"אחריך בנימין"

shushu10

New member
"אחריך בנימין"

קבלתי חוברת מזהות-מקום המזמינה לסיורים ייחודיים,סמינרים וכו'... ולהפתעתי הרבה סיור מענין , (לאו דווקא זול). אולי מי מכם יהיה מעונין ב : "סיור קצר בעקבות ארץ בנימין; נבי סמואל - תצפית אל ארץ בנימין, תל אל פול - היא גבעת שאול ההיסטורית, קיבור בני איסראיל - האם קבורת רחל? בין גבע למכמש, מצפה דני, "כתפי בנימין" - מעלה אדומים, כתף היבוסי ושכינה בבנימין בתצפית מהר הזיתים. מועד: יום ו', יט' אב , 3 באוגוסט 2007 יציאה : 10.00 ירושלים סיום משוער : 15.30 ירושלים מחיר : 165 שח"ח המחיר כולל: הסע ממוגנת, אבטחה, ארוחת צהריים ארוזה, הדרכה ציוד נדרש: מים, מומלץ להביא תנ"ך " הסיור מתקיים במסגרת "בין ארץ לשמים", זהות-מקום המכללה האקדמית ספיר, פרטים - [email protected] אני אשמח לממש את הסיור הוירטואלי שערכנו כאן לאחרונה, אם מצבי הפיזי ישתפר ב"ה - ומה אתכם ?

פלגיה

New member
מעניין - מי מדריך?

אני די מכירה את האיזור, אבל היה מעניין לראות בכל זאת ולשמוע הסברים. היתה יכולה להיות גם הזדמנות ל"מפגש פורום" או משהו. אבל לצערי יום שישי לא מוצלח כל כך לסיורים.

shushu10

New member
אין לי פרטים על המדריך אבל אני משערת שהאיש

עשה כבר את הבחירה שלו בקשר שבין הנ.צ. למקרא. מפגש פורום בסיור ? את חושבת שהמדריך יקבל זאת בשמחה? כי כשאנחנו יחד ... לא בטוח שיהיה לו נוח עם המטען שלנו ... את יודעת ! הרמה זה בית לחם וקבר רחל זה לא רחוק מהרמה... ובכלל - איך אפשר בלעדייך ?

פלגיה

New member
אני מכירה לפחות חמישה אנשים

שיכולים להדריך סיור כזה. ראיתי את העלון שאת מתיחסת אליו, ואז מוזר לי שבעתיים בגלל שבשאר הסיורים מפורסם שם המדריך. מפגש פורום? א. לא נראה לי שתהיה בעיה לצרף מספר מסוים של אנשים ש"מכירים" מאותו פורום. כמות הבלגן לא נראית לי גדולה מדי ב. אם לא - אפשר לארגן סיור משלנו, אם בסיוע אותו ארגון ואם באופן עצמאי. בכל אופן אני מנסה לפנות לעצמי את יום השישי הנדון.

shushu10

New member
לעתים המדריך נקבע רק בדקה ה-90

רעיון יפה לארגן סיור משלנו . בואי נראה אם מישהו מגיב ....

למעלה