אחרי בדיקה קצרה........

sknr 1

New member
אחרי בדיקה קצרה........

אני מיצטער להודיעה שהפורום ממש לא מיתעסק בעינינו !! זאת אומרת: פורום תמיכה מיתעסק בתמיכה, פורום באפי מיתעסק עים באפי
(דבל משמעות) פורומים בעינינים פוליטיים מיתעסק (יותר נכון מיתוכח) בפוליטיקה. ומה שאני רואה בפורום הזה, זה רק היתעסקות בהימנעות מהיתעסקות במה שהפורום צריך להיתעסק בו !!

RainBird

New member
כמו למשל? יש הרבה במה להתעסק. סיג'ילים, מדיטציות שימוש של צמחים וקריסטלים- הטלת מעגל נכונה- ומשום מה פוליטיקה לא נכנסת לזה.

imdark

New member
הפורום הזה

בה להראות לאנשים כישוף ברמה קצת יותר מציאותית מאשר מה שהם רואים בסרטים הוא אינו פורום תמיכה בעזרת כישוף או פורום לחשים זה פורום מאגיה וכישוף ויש מספר מסוים של דיונים בנושא הזה לעיטים כמה המדיונים פה ממש מרתקים אותי ומתרתם לעזור למשתתפים להחקים עם תשים לב רוב הדיונים על "הימנעות מהיתעסקות במה שהפורום צריך להיתעסק בו" מתחילים כאשר אדם חסר ניסיון בנושא מחפש איזה דרך לפתור את הכל הבעיות שלו וחושב שכישוף זה התשובה בלי להבין שגם בכישוף יש חוקים

imdark

New member
אין חוקים כתובים ומדויקים

אבל כישוף אכן הולך על פי רוב חוקי הפיזיקה ויש את חוק השילוש בוויקה חוץ מזה כמו בכל נושאעם תנסה כישוף בלי להבין מה אתה עושה ולדעת את המשמעות של הפעולות ויותר מזה להשיג קצת ניסיון בנושא רוב הסיכויים שאתה רק תפגע באצמך מאגיה היא דרך חיים לא שאתה סתם מתחיל איתו "בשביל הכיף"

Bettyka

New member
מה לעשות ש...

שואלים שאלות שנשאלו כבר מליון פעם...? אני לא כ"כ מבינה... אתה טוען שהפורום לא מתעסק במאגיה וכישוף...? אז במה כן הוא מתעסק? תראה, ההימנעות נובעת מהרצון להזהיר, זה רק מראה שבפורום (הרוב לפחות) לא לא לוקחים את הנושא בקלות דעת.

למעלה