אחרי אינספור שאלות.....

אחרי אינספור שאלות.....

ובקשות שונות מהפורום... החלטתי שראוי גם לשתף את הפורום בדברים חיוביים ולא רק בקשות, טענות ותלונות. אני רוצה לחלוק איתכם את האושר של ליסוע לחו"ל (לא לחולון - לחו"ל!) ולגלוש מהנייד החדש.... הגלישה הראשונה התבצעה כבר משדה התעופה בארץ, בעודנו מחכים לטיסה. ה- Duty-free החדש והמרשים של הארץ לא כ"כ הרשים אותי. שלחתי את הגברת למסע כומתה ברחבי המקום והתיישבתי ליד המזרקה בהתרגשות לקראת ההתחברות האלחוטית. הנייד זיהה שתי נקודות חמות, אחת של שדה התעופה עצמו ועוד אחת כנראה של איזו חנות בסביבה (מקדונלדס?). התחברתי לנקודה הראשונה וגלשתי לי להנאתי ובחינם אין כסף. ההתלהבות פגה אחרי שהבנתי שהחדשות של YNET נשארו אותן חדשות כמו לפני שעתיים כשקראתי אותן בבית.... כמו"כ, נוכחתי שבשלוש בלילה, רוב מוחלט של ה-Contacts שלי במסנג'ר נמים את שנתם וחולמים חלומות פז. טוב שיש לי Contact אחד בלוס אנג'לס.... אבל ההתרגשות מהחיבור המיידי, המהיר והחינמי היתה גדולה. אחרי שהגענו למילאנו, התיישבתי שוב באיזור ה-Duty-Free (העלוב יחסית לשלנו) והנייד שלי שוב חיפש במרץ נקודות חמות מקומיות. אחרי 3 שניות בערך הוא מצא חמש כאלה, שתיים עם 100% חוזק קליטה ושלוש פחות. מה רבה היתה האכזבה שכולן בתשלום. בערך 6 ומשהו יורו לשעה גלישה. בשדה התעופה של מלטה הסיפור היה דומה: 3 או 4 נקודות חמות בחוזקים שונים אבל כולן בתשלום. אולי בהמשך אני אכנע ואשלם רק בשביל לראות איך המהירות. בנתיים במקום שאני מתגורר יש רשת אלחוטית יציבה וטובה ובחינם!
(אני חייב לזוז עכשיו... המשך יבוא)

יפה ../images/Emo13.gif

מזכיר לי שהייתי בניו יורק, בכל מקום שפתחתי את הלפטופ היתה רשת אלחוטית, לפעמים בחינם ולפעמים לא
.

client

New member
יפה ועוד...

בדר"כ מרבית הרשתות האלחוטיות בשדות התעופה (אם לא קרוב ל-100 אחוז) דורשות תשלום שנע בין מספר בודדות של יורו למספר עשרות (תלוי בזמן הגלישה). מתוך ניסיונתי, הדיוטי פרי שלנו הוא בין היחידים שבו הגלישה היא בחינם. מה רבה התרגשותך אם תעשה אצלך רשת אלחוטית! - אתה יודע בבית! לי יש כבר 9 חודשים והיום אני מודה ומתוודה ממש מכור - יכול לגלוש, כל הזמן, בכל מקום ובכל פינה... כעת אני בסלון ומיד הולך לחדר השינה...

למעלה