אחרית הימים הגיעה...

FreakOfNature

New member
אחרית הימים הגיעה...

תאמינו או לא אבל סניף לחם ארז ביכין סנטר נפתח... נראה לי שכבר משהו כמו 8 חודשים היה שם שלט "בקרוב ייפתח סניף של לחם ארז" במקום... וחוצמזה יצא לי היום לעבור בקניון. הסניף של ארומה עדיין לא נפתח. חוצמזה - במקום בית הקפה שהיה ליד הקולונע וחנות התכשיטים הקטנה והמעאפנה שלידו פתחו חנות תכשיטים גדולה ומעאפנה (כלומר - לא חנות של תכשיטים יוקרתיים אלא תכשיטים פשוטים, וכאלה חנויות יש כבר הרבה יותר מדי בקניון). וכרגיל הסניף של זיפ שומם... אולי ארומה תביא את הגאולה. ואולי הם יוותרו בסופו של דבר על הרעיון המטומטם שנקרא "Zip & More", יפתחו חנות נורמלית בגודל במקומו, ועל השטח שיוותר ייפתחו עוד חנויות.

אין ספק שיש שיפור מבחינת מזון בעיר

נפתחים יותר ויותר מקומות איכותיים

FreakOfNature

New member
אגב יכין - נגמרו שם השטחים המסחריים

בורגוס ו"מסעות" (כן, אותה חנות מרחוב רוטשילד) שכרו את 2 המקומות הפנויים האחרונים במתחם. כנראה שכל מי שירצה להיכנס לאזור גם כן יצטרך לחפש לעצמו מקום איפשהו מסביב. ובאותו עניין - באתר של cafe cafe כתוב שבקרוב יהיה סניף ביכין סנטר פ"ת... ביכין אולי הוא לא יהיה אבל כנראה איפשהו בקרית מטלון.

FreakOfNature

New member
ועוד אחד לגבי יכין../images/Emo26.gif

אחרי ששתי משפחות קנדיות רכשו את מתחם אסם שבצמוד ליכין סנטר ב- 98,000,000 ש"ח (מתחם של 30 דונם = 3,266,667 ש"ח לדונם), לב לבייב רכש את המתחם הצמוד לו ממזרח (מהצד השני של דרך רבין) ב- 86,000,000 ש"ח (מתחם של 20 דונם = 4,300,000 ש"ח לדונם = כ- 30% יותר!!). אתם קולטים איזה מחירים מטורפים?! במתחם מתוכנן מגדל משרדים בגובה של 24 קומות, והקומה התחתונה תהיה ככל נראה קומת מסחר. בזמן האחרון יש ממש פריחה נדל"נית גם בקרית אריה (שם ממש לאחרונה נחתמו מספר עסקאות ביניהן של חברת "גב-ים", אחת מהחברות המובילות בארץ לבניית מתחמי היי-טק, בהם פארק מת"מ בחיפה ופארק תעשיות בהרצליה פיתוח מול מחלף הסירה) וגם בקרית מטלון.

Cell313

New member
Cafe Cafe

ייפתח ברחוב השחם 36 , הבניין החדש של בזק בינלאומי

FreakOfNature

New member
ועוד שאלה - יש כבר תאריך או צפי

מתי הולכים לפתוח אותו? עברתי השבוע ליד הבניין החדש ורק ראיתי שם סרטים ודגלים צבעוניים כאילו החליטו להקדים את חגיגות ה-60 לישראל...

Cell313

New member
Cafe Cafe

רק לפי השלט ניתן להבין שהוא הולך להיפתח בקרוב.. עניין של חודש חודשיים.. כמו כן יש שמועה שיפתחו בבניין (השחם 36) עוד כ2-3 מסעדות

FreakOfNature

New member
טוב בעקבות ההודעה שלך

הלכתי למקום וראיתי שאכן שמו שלט חדש... ביום רביעי הוא לא היה שם
דווקא יהיה נחמד אם יפתחו מסעדות בקומות הקרקע של בנייני המשרדים... זה יהיה כמו ברמת החייל
אגב - לחם ארז שמו שלט "בקרוב" משהו כמו 9 חודשים לפני שהם פתחו. אבל זה היה חריג. לעומתם קופי בין פתחו ממש ממש מהר, וגם אלדו פתחו צ'יק צ'ק.

FreakOfNature

New member
לא יודע. אני הייתי מעדיף

שחנויות כמו "עמינח סנטר" יחזרו למקומן הטבעי בצומת סגולה (כמו שאר חנויות הרהיטים בפ"ת). גם החנות עודפים של גלי קצת מיותרת... היה עדיף להפוך את כל המקום למתחם אוכל לפי דעתי... ואחרי שפתחו בו כ"כ הרבה בתי קפה (ארומה, קופי בין, לחם ארז, בליקר בייקרי) וכמה מסעדות (פפריקה, אויאמה, מאמארוסו, R2) - הגיע הזמן לצרף להם גם כמה פאבים.

למעלה