אחריי המשחק בפארקן

sirpad

New member
אחריי המשחק בפארקן

שלום וערב טוב. זה עתה חזרתי ממשחקה של נבחרת ישראל מול דנמרק באיצטדיון פארקן בבירת דנמרק קופנהאגן.המישחק היה חלש מאוד מבחינת ישראל אבל כמו שאמר אחיה של חברה שלי ישראל ניצחה את המחצית השנייה. היו הפגנות מחוץ לאיצטדיון והביקרות בכניסה לא היו יותר קפדניות ממה שאני רגיל בקניון הזהב למשל. כשהתחיל המשחק קפצו שתיי דנים עאל המגרש והניפו דגליי פלסטין,הם נעצרו מייד ,דיי בברוטליות ע"י השוטרים המקומיים.לאחר מספר דקות איש שישב ממש לידי קפץ גם וזה ממש הפחיד אותי,מה היה קורה אם היה מחליט למחות דרכי? מה שכן,הקהל הדני הביע את אי שביעות רצונו ממחאות הבודדים ע"י שריקות בוז לאותם מפיריי סדר,נו שוין. אני ביליתי ושתיתי ואכלתי,והיה בילוי נחמד מאוד.פגשתי כמה ישראלים והחלפנו אימיילים אז אוליי אני אזכה לבנות לי חיי חברה קצת עם ישראלים לא וירטואלים שכמותכם. לאחר המשחק קרה משו מוזר,יצאנו החוצה ונאלצתי למחוק את האיפור של דגל ישראל ולהחביא את הצעיף מפחד של מפיריי סדר.בכל שנותיי בישראל בין כל גליי הטרור לא הרגשתי חסר ביטחון כמו אחריי המשחק. עכשיו אני בבית סוףסוף והכל בסדר.וכמו שאמרה לי החברה שלי,היא לא מרוצה מזה שהיא לא מרגישה בטוחה בארצה שלה. והיא רצתה להוסיף משו ,אז הנה היא : sorry as A FOotball fan i have to say once more denmarmark wins we know how to play football יאללה שבוע טוב וזה :)

רגע,

אבל בסוף הישראלים ניצחו או הדנמרקים?
בכל אופן, כשאני קורא את התיאור שלך אני שואל את עצמי: מה יהיה כבר הסוף של הסכסוך הזה??? ישראלים בעולם פוחדים להיות ישראלים, מוסלמים בעולם לא פוחדים להיות מוסלמים (טוב, הם מאות מיליונים), אז מה יהיה הסוף? לא ידוע... לא ברור.. |פיהוק| לילה טוב
הישיבה:))) (אני בכל אופן יצאתי בזול, כי איפה שאני בא אני מצהיר באלגנטיות שאני אנטי ציוני, ואז כולם מכבדים אותי... מניסיון).

למעלה