אחרית הימים

אחרית הימים

אנשים יקרים, המשיח הגיע, השלום כבר כאן, אפשר למצוא דירת שני חדרים בת"א ב 400$ , וגר זאב עם כבש יחד עם הקרוקודיל והשימפנזה בשד' רוטשילד. אחרת קשה להסביר את העבודה שבפעם הראשונה משרד פרסום גונב קמפיין מדחף אחד קמתי בבוקר שישפתי את העיניים, וחזרתי לישון. כשהתעוררתי שוב בשתים עשרה יצאתי לרחוב וראיתי את הקמפיין החדש של קרלסברג,best friend וכו' מתנוסס על שלטי החוצות בעיר אם זכרוני אינו מטעה אותי דחף אחד עשו קמפיין דומה לקוקה קולה לפני שנים ספורות. קמפיין מצויין שזכה לשבחים ובצדק. ואם עיני אינן מטעות אותי הרי שקמפיינים אלה דומים אחד לשני בצורה מחשידה שלא לומר מגוכחת ובטח לא לומר פאטתית. כל הכבוד לאריאלי. יישר כוח. הוכחתם שבפירסום כמו באמנות כמו בסרטי פורנו, הכל אפשרי. אה כן, ושמישהו יאכיל את החמור של המשיח.
 

TIC

New member
נצל"ש

אבדה עז העונה לשם Yellow. נצפתה לאחרונה על שילוט חוצות של גבינות "גד". (מה שמעורר בעיה - כשרשת קונביניינס משתמשת בעז, במה תשתמש חברה שעוסקת בגבינות עיזים?
) TIC.
 

TIC

New member
מזכיר את הבדיחה על החמור שיושב על תקן של אריה

בכל מקרה, למי שהחמיץ ------> TIC.
 

TIC

New member
זה לא יכול להיות עכבר.

עכבר זה אפור. זה של בנק, משמע זה חייב להיות חטפני השועל. TIC.
 

TIC

New member
למרות שהפרסומת של סטימצקי מקסימה בעיני

משהו הפריע והזכיר לי כל הזמן משהו אחר... ואז נזכרתי: הפרסומת לנוקיה, של הבחור שמצלם תמונות בכל מיני מקומות ומרכיב מהן משפט. TIC.
 

ad h o c

New member
אני לא מכיר את הפרסומת

של נוקיה. אבל כל פעם שאני רואה את הפרסומת (שהיא נחמדה, אין ספק) אני בטוח שראיתי כבר את הסגנון של דיבורי ספרים בעבר.
 
למעלה