיקה... בשביל יעוץ שנתתי בלי פרוטה... מכורה לאהבה.

מתחנן, אני על 4 פליז...

נושק לידך.. מגיש לך פרח.. שר לך שיר.. מול אור ירח {ואפילו לא יודע מה עשיתי..} אפרוח מכור למכורה

צעקתי......כל השכונה התעוררה.....

ורק אתה לא ענית...למכורה... כי בטח היית עסוק...במכירה... של לבבות...פרחים...ושירה... לאיזה אשה נפלאה... או אולי היית עסוק בגדילה... או איזה מריטה... של הפרווה...הצעירה... של האפרוחון שיצא מהביצה... או איזה פלירטוט או ציטוט... אוייייי.....מספיק....מכורה... לכי לישון....

למעלה