אחרי ביקור ראשון

לבנופי

New member
אחרי ביקור ראשון

היום אצל רופא שיניים לילדים והוא אמר לי למצוא ממתקים שלא נדבקים לשיניים , באותו רגע לא ידעתי על איזה ממתקים לשאול? ועכשיו אני שואלת1. מה יותר טוב / או פחות נדבק לשיניים ? קרמבו גלידה חלב ארטיק קרח בייגלה וופל פרוסת לחם עם שוקולד במבה פופקורן ביסלי שוקולד אם אוכל לקבל מס' ממתקים מומלצים , תודה !!! 2.ציחצחתי לבתי בת השנתיים בדיוק בצורה שהוא הסביר לי לאחר הצחצוח בתי הקיאה , נראה לי שהצחצוח הזיק יותר מאשר הועיל , האם אני צודקת ? 3.מים - איזה מים כדאי לשתות , מי עדן או מים מורתחים / מי ברז ? באיזה מים כדאי להשתמש בסימילאק? 4. אני גרה בבני ברק איך אני יכולה לדעת כמה פלואור יש במי הברז הערה : בתי בת שנתיים ,אין עששת , אבל יש באמייל מקומות מועדים לפורענות ( כתמים לבנים , שכרגע אין שם כלום ). תודה מראש

ביקור ראשון

1.ממתקים טובים יותר: גלידה, ארטיק, שוקולד. גם קרמבו ומרשמלו יחסית פחות נוראים. כל יתר הפחמימות (מתוקות/מלוחות) דביקות ולכן מגבירות את הסיכוי להתפתחות מוקדי עששת. 2. לא נראה לי שהצחצוח הזיק, כדאי רק לעשותו כנראה בצורה קצת יותר עדינה. לפעמים ההקאה נובעת מעודף משחה שגורמת לקצף רב בפה. 3. איזה מים שאת רוצה. 4. ניתן לברר במחלקת ההנדסה/מים של העיריה או במשרד הבריאות באגף לבריאות השן כמה פלואוריד אמור להיות במים שלכם.

למעלה